BonuszKodok.net hu

Anglia - USA tippek és közvetítés

Szerző: BonuszKodok,
Anglia - USA tippek és közvetítés

Az Anglia - USA tippek és közvetítés segítségével te is részese lehetsz a labdarúgó VB egyik legizgalmasabb meccsének! 2022. november 20-án kezdődött az idei év egyik legjobban várt sporteseménye, a katari labdarúgó-világbajnokság. A mezőnyt figyelve egyértelműen elmondható, hogy az elmúlt évtizedek egyik legizgalmasabb VB-jének vághatunk neki az arab országban. Hiszen például az összes korábbi világbajnok itt lesz a tornán az egy szem Olaszország kivételével.

Minden csoport rengeteg izgalmas találkozót tartogat a szurkolók és a fogadók számára is, főleg, hogy számtalan olyan párosítás van, amelyek nem sűrűn szoktak egyébként összejönni. Ilyen például a B-csoport egyik izgalmas mérkőzése, az Anglia - USA VB mérkőzés, amelyre november 25-én kerül majd sor az al-khori Al Bayt stadionjában. A következőkben megnézzük, hogy melyek a legjobb Anglia vs USA fogadási tippek, amelyek komoly nyereményt biztosíthatnak, és hol tudod nézni az élő közvetítést!

1. Anglia esélyei az USA ellen

Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt világbajnokságokat és fontos tornákat figyelembe véve az egyik legerősebb angol válogatott jött össze erre a tornára. Most értek be azok a fiatalok, akikre építkezni kezdtek az angolok, így bármely bukméker vagy szakértő listáját megnézve azt láthatjuk, hogy a VB-győzelemre az egyik legesélyesebb gárda az angol. A csapat szédületes formában van, a VB előtti 22 meccsükből mindössze egyetlen egyet veszített el, azt is tizenegyesekkel, hosszabbítás után.

A VB csoportkör első körében Iránt győzték le, méghozzá 6-2-re, így a VB kezdés különösen erősen sikerült az angoloknak.

Ha nagyon szeretnénk gyenge pontot találni ezen a gárdán, akkor az talán a kapusposzt lehet, hiszen Pickford ügyes hálóőr, de egy-egy távoli lövéssel zavarba lehet hozni és akkor egy nagyon erős védekezés mellett megfoghatóak lennének az angolok.

De ehhez egy nagyon erős védelem kell, mert olyan sztárok vannak az angol csapat első részében, mint Harry Kane, Jack Grealish vagy Raheem Sterling. Ők mindannyian képesek lehetnek eldönteni egy mérkőzést néhány villanással. Harry Kane még a VB megnyeréséről is önbizalommal telve nyilatkozott:

"El kell hinnünk, hogy képesek vagyunk megnyerni... Ha visszatekintek az angol válogatottra 10, 15 évvel ezelőtt, szinte olyan, mintha féltünk volna kimondani, hogy meg akarjuk nyerni. Azt hiszem az egyik nagy változás, amit elértünk az elmúlt 4-5 évben Gareth-tel, hogy nem félünk kimondani ezt." - Harry Kane, Sky Sports - angolból fordítva

Szóval egyértelműen az az angolok nagy erőssége, hogy tele vannak sztárokkal, akik közül biztosan lesz egy-kettő, aki csúcsformában lesz, tehát nem fogja egyetlen játékos rossz teljesítménye rossz irányba vinni a meccset. Az angol csapatra tehát a VB végső győzteseként is megéri fogadni. Labdarúgó VB végső fogadási tippekért olvasd el a cikkünket!

2. Az Egyesült Államok esélyei Anglia ellen

Nem kell nagyon szakértőnek vagy bennfentesnek lenni ahhoz, hogy egyértelműen megállapíthassuk, az amerikai válogatott jóval gyengébb az angolnál. Bár könnyedén kijutottak az észak-amerikai selejtezősorozatból a VB-re, de ott azért nem találkoztak olyan csapatokkal, mint mondjuk Anglia.

Az USA VB előtti legutóbbi meccsei is mutatják, hogy mennyire nem kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a gárda, a legutóbbi 20 meccsükből van három vereségük és négy döntetlenjük, ezek ráadásul felváltva követik egymást. A csapat legnagyobb erőssége a csatársor, a Chelsea-t erősítő Pulisic és a Lille csapatában játszó Timothy Weah igazi világklasszis csatároknak nevezhetőek.

A Wales elleni VB meccsen 1-1-es döntetlent értek csak el, ezért a szurkolók joggal aggódhatnak az Anglia elleni meccs előtt.

Amiben még bízhatnak, az a lelkesedés és az önbizalom, hiszen az angolok ellen biztos kettőzött erővel fognak majd küzdeni, első körben biztosan a gólok elkerülése érdekében. Az egyik nagy gyengeségüknek azt nevezhetjük, hogy ha hátrányba kerülnek, ritkábban tudnak visszajönni, főleg nem olyan ellenfelek ellen, amelyek egy súlycsoportban vannak velük vagy esetleg papíron erősebbek náluk.

3. Anglia vs USA fogadási tippek

Az Anglia - USA fogadási tippek közül mi egyértelműen a gólszámos fogadások körül keresgélnénk, hiszen a bukmékerek olyan kis szorzóval adják majd valószínűleg az angol győzelmet, hogy ez nem túlságosan sok értéket tartalmaz. Az pedig a fogadások egyik fontos tényezője, hogy értékkel bíró szorzókat válasszunk, amikor az általunk a kimenetel bekövetkezésére jósolt valószínűség nagyobb, mint a bukméker által gondolt valószínűség.

A gólszámos fogadások tekintetében kiindulhatunk abból, hogy a két csapat elmúlt öt meccséből mindössze kétszer volt 2,5 gólnál több és akkor is csak három gól született. Tehát mindenképpen 2,5 gólnál kevesebbre tippeljünk, nagy rá az esély.

Gólok száma (Over/Under):
Utolsó frissítés: 1669276579

Arra is jelentős esélyt látunk az angol csapat erősségét figyelembe véve, hogy nem fog mindkét csapat gólt szerezni, hiszen például az angolok legutóbbi 10 meccséből 6-on nem tudott az ellenfél gólt rúgni, ha rúgott is gólt, az is maximum egy volt. Az amerikaiaknál a legutóbbi 10 meccsnél 7-3 ez az arány, szóval erre a tippre bőven van esély.

Ha mindenképpen végső kimenetelre tippelnénk, akkor mi nagyon merészet húznánk és még 0-2-es hendikeppel is megtennénk az angolokat – egyszerűen hiszünk benne, hogy a B-csoportot simán végigverik majd, szinte kapott gól nélkül.

4. Anglia - USA odds és fogadási piacok

Az Anglia - USA világbajnoki mérkőzésre, ahogy a világbajnokság minden egyes meccsére, a legnagyobb online bukmékerek számtalan fogadási lehetőséget kínálnak majd.

A Bet365-nél egyébként pont az angolok a legesélyesebbek a világbajnoki címre, szóval nem kérdés, hogy minimális szorzó mellett adják majd az angolok győzelmét. Ez a bukméker biztosan [b]sok tucat különféle piacot biztosít majd az Anglia - USA világbajnoki meccsre

Hasonló a helyzet az Unibet fogadóirodájánál is, ahol annyira alacsony lesz majd valószínűleg az angolok szorzója, hogy mindenképpen a jelentősen jobb szorzót kínáló, 2,5 gólnál kevesebb találatot kínáló fogadás felé érdemes elmozdulni.

A Pinnacle az az online bukméker, amelyet mindig érdemes felkeresni, legalább a szorzók összehasonlítása céljából, hiszen az esetek nagy részében jobb szorzót lehet itt találni például akár az angolok győzelmére is, mint más oldalakon.

Ha pedig szeretnél más VB meccsre is fogadni, itt vannak a legjobb Spanyolország Németország világbajnokság fogadási tippek a novemberi meccsre.

5. Anglia vs USA élő közvetítés online

Mivel a világbajnokság az egyik legnézettebb sportesemény a világon minden négy évben, így nem meglepő módon aki csak tudja, közvetíti a meccseket. A legjobb opciót azonban mégis az online bukmékerek platformjai jelentik a streamelésre, hiszen HD-minőségben érhetőek el a közvetítések és akár mobil applikáción is követhetjük őket, sok száz más sporteseménnyel együtt.

Nem minden bukméker biztosít élő közvetítéseket, de a Bet365, az Unibet és a Bwin specifikusan ilyenek. És ehhez nem is kell túl sokat tennünk, mindössze regisztrálnunk kell az adott platformon, valamint aktív egyenleggel kell rendelkeznünk. Nagyon valószínű tehát, hogy az Anglia - USA élő stream is elérhető lesz ezeken az oldalakon, de sok száz más sporteseményt is élőben követhetünk majd innentől kezdve.

Nézd élőben az Anglia - USA VB meccset:

bet365
bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

6. Anglia - USA meccs információk

6.1 ⚽ Mikor lesz az angol amerikai VB meccs?

Az angol - amerikai világbajnoki meccs 2022. november 25-én lesz, magyar idő szerint 20:00 órakor.

6.2 ⚽ Hol tudom élőben nézni az angol amerikai világbajnoki meccset?

Ha az Anglia - USA meccset online közvetítésen szeretnéd nézni, ajánljuk a Bet365, az Unibet vagy a Bwin online streamjeit.

6.3 ⚽ Mire érdemes fogadni az Anglia vs USA VB meccsen?

Érdemes a gólszámos fogadásokban, és esetleg hendikepes fogadásban gondolkodnod. A részletes Anglia - USA tippeket és a legjobb közvetítési oldalakat a cikkben feljebb találod.

hozzászólás Anglia - USA tippek és közvetítés
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen