BL élő közvetítés

Szerző: BonuszKodok,
BL élő közvetítés

A BL élő közvetítés segítségével egyrészt tökéletes minőségben élvezhetjük a 2021/2022-es Bajnokok Ligája meccseit, másrészt pedig maximalizálhatjuk az élő fogadások lehetőségeit is! A Bajnokok Ligája 2021/2022-es sorozata most érkezett el a legizgalmasabb szakaszához, hiszen már csak a május 28-i BL döntő van hátra Liverpool és Real Madrid között.

Ez a meccs komoly nyereménnyel kecsegtet a fogadók számára is. Természetesen a legjobban úgy tudunk fogadni és a legjobban úgy tudjuk élvezni a BL hangulatát, ha meg is nézzük a mérkőzéseket. Ebben fogunk most segíteni, bemutatjuk a legjobb mérkőzéseket és a BL online közvetítési lehetőségeket. Az alábbi legjobb magyarországi BL stream oldalak segítségével nem csak jól szórakozhatunk, de nyereményre is szert tehetünk a 2022. májusáig tartó sorozatban, a franciaországi BL döntőt is beleértve.

1. Bajnokok Ligája élő közvetítés online

2022. májusában véget értek az elődöntők, és már csak a 28-i Bajnokok Ligája döntő van hátra. Ezt a francia Stade de France stadionban játszák majd, magyar idő szerint 21 órai kezdéssel. De ha meg akarod nézni a BL döntőt élő közvetítésben, akkor milyen lehetőségeid vannak?

A legnagyobb bukmékerek, így a Bet365 és az Unibet is fog rendszeresen élő közvetítéseket biztosítani a BL meccsekre, ráadásul tökéletes minőségben.

Ha a bukmékereket választjuk, akkor több dolgot is kihasználhatunk – egyrészt élőben fogadhatunk a BL meccsekre ezeken az oldalakon anélkül, hogy több képernyőt kellene kémlelnünk. Másrészt a tökéletesen optimalizált mobilos felületnek köszönhetően már bárhova magunkkal is vihetjük a meccseket, miközben mobilról fogadhatunk is.

Nézd élőben a Bajnokok Ligáját online:

Bet365
Bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Bwin
Bwin
Bónusz Sportágak
100%-os bónusz 30.000 Ft-ig + 1000 Ft ingyen fogadás magyaroknak

És nem kell semmit sem fizetnünk ezért, egyedül egy regisztráció és egy megkötött fogadás szükséges hozzá, hogy bármikor élvezhessük a közvetítéseket. A regisztrációkhoz minden esetben használjuk a BónuszKódok linkjét vagy promó kódját a kezdő bónuszért. Ha pedig további bónuszokra vágysz, nézd meg a legjobb magyarországi bónuszkódok listáját.

A Bet365-ön a live stream megtekintéséhez elég az 'élő' menüre menni a meccs kiválasztásához. A Unibet TV-n pedig a Sportfogadásnál a Streaming gombra kell kattintani, majd pedig a lejátszás ikonnal tudod elindítani a BL streaming videót. Az Unibet esetében csak az a fontos, hogy a regisztrációhoz ne felejtsd el a linkünket, és az Unibet promóciós kódunkat használni! Persze a fenti két bukméker mellett más fogadóirodák is adnak élő streamet a BL meccsekre. Érdemes például a Bwin oldalát is böngészni, ahol a fontosabb meccseket mind megtaláljuk majd, és ingyen fogadási bónuszt is kapunk a fenti linket használva.

2. BL tévé közvetítés Magyarországon

Nos, még mindig nagyon népszerű a magyar fogadók és szurkolók körében a Bajnokok Ligája televíziós közvetítése. Itt beállt egy kis változás, hiszen az idei évtől a Bajnokok Ligája mérkőzéseit majd a Sport TV csatornáin tudjuk élőben nézni. Fordulónként négy-négy meccs kerül majd képernyőre minden héten a Sport1-en és a Sport2-n.

De a televíziós közvetítésnek van néhány hátránya is, amelyeket könnyedén ki tudunk küszöbölni, ha a fogadóirodák által biztosított élő közvetítéseket választjuk. Sokaknak ma már nincs is otthon tévéje, de ha van is, ott nem mi döntjük el, hogy melyik meccset adják. Ilyen szempontból az online BL közvetítéseknél mi választhatunk.

3. BL menetrend 2021/2022

A BL elődöntők nagyon izgalmas meccseket hoztak áprilisban és május elején. A Manchester City - Real illetve Villarreal - Liverpool páros is rengeteg lehetőséget adott az élő fogadásra. A BL döntős páros, a Liverpool és a Real Madrid meccsét mindenképpen megéri majd élőben követni.

A végső győztes fogadása nehéz lesz, viszont ha nem a tutikra utazunk, az élő BL fogadásokat mindenképpen érdemes lesz megcélozni a ki-ki meccsek esetén. A Liverpool vagy a Real Madrid BL-győzelme sem lenne egyáltalán meglepetés. Viszont az élő fogadáshoz mindenképpen követni kell majd a BL döntő élő streamet.

4. Bajnokok Ligája élő fogadás

A BL élő fogadás az a plusz a BL közvetítés mellé, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. A megszokott, meccs előtti fogadásokhoz képest az élő fogadás hihetetlenül sok pluszt tud adni és ez így van a BL meccseknél is.

Főleg, hogy a fentebb említett bukmékereknél mindig találhatunk élő közvetítéseket is, így szinte mindenre fogadhatunk folyamatában. Ha pedig szeretnél befizetés nélküli bónusszal fogadni, kattints a linkre, és nézd meg az ajánlatainkat. Az élő fogadást arra is használhatjuk, hogy a meccs előtti fogadásaink mellé legyen egy biztosítékunk, amivel vagy maximalizáljuk a nyereményünket, vagy csökkentjük a veszteségeinket.

De fogadhatunk a Bajnokok Ligáján olyan speciális, és komoly nyereményt ígérő piacokra is, mint például a gólszámos fogadások vagy a szögletfogadások. Ez utóbbi vonatkozásában egy ki-ki meccsen a 80. perc környékén beszállva hatalmasakat kaszálhatunk. És ugye ma már a legtöbb bukméker kínál cashout lehetőséget is, így ha úgy alakul a meccs, ahogy vártuk, de nincs idegrendszerünk tovább izgulni, akkor egy kisebb összegért fel is markolhatjuk már a nyereményünket.

Standard bónusz itt: Bet365
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak

5. Bajnokok Ligája élő közvetítés GYIK

5.1 ❓ Mikor kezdődik a Bajnokok Ligája?

A 2021-2022-es BL csoportkör szeptember 14-én kezdődött, a BL döntőjére pedig 2022. május 28-án kerül majd sor a franciaországi Stade de France stadionban. Magyar idő szerint 21 órakor kezdődik a döntő.

5.2 ⚽ Hol tudom élőben nézni a Bajnokok Ligája döntőjét online?

A Liverpool vs Real Madrid döntőt a Bet365, az Unibet, vagy a Bwin oldalán tudod majd követni.

5.3 🏆 Hol tudok BL közvetítést nézni ingyen Magyarországon?

A cikkünkben feljebb összeszedtük a legjobb magyarországi stream oldalakat, ahol a BL élő közvetítést nézheted.

hozzászólás BlÉlőKözvetítés
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen