BL élő közvetítés

Szerző: BonuszKodok, by BonuszKodok
BL élő közvetítés

A BL élő közvetítés segítségével egyrészt tökéletes minőségben élvezhetjük a 2021/2022-es Bajnokok Ligája meccseit, másrészt pedig maximalizálhatjuk az élő fogadások lehetőségeit is! A Bajnokok Ligája 2021/2022-es sorozata most érkezett el a legizgalmasabb szakaszához, hiszen kialakult a legjobb 32 mezőnye és már megtörtént a csoportok kisorsolása is.

Ez alapján már látható, hogy rendkívül izgalmas mérkőzések várnak majd ránk és az is biztos, hogy lesz egy-két komoly nyereménnyel kecsegtető találkozó a fogadók számára is. Természetesen a legjobban úgy tudunk fogadni és a legjobban úgy tudjuk élvezni a BL hangulatát, ha meg is nézzük a mérkőzéseket. Ebben fogunk most segíteni, bemutatjuk a legjobb mérkőzéseket és a BL online közvetítési lehetőségeket. Az alábbi legjobb magyarországi BL stream oldalak segítségével nem csak jól szórakozhatunk, de nyereményre is szert tehetünk a 2022. májusáig tartó sorozatban, a szentpétervári BL döntőt is beleértve.

1. Bajnokok Ligája élő közvetítés online

2021. szeptembertől kezdődően komoly lendülettel megkezdődnek a találkozók a 8 négycsapatos csoportban, így minden hónapra jut legalább egy játékhét, amikor számtalan izgalmas mérkőzésre számíthatunk. De ha meg akarjuk nézni ezeket a meccseket, akkor milyen lehetőségeink vannak?

A legnagyobb bukmékerek, így a Bet365 és az Unibet is fog rendszeresen élő közvetítéseket biztosítani a BL meccsekre, ráadásul tökéletes minőségben.

Ha a bukmékereket választjuk, akkor több dolgot is kihasználhatunk – egyrészt élőben fogadhatunk a BL meccsekre ezeken az oldalakon anélkül, hogy több képernyőt kellene kémlelnünk. Másrészt a tökéletesen optimalizált mobilos felületnek köszönhetően már bárhova magunkkal is vihetjük a meccseket, miközben mobilról fogadhatunk is.

Nézd élőben a Bajnokok Ligáját online:

Bet365
Bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Bwin
Bwin
Bónusz Sportágak
100%-os bónusz 30.000 Ft-ig + 1000 Ft ingyen fogadás magyaroknak

És nem kell semmit sem fizetnünk ezért, egyedül egy regisztráció és egy megkötött fogadás szükséges hozzá, hogy bármikor élvezhessük a közvetítéseket. A regisztrációkhoz minden esetben használjuk a BónuszKódok linkjét vagy promó kódját a kezdő bónuszért. Ha pedig további bónuszokra vágysz, nézd meg a legjobb magyarországi bónuszkódok listáját.

A Bet365-ön a live stream megtekintéséhez elég az 'élő' menüre menni a meccs kiválasztásához. A Unibet TV-n pedig a Sportfogadásnál a Streaming gombra kell kattintani, majd pedig a lejátszás ikonnal tudod elindítani a BL streaming videót. Az Unibet esetében csak az a fontos, hogy a regisztrációhoz ne felejtsd el a linkünket, és az Unibet promóciós kódunkat használni! Persze a fenti két bukméker mellett más fogadóirodák is adnak élő streamet a BL meccsekre. Érdemes például a Bwin oldalát is böngészni, ahol a fontosabb meccseket mind megtaláljuk majd, és ingyen fogadási bónuszt is kapunk a fenti linket használva.

2. BL tévé közvetítés Magyarországon

Nos, még mindig nagyon népszerű a magyar fogadók és szurkolók körében a Bajnokok Ligája televíziós közvetítése. Itt beállt egy kis változás, hiszen az idei évtől a Bajnokok Ligája mérkőzéseit majd a Sport TV csatornáin tudjuk élőben nézni. Fordulónként négy-négy meccs kerül majd képernyőre minden héten a Sport1-en és a Sport2-n.

De a televíziós közvetítésnek van néhány hátránya is, amelyeket könnyedén ki tudunk küszöbölni, ha a fogadóirodák által biztosított élő közvetítéseket választjuk. Sokaknak ma már nincs is otthon tévéje, de ha van is, ott nem mi döntjük el, hogy melyik meccset adják. Ilyen szempontból az online BL közvetítéseknél mi választhatunk.

3. BL menetrend 2021/2022

A legjobb 32 mezőnyét és a BL csoportok beosztását figyelembe véve már a csoportkörök során komoly mérkőzések várnak a szurkolókra. Gondoljunk bele, az A-csoportban egymás mellé került a PSG és a Manchester City, míg a D-csoportban az Internazionale és a Real Madrid versengésébe nem fog beleszólni valószínűleg a Sheriff és a Shakhtar Donetsk csapata. Úgyhogy ez utóbbi csoportban lesznek fix meccsek és jó fogadási esélyeket kínáló rangadók is.

De azért említsük meg mondjuk az E-csoportban a Bayern München és a Barcelona egymás mellé kerülését is, ami komoly és kiszámíthatatlan meccspárnak ígérkezik.Viszont ha nem a tutikra utazunk (és fogadásokhoz egyébként javasolt is a ki-ki meccsek keresése), akkor jó lehet nekünk a G-csoport, ahol olyan gárdák kerültek össze, mint a Lille, a Sevilla, a Salzburg vagy a Wolfsburg. Nagyon nehéz lehet megmondani, hogy itt például ki nyerhet.

Összességében nézve azért már most látható, hogy melyik az a 10-12 csapat, amelyik szinte biztosan ott lesz a legjobbak között és a tapasztaltabbak akár már arra is komoly javaslatot tudnak tenni, hogy melyik gárdák juthatnak a legjobb négybe. De hogy onnan mi történik, azt nehéz megmondani, hiszen a PSG, a Manchester City, a Bayern München, a Chelsea vagy éppen a Liverpool BL-győzelme sem lenne egyáltalán meglepetés.

4. Bajnokok Ligája élő fogadás

A BL élő fogadás az a plusz a BL közvetítés mellé, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. A megszokott, meccs előtti fogadásokhoz képest az élő fogadás hihetetlenül sok pluszt tud adni és ez így van a BL meccseknél is.

Főleg, hogy a fentebb említett bukmékereknél mindig találhatunk élő közvetítéseket is, így szinte mindenre fogadhatunk folyamatában. Ha pedig szeretnél befizetés nélküli bónusszal fogadni, kattints a linkre, és nézd meg az ajánlatainkat. Az élő fogadást arra is használhatjuk, hogy a meccs előtti fogadásaink mellé legyen egy biztosítékunk, amivel vagy maximalizáljuk a nyereményünket, vagy csökkentjük a veszteségeinket.

De fogadhatunk a Bajnokok Ligáján olyan speciális, és komoly nyereményt ígérő piacokra is, mint például a gólszámos fogadások vagy a szögletfogadások. Ez utóbbi vonatkozásában egy ki-ki meccsen a 80. perc környékén beszállva hatalmasakat kaszálhatunk. És ugye ma már a legtöbb bukméker kínál cashout lehetőséget is, így ha úgy alakul a meccs, ahogy vártuk, de nincs idegrendszerünk tovább izgulni, akkor egy kisebb összegért fel is markolhatjuk már a nyereményünket.

Standard bónusz itt: Bet365
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak

5. Bajnokok Ligája élő közvetítés GYIK

5.1 ❓ Mikor kezdődik a Bajnokok Ligája?

A 2021-2022-es BL csoportkör szeptember 14-én kezdődik. A BL döntőjére 2022. május 28-án kerül majd sor Szentpéterváron, így hosszú bajnokságra számíthatunk.

5.2 ⚽ Melyik BL meccseket kell élőben mindenképpen megnézni?

Habár a Ferencváros sajnos nem jutott a BL-be, azért így is lesznek bőven izgalmas meccsek a csoportkörben is. A Bayern München és a Barcelona például egy csoportba került, így ott mindenképpen nagy lesz a küzdelem. De a PSG és a Manchester City is egy csoportban harcol majd, így nem lesznek unalmas találkozók.

5.3 🏆 Hol tudok BL közvetítést nézni ingyen Magyarországon?

A cikkünkben feljebb összeszedtük a legjobb magyarországi stream oldalakat, ahol a BL élő közvetítést 2021/2022-ben nézheted.

hozzászólás BlÉlőKözvetítés
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen