BonuszKodok.net hu

Darts élő közvetítés

Szerző: Bonuszkodok,
Darts élő közvetítés

Egy darts élő közvetítés ma már egyáltalán nem unalmas szórakozás, a legjobb mérkőzéseken az elejétől a végéig körmünket rágva izgulhatunk. Bár sokan a dartsra a mai napig úgy tekintenek, mint egy egyszerű kocsmasportra, a darts ma már bőven túlmutat ezen a szerepkörön. Mert bár még mindig nagyon népszerű szerte a világon a bárokban és különböző szórakozóhelyeken, a legjobb darts bajnokságokat már élőben sok millióan nézik, és a profi darts-játékosok is milliókat keresnek.

Alapvetően két nagy szövetség versenyei uralják a világ darts-sportját, egyrészt a Brit Darts Szövetség, azaz a BDO tornái (most már WDF), valamint a Profi Darts Szövetség (PDC) versenyei. Bár ha őszinték akarunk lenni, akkor a PDC darts VB közvetítése messze a legnépszerűbb darts esemény egy adott évben. Még Magyarországon is élő közvetítésekkel és rajongói meccsnézésekkel várják.

A játék népszerűségét egyrészt a könnyen érthető szabályok, a nagyon jól felépített körítés és marketing, másrészt pedig a hihetetlenül jó egyéniségek adják. A következőkben megmutatjuk, hogy hol érhetőek el a legjobb darts közvetítések online és a tévében, illetve hogy egy évben milyen darts események várhatóak!

1. A legjobb darts online közvetítési oldalak

Napjainkban már sok embernek nincs is tévéje, így amit csak lehet, PC-ről, vagy okoskészüléken keresztül, akár utazás közben intéznek az emberek. Sportközvetítésből is rengeteget találunk online. Csak sajnos nagyon sok kamu oldal is így próbál meg bevételhez jutni, ami nem csak bosszantó a sok reklám miatt, de még veszélyes is, mert véletlenül még vírusos is lehet a gépünk.

Ezért is nagyszerű lehetőség egy darts élő közvetítés nyomon követésére az online bukmékerek oldalai, hiszen ezek közül a legnagyobbak már rengeteg élő darts mérkőzést biztosítanak. Ezek a fogadóirodák biztonságosak, ellenőrzött forrásból származnak a darts videóik, és még mobiltelefonról is el tudjuk ezeket érni.

A legismertebb az Unibet, ezek mindegyike mobilra optimalizált felületén és natív mobilos applikációján keresztül is lehetővé teszi a legjobb darts tornák követését. Fontos tudni, hogy ezek HD-minőségű darts közvetítések, amelyek ingyenesek, ha megfelelünk bizonyos feltételeknek.

Nézd a darts közvetítéseket online, ingyenesen:

Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

Muszáj először is regisztrálni a bukmékerek felületén, utána pedig aktív egyenlegünknek kell lennie vagy az elmúlt 24 órában játékba kell küldenünk egy fogadást, hogy megtekinthessük az élő darts mérkőzések valamelyikét. De ha más sportok, például a kézilabda téged jobban vonz, nézd a mai kézilabda közvetítéseket online, a fenti fogadóirodák minden népszerű sport ra kínálnak közvetítéseket.

Bukmékernél nézni a meccseket pedig azért is jó, mert így van lehetőségünk kihasználni az élő fogadások nyújtotta esélyeket – hiszen ma már az élő fogadások segítségével nagyobb esélyünk van nyereményhez jutni, hiszen tudunk reagálni egy kilencnyilas kiszállós visszatérésre például!

2. Darts közvetítés ma a televízióban

Darts közvetítés ma a Sport1 csatornáján érhető el leginkább Magyarországon, de azért tegyük hozzá, hogy ez a csatorna a PDC világbajnoksága mellett maximum egy-két másik tornát közvetít. Érdemes azonban kiemelni, hogy korábban volt már arra példa a Sport1 csatornáján, hogy a magyar darts bajnokságról is adtak beszámolót. A darts élő közvetítés tévében a Sport1 mellett más magyar csatornán nem érhető el, viszont a televíziós opciókat keresők számára van még két lehetőség.

A legfontosabb televíziós partner a dartsban a Sky Sports, amely bizonyos folyamatok végrehajtása után akár Magyarországon is nézhető. Ez a brit csatorna adja a PDC világbajnokságot, a Darts Premier League meccseit, de itt nézhető a Darts Grand Slam is, így sosem maradnak a rajongók darts nélkül.

Még érdemes megemlíteni az Eurosport csatornáját, amely főleg a BDO (most már WDF) szövetségével áll kapcsolatban, így a legtöbb BDO rendezvényt és versenyt azon a csatornán lehet elérni. Akinek pedig akad ilyen extra hozzáférése műholdon keresztül vagy internetes kapcsolat segítségével, az a Nova, a Fox Sports vagy éppen az RTL7 csatornáján is nézhet dartsot a televízióban.

3. Darts élő fogadás

A darts élő streammel kéz a kézben jár a darts élő fogadás is, de a meccsek előtti előzetes fogadások is nagyon népszerűek. Nem igazán kell kiemelni, hogy a legnépszerűbb fogadási piac még mindig a végső győztesre történő fogadás, ez élő fogadásban is nagyon megy, főleg ha már látják a fogadók, hogy valamelyik versenyző kissé rosszabb formában dobálja a nyilakat. De élő fogadásban és meccs előtti fogadásban is népszerű a speciális körök fogadása, azaz lesz-e kilencnyilas kiszálló, hány 180-as kör lesz és így tovább.

De a lehetőségek ma már szinte korlátlanok a darts piacok tekintetében, hiszen a hendikepes fogadások mellett akár mezőkre, a bullra vagy éppen egy adott kör nyertesére is tippelhetünk. Az élő fogadás egyébként más sportoknál, például a futballnál is nagyon népszerű. Ha téged is vonz a téma, nézz bele a BL fogadási tippjeinkbe, és fogadj az egyik legnépszerűbb foci bajnokságra!

Highest bonus on the market
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

4. Darts közvetítések ma

Amennyiben a darts online streameket választod, érdemes kihasználni a fogadóirodák bónuszait. Az Unibet bónusz kódjáról példál itt olvashatsz bővebben. A darts tornák időpontja természetesen minden évben változik, de azért van egy körülbelüli menetrend, amelyet követhetünk.

Darts közvetítések éves menetrendje

Darts bajnokság Időpont
PDC Darts Világbajnokság December vége - Január eleje
PDC European Tour - Budapest Szeptember környéke
PDC World Grand Prix Október környéke
WDF Hungarian Open Október vége

A legnépszerűbb darts verseny fogadási szempontból és amúgy is a PDC világbajnokság, amelyet minden évben december végefelé és január elején rendeznek meg, ami külön népszerűvé teszi az ünnepi időszakhoz kapcsolódóan.

Magyar szempontból népszerű a PDC European Tour budapesti állomása, ami általában szeptember környékén kerül megrendezésre, míg az év elején szokott sor kerülni a magyar bajnokságra. Érdemes tehát a darts élő közvetítést egész évben követni.

hozzászólás DartsÉlőKözvetítés
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen