Európa Bajnokság élő közvetítés

Szerző: BonuszKodok, by BonuszKodok
Európa Bajnokság élő közvetítés

Az Európa Bajnokság élő közvetítés lehetősége egyrészt tökéletes lehetőséget biztosít a szórakozásra, másrészt segítségével hatékonyabban fogadhatunk élőben az EB meccseire. A cikk írásának pillanatában már javában zajlik a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság, amely 2021. június 11-én startolt el Rómában, egy Olaszország – Törökország mérkőzéssel. A fogadóirodákban már valamennyi meccsre, és a végső EB győztesre is találunk szorzókat. A Bet365 például a franciák győzelmét 4.5-ös oddsal adja, az angolok 6.5-ös és a belgák 7-es szorzójával szemben.

Az idei év egyik legjobban várt sporteseményéről van szó, ahol 1 teljes hónapon keresztül 24 csapat mérkőzik meg egymással az Európa legjobb csapata címért. És egy ilyen rangos megmérettetés kapcsán nem kérdés, hogy minden mérkőzést tudunk majd élőben is figyelni. A következőkben megmutatjuk milyen lehetőségeink vannak az EB élő streamek felkutatására és annak is utána járunk, hogy a foci EB közvetítés milyen lehetőségeket biztosít az élő fogadásainkhoz!

1. A labdarúgó EB menetrendje

Közvetítések tekintetében a menetrend nem nagyon számít, hiszen ilyen rangos torna esetén mindig minden meccsről lesz élő közvetítés, csak az a kérdés, hogy hol. Maga a labdarúgó EB 2021-es tornája június 11-én kezdődött és július 11-ig tart. Ebben az egy hónapban 11 különböző helyszínen fognak majd mérkőzések zajlani, kezdve a hat négycsapatos csoport meccseivel. Nagy örömünkre az F-jelű csoportban ott fog szerepelni Magyarország is. Az első meccsünkre június 15-én került sor Budapesten Portugália ellen. A további fordulókban Franciaország (június 19) és Németország (június 23) ellen állunk majd ki.

A csoportmeccsek júniusban fognak lezajlani, a legjobb 16 mérkőzéseire majd június 26. és június 29. között kerül sor, utána júliusra maradnak a negyeddöntők, elődöntők és végül a Európa Bajnokság döntője, amelyet Londonban rendeznek majd. Azt már most valószínűsítik sokan, hogy az EB közvetítés a magyar meccsek esetén biztosan nézettségi rekordot fog eredményezni a magyar szurkolók között.

2. Melyik EB meccs élő közvetítését érdemes majd nézni?

Már az előző bekezdésben érintettük röviden az F-jelű csoportot, ahol Magyarország mellett Franciaország, Németország és a címvédő Portugália szerepel majd. Ennek a csoportnak a magyar vonatkozású mérkőzéseit majd Budapesten, teltház előtt fogják játszani, ami akár még bele is szólhat a továbbjutási álmokba. Kivétel ez alól az utolsó fordulós, németek elleni meccs, amelyet Münchenben játszanak majd a válogatottak. De ezenkívül is lesznek komoly csoportmeccsek más kvartettekben is, az A-csoportban érdekes lesz majd figyelni, hogy muzsikál Svájc Törökország és Olaszország mellett.

A B-csoportban a belgák tűnnek toronymagas esélyesnek, de valószínűleg az oroszok és a dánok sem fogják hagyni magukat. A C-csoport könnyebbnek tűnik, itt a hollandok simán le fogják dominálni az osztrák vagy éppen az ukrán nemzeti tizenegyet, legalábbis előzetesen erre lehet számítani. De a végső elszámolás szempontjából érdemes lesz figyelni, és akár élőben nézni a D-csoportban Anglia, illetve az E-csoportban Spanyolország teljesítményét is. És hát a ki-ki meccsek is izgalmasak lesznek, nem beszélve arról, hogy az egyenes kieséses szakaszban pedig már nem is nagyon lehet majd hibázni.

Azzal pedig legyünk tisztában, hogy az F-jelű csoportban nem igazán mi számítunk az esélyesnek, ha már egy pontot képesek leszünk szerezni, akkor büszkén dőlhetünk hátra. Mert egy esetleges győzelem akár még továbbjutást is érhetne legjobb harmadikként a kieséses szakaszba, ahova a hat harmadik helyezettből négy bejuthat. A válogatott tagjai azonban bizakodóak, és már a magyarok EB-be jutását is nagy sikerként könyvelik el, ahogy Bogdán Ádám az írek elleni meccs után meg is jegyezte:

"Azt hiszem, gyerekkoromban erről álmodtam, hogy újra pályára léphetek válogatott mezben, s egy hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülhetek" - Bogdán Ádám - Nemzeti Sport

3. A legjobb Európa Bajnokság online streamek

Ugye amikor majd a 2021-es labdarúgó EB kapcsán élő közvetítést akarunk nézni, akkor a televízió lesz az első választása sokaknak. És bár a magyar M4 sportcsatorna készülni fog komoly műsorfolyammal, azért nem az összes mérkőzés fog itt képernyőre kerülni, ráadásul ha fogadni is akarunk a meccsekre, akkor televíziózás közben kell párhuzamosan ezt intéznünk. Arról nem is beszélve, hogy sokaknak nincs is már tévéje.

A legjobb Európa Bajnokság ingyenes streamek:

Bet365
Bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Bwin
Bwin
Bónusz Sportágak
100%-os bónusz 30.000 Ft-ig + 1000 Ft ingyen fogadás magyaroknak

Ezért fordulnak egyre többen a legnagyobb bukmékerek által biztosított EB élő streamek irányába. Hiszen ez azt jelenti, hogy például a Bet365 vagy az Unibet oldalára belépve egyetlen felületen láthatjuk az aktuálisan elérhető fogadásokat és közben HD-minőségben élvezhetjük az érintett Európa-bajnoki mérkőzéseket. Emellett a Bwin oldalára lehet még érdemes ellátogatni, hiszen itt is rengeteg élő stream érhető el, így valószínűleg a legfontosabb meccseket tudjuk majd követni az oldalon. Sőt, ezek a nagy fogadási oldalak még szuper jó statisztikákat is biztosítanak, amelyek segítségével folyamatosan tisztában lehetünk azzal, hogy a 2021 EB csoportok milyen módon alakulhatnak az aktuális állások függvényében.

4. EURO 2020 / 2021 élő fogadás esélyek

Napjaink egyik legnagyobb trendje a sportfogadások világában az élő közvetítések mellett az élő fogadás lehetősége. És ez nincs másként a labdarúgó EB 2021 fogadás esetén sem. Ez azt jelenti, hogy minden egyes éppen zajló mérkőzésre számtalan fogadási lehetőséget fog biztosítani a bukméker. Elég csak egy pillantást vetnünk az előzetes fogadási kínálatra a Bet365, az Unibet, a Pinnacle vagy éppen az 1xBit oldalán és már láthatjuk is, hogy mindenre lehet kb. fogadni.

Fogadhatunk az Európa Bajnokságon végső győztesre, hendikepekre, pontos eredményekre, gólszerzőkre, félidőkre, szögletekre és lapokra is. És ugyanezek a piacok szinte kivétel nélkül elérhetőek az élő fogadás esetén is. Nem kell mást tennünk, mint belépnünk a kedvenc bukmékerünkhöz, és megnézni a külön kategória alá sorolt EB élő fogadási lehetőségeket. Ezek természetesen az események alakulásának tükrében változnak, ahogy a szorzók is.

Az esélyek tekintetében érdemes megemlíteni, hogy a legnagyobb bukmékerek 99%-a eléggé hasonlóan látja azt, hogy ki nyerheti meg az EURO 2020-at. Így abban elég nagy az egyetértés, hogy Franciaország, Anglia, Belgium és Németország lehet az, aki felemeli a végén a trófeát. Természetesen azért a portugálok, spanyolok esélyei is elég jók a végső győzelemre.

De például Magyarország, Finnország vagy Észak-Macedónia esetleges sikere sok százszoros pénzt jelentene a merész fogadóknak. A gólszerzők tekintetében pedig az angol Harry Kane mellett a belga Lukakut gondolják nagy esélyesnek a bukmékerek a végén. A lényeg tehát, hogy az Európa Bajnokság élő fogadások is nagyszerű lehetőségeket kínálnak az élő streamekkel kiegészítve.

Standard bónusz itt: Bet365
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak

5. Mit kell tudnom a 2020/2021-es EB élő közvetítéséről?

5.1 ✅ Hol tudom nézni az Európa Bajnokságot online?

Több fogadóiroda kínálatában is tudod nézni az EB-t ingyenes online streamen. Ezek közül a legjobbak a Bet365, az Unibet, és a Bwin. A cikkünkben leírjuk, hogy melyiket mikor érdemes választanod!

5.2 💯 Hol tudok élőben fogadni az EB meccseire?

Szinte valamennyi bukméker kínál élő labdarúgó Európa-bajnoki fogadásokat, azonban azok a legjobb oldalak, ahol élő streamet is kínálnak, hiszen így egy helyen tudod követni az eseményeket és a szorzókat.

5.3 ⚽ Melyik EB meccseket érdemes élőben nézni?

Az EB csoportok közül az F csoport meccseit mindenképpen kövesd élőben, hiszen itt játszik Magyarország is, ráadásul az 5 esélyes ország közül 3 is itt van. Emellett a spanyolok, a belgák és az angolok meccsei is mindenképpen tartogatnak izgalmakat, és persze az EB döntő és elődöntők is kihagyhatatlanok lesznek! Abban biztosak lehetünk, hogy Európa Bajnokság élő közvetítést valamennyi meccsre találunk majd.

hozzászólás EurópaBajnokságÉlőKözvetítés
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen