Franciaország - Dánia tippek és közvetítés

Szerző: BonuszKodok,
Franciaország - Dánia tippek és közvetítés

Összegyűjtöttük a legjobb Franciaország - Dánia tippeket és közvetítési oldalakat a november 26-i VB meccsre. 2022. november 20-án kezdődik az elmúlt évek egyik legjobban várt eseménye a labdarúgás világában – a FIFA labdarúgó világbajnokság. A világbajnokságok története során először rendezik teljes egészében egy arab országban a tornát, Katarban, ahol az elmúlt VB-ket figyelembe véve valószínűleg az egyik legerősebb mezőny gyűlt össze.

Mivel most még mindig csak 32 csapat indul a viadalon, egyértelműen a kontinensek legjobbjai lesznek itt, egy kivétellel az összes korábbi világbajnok. A D-csoportban az egyik első mérkőzés máris rangadónak számít, hiszen Franciaország fogadja majd Dánia csapatát. A mérkőzés 2022. november 26-án kerül majd megrendezésre a dohai 974 nevet viselő stadionban. Mi pedig most bemutatjuk a legjobb Franciaország - Dánia fogadási tippeket és közvetítési oldalakat!

1. Franciaország esélyei Dánia ellen

A világbajnoki selejtezősorozatból Franciaország nagyon könnyedén jutott ki egyenes ágon a világbajnokságra, miután 8 meccséből 5-öt megnyert és 3 döntetlenje volt. Ami még inkább tekintélyt parancsoló, az az, hogy ezen a nyolc meccsen 18 gólt rúgtak és mindössze hármat kaptak. Nem is volt kérdés egy pillanatig sem, hogy simán nyerik a csoportot.

Ennél még megdöbbentőbb, hogy az elmúlt 25 meccsükből mindössze kettőt veszítettek el, úgyhogy kijelenthető, hogy nem igazán könnyű őket megszorítani sem. Az is elég figyelmeztető jel a dánok számára, hogy a két csapat legutóbbi öt, egymás elleni meccséből egyszer nyertek csak, még 2006-ban.

Eszméletlenül erős középpályája és támadósora van a francia csapatnak, olyan játékosokkal a soraikban, mint Mbappé, Benzema, Griezmann vagy éppen Diaby. Nehéz megmondani, hogy mivel lehet bárkinek ellenük esélye, de talán a leggyengébb pontjuk a kapusposzt, szóval az ellenfelek távoli lövésekkel, jó szabadrúgásokkal megszerezhetik ellenük a vezetést és utána már csak egy nagyon masszív védekezést kell produkálni, hogy a franciák bárki ellen pontot veszítsenek.

2. Dánia esélyei a Franciaország elleni VB meccsen

Bár elsőre a Franciaország vs Dánia mérkőzés elég egyoldalúnak tűnik, érdemes megemlékezni arról, hogy a dánok a világbajnoki selejtezősorozat egyik legjobb teljesítményét nyújtva simán nyerték meg az F csoportot. 10 meccsükből megnyertek 9-et és 30 gólt rúgtak ezeken a meccseken, miközben hármat kaptak csak. A legutóbbi 25 meccsükből megnyertek 19-et, szóval azért ők is tudják tartani a formájukat hosszútávon is.

Mindenképpen ki kell azonban emelni, hogy Dánia kerete messze gyengébb, mint Franciaországé, a legjobb játékosuk is éppen csak be tudna férni a francia csapatba értéke alapján.

Persze azért Poulsent, Dolberget, Höjbjerget nem lehet leírni, de mégis van komoly különbség a két gárda között. A dánok nagy esélye a lelkesedésükben és a kontráikban kereshető, hiszen amennyiben féken tudják tartani a franciákat 20-30 percen keresztül, utána bármi megtörténhet. A gyengeségüket pedig igazából a védelmükben lehet keresni, amely az elmúlt időszak meccsein teljesen váratlan helyzetekben tudott kapitulálni.

3. Franciaország - Dánia fogadási tippek

Fogadási szempontból nem könnyű ez a mérkőzés, hiszen a győzelemre egyértelműen a franciák az esélyesek, viszont nem biztos, hogy elégséges az a szorzó, amit kínálnak a sikerükre a bukmékerek.

Sokkal jobbnak ígérkező lehetőség az, hogy gólszámos fogadásokat kötünk, hiszen a 2,5 gólnál kevesebb találat nagyon jó tippnek tűnik. A legutóbbi öt, egymás elleni meccsükből csak egyen volt ennél több gól, és mindkét csapat esetén a kiegyenlítettebb párharcok vonatkozásában nem sűrűn volt ennél több.

Az, hogy mindkét csapat rúg legalább egy gólt, szintén jó esélynek tűnhet, hiszen az elmúlt öt meccsükből a franciák mindegyiken betaláltak, a dánok is csak egyszer nem.

Amit még érdemes megfontolni, az a hendikepes fogadás, hiszen a két csapat teljesítményét és korábbi eredményeit figyelembe véve elég jól látható, hogy 0-1-es előnyről indulva a dánoknak komoly esélyük van arra, hogy megnyerjék a meccset. Illetve a pontos eredmények fogadása tekintetében a 2-0-s, 1-0-s eredmény is elég esélyesnek tűnik. Ha szeretnél a következő meccsre, a Spanyolország - Németország VB meccsre is fogadási tippeket, olvasd el a cikkünket!

4. Franciaország vs Dánia odds

A Franciaország - Dánia világbajnoki meccs tekintetében a szorzók egyértelműen a franciák sikerét ígérik majd minden bukmékernél, így a Bet365-nél is. Ez a fogadóiroda a világbajnoki cím megnyerésére az egyik legesélyesebb csapatnak tartja a franciákat, szóval ez nem annyira meglepő odds.

Az Unibet online sportfogadási oldala is hasonlóan gondolja, itt is jóval kisebb a szorzója a francia sikernek, mint a dán győzelemnek. De az is látható, hogy 2,5 gólnál kevesebb találatnak ez a bukméker is jóval nagyobb esélyt tulajdonít, mint a többnek.

A Pinnacle oldalára érdemes benézni a számtalan extra piac miatt is, a pontos eredmények tekintetében a piac legjobb szorzóit találhatjuk itt meg az olyan tippek vonatkozásában, mint a 2-0 vagy éppen az 1-0.

Egyébként érdemes lehet a hendikepes fogadásokat is böngészni, amelyek már egészen vállalható szintű kockázatot biztosítanak a dánok sikerére. Ha szeretnél a fogadni a Labdarúgó VB döntőre, olvasd el a végső győztes tippeinket.

5. Franciaország - Dánia élő közvetítés online

A Franciaország - Dánia kiemelt rangadónak számít a világbajnokságon, így számtalan módon nézhetjük a mérkőzést élőben, a tévében és online. De mégis a legjobb opciónak az online bukmékerek platformja számít. Miért?

Mert például a Bet365, az Unibet vagy éppen a Bwin nem csak ezt a meccset, hanem sok száz más sporteseményt is élőben közvetít, miközben mindössze egyetlen regisztrációt és egy aktív egyenleget vár el tőlünk cserébe. És utána nem csak rengeteg eseményt nézhetünk élőben, de HD minőségű közvetítéseket is kaphatunk, amelyeket aztán nézhetünk majd mobil applikáción keresztül is.

Nézd élőben a Franciaország - Dánia VB meccset:

Bet365
Bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Bwin
Bwin
Bónusz Sportágak
100%-os bónusz 30.000 Ft-ig + 1000 Ft ingyen fogadás magyaroknak

6. Franciaország vs Dánia VB meccs GYIK

6.1 🏆 Mikor lesz a francia - dán VB meccs?

2022. november 26-án lesz a Franciaország vs Dánia meccs. Magyar idő szerint 17 órakor kezdődik majd a "Stadium 974" stadionban, Katarban.

6.2 🏆 Hol tudom élőben nézni a francia - dán meccset online?

Ajánljuk a fogadóirodák élő streamjeit - például a Bet365 és az Unibet oldalán ingyenesen nézheted majd az összes VB meccset.

6.3 🏆 Mire érdemes fogadni a Franciaország - Dánia meccsen?

Gólszámos és hendikepes fogadásokat is ajánlunk, a jó esélyek miatt. A részletes Franciaország - Dánia tippeket és közvetítési oldalakat a cikkben feljebb találod.

hozzászólás Franciaország - Dánia tippek és közvetítés
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen