Katar - Ecuador tippek és közvetítés

Szerző: BonuszKodok,
Katar - Ecuador tippek és közvetítés

Összegyűjtöttük a legjobb Katar - Ecuador tippeket és közvetítési oldalakat a 2022. november 20-i meccsre. Itt vannak a legjobb oddsok, fogadási tippek és fogadóirodák, hogy a labdarúgó VB nyitómeccsén pénzt is tudj keresni. Katar végső győzelmére 3-4 körüli oddsokkal fogadhatsz, míg Ecuador válogatottjára 2 körüli szorzóval tehetsz pénzt.

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság sok szempontból történelminek nevezhető, hiszen Katarban kerül majd megrendezésre és ilyen kicsi országban korábban még sosem rendeztek világbajnokságot. Ráadásul Katar még csak a világbajnokságok történetében a második olyan ország, amely úgy rendezhet VB-t, hogy korábban egyre sem jutott ki (a másik ilyen ország egyébként Uruguay volt). A 2022-es labdarúgó VB november 20-án kezdődik majd és 2022. december 18-án zárul a döntő mérkőzésével és egyértelműen az idei év legjobban várt sporteseménye az egész világon.

A számtalan izgalmas mérkőzés közül kitűnik a házigazda Katar első mérkőzése Ecuador ellen, amely nagyon komoly fogadási lehetőségeket tartogat a fogadók számára. A következőkben megnézzük a legjobb Katar – Ecuador tippeket hendikep és gólszámos fogadásra, és azt, hogy hol lehet majd nézni ezt a mérkőzést élőben!

1. Katar világbajnoki esélyei

A 2022-es katari világbajnokságon 32 csapat indul majd, amelyek 8 darab négycsapatos kvartettben mérkőznek meg azért, hogy bejussanak a legjobb 16 közé. Katar az A-jelű csoportba került besorsolásra Szenegál, Ecuador és Hollandia mellé, első meccsét pedig 2022. november 20-án játssza majd Ecuador ellen az al-khori Al Bayt stadionban.

A csapat történetének legnagyobb sikere eddig a 2019-es Ázsia Kupa megnyerése volt, de ettől függetlenül azért a keretük messze a leggyengébbek közé tartozik a világbajnoki indulók között.

Játékosai mindannyian a hazai bajnokságban edződnek, viszont amiben bízhatnak, az a hazai pálya előnye, a csapategység, és az, hogy az elmúlt évtizedekben egyre jobb teljesítményt nyújtottak a selejtezőkön. A csoportot figyelembe véve talán Ecuador ellen van a legtöbb keresnivalójuk, egy jól összerakott védekezéssel egy pontra mindenképpen jók lehetnek majd.

2. Ecuador esélyei a VB-n

Azt nem mondhatjuk, hogy Ecuador csapata komoly múlttal rendelkezik a világbajnokságok történetében, hiszen a válogatott mindössze a 21. században jutott ki először világbajnokságra. 2002 után kijutottak 2006-ban is, ahol ráadásul egyből be is jutottak a legjobb 16 közé. Még 2014-ben is ott voltak a VB-n, de ott nem alkottak maradandót, most legalább a csoportból való továbbjutásra készülnek. A keretük elég masszívnak mondható, bőven erősebb, mint a katari csapaté, hiszen a játékosok legnagyobb része európai topligákban vagy második vonalas bajnokságokban edződik hétről-hétre.

Ami a leggyengébb pontjuknak nevezhető, az a kapusposzt, viszont előtte rendkívül erős a középpályájuk és a hátvédsoruk, Torresszel, Arboledával, Estupinánnal vagy éppen Gruezóval. Ami azért biztató lehet rájuk nézve, az a tény, hogy egy rendkívül megerőltető, a világ legjobb csapatait is felvonultató dél-amerikai selejtezősorozatból tudtak bekerülni nem is olyan régen a világbajnokságra. A csapat edzője egyébként nagyra tör:

“Egy jó világbajnokság Ecuador számára azt jelentené, hogy túljut eddigi rekordján, azaz a legjobb 16 körén…” - Gustavo Alfaro, ESPN - angolból fordítva

3. Katar - Ecuador fogadási tippek

A meccs vonatkozásában az egyértelműen legvonzóbb fogadási piacnak a győztes fogadása tűnik, amely tekintetben leginkább Ecuador felé hajlik a fogadó keze, hiszen Ecuador azért jóval erősebb csapat, mint Katar. Viszont az arab ország válogatottja a nyitómeccsen, hazai pályán biztosan kettőzött erővel küzd majd, szóval talán van értelme egy merészet húzva döntetlenre vagy akár katari győzelemre tippelni. De ennél sokkal biztosabb tipp a -1-es hendikeppel döntetlenre fogadni, hiszen Ecuador valószínűleg 1 góllal fog majd nyerni, ha nyer.

Arra viszont kevés esélyt látunk, hogy ez egy gólzáporos meccs lesz, egyik csapat múltbeli teljesítménye sem utal arra, hogy kiszakadna bármelyik oldalon is a gólzsák. Tehát 2,5 gólnál kevesebbre tippelnénk.

Gólok száma (Over/Under): - Legjobb szorzók
2,5 felett:
2,5 alatt:
Utolsó frissítés: 1650030446

4. Katar vs Ecuador odds

A meccs eléggé ki-ki meccsnek tűnik a bukmékereknél is, hiszen például a Bet365 oldalán Ecuador sikerét 2,4-es szorzóval adják, viszont Katar sikerével is 3,2-es odds jár együtt, tehát nem lenne ennél a fogadóirodánál akkora meglepetés, ha az arab ország tudna nyerni.

És ez tökéletesen meg is mutatja, hogy miért érdemes több fogadóiroda kínálatát is figyelni egy-egy meccs tekintetében, hiszen az Unibet oldalán például Ecuador sikere már csak 2,4-es szorzót ér, Katar győzelme pedig 3.4-szeres szorzóval jár. Emellett a VB csoportgyőztesekre is megéri itt fogadni, az A-csoport aktuális oddsait alább láthatod.

A Pinnacle bukmékere mindig különösen erős volt a különféle hendikepes piacokban, ebben a kategóriában találhatunk egy nagyon vonzó és esélyes kimenetelt, hiszen ha Katar 1-0-s hendikeppel nyerni tudna, akkor az is eléggé jó szorzót ígérne, és erre azért bőven kínálkozik esély.

Ha szeretnél a meccs mellett a bajnokság végső győztesére is fogadni, a labdarúgó VB döntőjére is kínálunk fogadási tippeket a linkelt cikkünkben.

5. Katar - Ecuador élő közvetítés online

A labdarúgó világbajnokság élő közvetítését tévén az M4, magyar állami sportcsatorna fogja adni, ahogy ez általában megszokott. Aki tehát a hagyományos módon akarja majd nézni a meccsek zömét, akkor az a TV-ben magyarul ezen a csatornán teheti meg, illetve hát használhatja a különféle külföldi csatornákat is, hiszen minden országban lesznek televíziós közvetítések szép számban. Viszont jóval vonzóbb és kényelmesebb opció a meccsek, így a Katar - Ecuador közvetítés online követése. A legjobb élő streameket pedig az online bukmékerek oldalán találod.

A Bet365, az Unibet és a Bwin oldala ugyanis HD-minőségben kínál sport élő közvetítéseket, ezért van rá esély, hogy a VB meccseket is adják majd valamilyen formában. Az élő VB közvetítéshez ráadásul csak regisztrálnunk kell ezeknél a bukmékereknél és legalább egy befizetéssel aktív egyenleget kell létrehoznunk.

Utána viszont nem csak a Quatar vs Ecuador élő közvetítést nézheted, de folyamatosan sok száz más sporteseményt is élőben követhetsz, és akár magaddal is vihetsz. Hiszen ezek a bukmékerek mindannyian kínálnak natív mobil applikációt is a felhasználóiknak, amelyen keresztül élő streamet nézhetsz, vagy akár az élő fogadásaidat is intézheted. Ha más futball esemény is érdekel, csekkold a BL élő közvetítésről szóló cikkünket!

Nézd élőben a Katar - Ecuador VB meccset online:

bet365
bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

6. Katar vs Ecuador VB meccs GYIK

6.1 ⚽ Mikor és hol játszák a Quatar - Ecuador VB nyitómeccset?

Magyar idő szerint 2022 november 20-án, délután 17 órakor kezdődik a VB nyitómeccse, a katari Al Bayt stadionban.

6.2 ⚽ Hol tudom élőben nézni online a Quatar - Ecuador világbajnoki meccset?

A Bet365, az Unibet és a Bwin is kínálnak élő streamet a Quatar - Ecuador nyitómeccsre.

6.3 ⚽ Mire fogadjak a Katar vs Ecuador meccsen?

A Katar Ecuador meccs oddsai alapján Ecuador az esélyes a győzelemre. Érdemes azonban gólszámos fogadásban is gondolkodni. Hogy miért, azt ebben a Katar - Ecuador tippek és közvetítés cikkben találod meg.

hozzászólás Katar - Ecuador tippek és közvetítés
Hozzászólások (1)
kisha
kisha ennyivel korábban: 11 hónapja
ez a hendikep tipp nagyon hasznos volt
Játssz felelősségteljesen