Labdarúgó VB döntő 2022 fogadási tippek

Szerző: BonuszKodok,
Labdarúgó VB döntő 2022 fogadási tippek

A Labdarúgó VB döntő 2022 fogadási tippek nagyszerű lehetőséget teremt arra a fogadóknak, hogy nagy összegű nyereményeket gyűjtsenek a legnépszerűbb sportesemény fogadásával! Különleges időpontban, 2022. november 21-én kezdődik majd Katarban a labdarúgó világbajnokság és egészen december 18-áig zajlanak majd a meccsek az arab országban. A VB döntő végső győztesére már fogadhatsz a Bet365-ön is, ahol a favorit brazilok 6-os, a franciák 7-es, az angolok és a spanyolok pedig 8-as oddsal szerepelnek a kínálatukban.

Ilyen téli időpontban korábban még nem kezdődött világbajnokság, de a hőség miatt úgy döntött a nemzetközi szövetség, hogy az év utolsó hónapjaiban bonyolítják a világ egyik legnépszerűbb sporteseményét. Fontos kiemelni, hogy utoljára számíthatunk 32 csapat részvételére, a 2026-os világbajnokságon már 48 csapat fog részt venni. A torna különösen népszerű a sportrajongók és a fogadók körében, hiszen a világ minden régiójából indulnak csapatok a világbajnokságon.

5 válogatott indul majd az afrikai régióból, lesz itt minimum 4 válogatott Ázsiából, Dél-Amerikából, de legalább 3 résztvevő nemzeti tizenegy lesz Észak-Amerikából is. Európa domináns a résztvevők számában, 13 európai válogatott indulhat majd a tornán és ha jól teljesítenek a pótselejtezőn, akkor egy csapat még Óceániából is indulni fog. A VB menetrend szerint december 18-án játsszák majd a világbajnoki döntőt, most pedig megnézzük, hogy milyen fogadási lehetőségeink vannak erre a különleges mérkőzésre!

1. A 2022-es VB döntő magyar idő szerint - menetrend

A bevezetőben már említettük, hogy a hőség miatt az év utolsó két hónapjában bonyolítják le a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságot, de a lebonyolítással kapcsolatban még érdekesség, hogy mindössze 28 napig tart az egész torna, mert még a hosszt is lerövidítették a játékosok által felvetett aggályok miatt. A jelenlegi tervek szerint tehát 2022. november 21-én kezdődik majd a játék Katarban, az Al Khorban található Al Bayt stadionban, ahol a házigazda először lép pályára világbajnokságon. Aztán a 8 négycsapatos csoportban megy majd le három kör egészen december 2-ig.

Itt aztán szünet nélkül, december 3-án már rá is fordulunk az egyenes kieséses szakaszra, hiszen a legjobb 16 meccsei következnek. Ezeken a meccseken alakul majd ki a legjobb 8 mezőnye, akik a negyeddöntőben december 9-én és 10-én fognak majd meccselni az elődöntőbe jutásért. Az elődöntők december 13-án és 14-én kerülnek megrendezésre, és a VB utolsó meccse, a döntő előtt, december 17-én még lesz egy meccs a harmadik helyért is. És a legjobban várt mérkőzés, a döntő december 18-án lesz majd Lusailban. Magyar idő szerint a döntő 16 órakor kezdődik. Az angolok sztárja, Harry Kane egyébként kifejezetten örült, hogy az év végén lesz majd a VB:

"Szerintem sokkal jobb, hogy az év ezen időszakában lesz majd a VB, jobban illik oda, mint egy kemény szezon végére közvetlenül.” - Harry Kane, CNN – angolból fordítva

2. A 2022-es Világbajnokság döntő fogadása

A 2022-es világbajnoki döntő legalább akkora érdeklődésre tarthat számot a rajongók és a fogadók körében, mint a korábbi döntők. És bár itt a világ legjobb csapatai fognak majd egymással küzdeni, azért az már most látható, hogy melyik az a pár csapat, amelynek reális esélye van arra, hogy bejusson majd a lusaili fináléba.

Természetesen a VB döntő fogadásánál sok száz piacra számíthatunk minden bukmékernél, a győztes mellett fogadhatunk a félidei eredményekre, alatta/felette piacokra, hendikepre és pontos eredményre is. De aki élőben szeret fogadni, az használhatja majd a szögletfogadási vagy büntetőlapos stratégiákat is, de élhet a cashout lehetőségével, ha már nem bírja az izgalmakat.

Az egyes válogatottak korábbi VB-ken nyújtott teljesítményei vagy éppen a selejtezőben nyújtott forma alapján elég jól leszűkíthető azon csapatok köre, akik döntőzhetnek, így egyáltalán nem lenne meglepetés, ha Franciaország, Brazília, Németország, vagy éppen Anglia ott lenne az utolsó mérkőzésen is.

A 2022-es VB végső győztese - Legjobb szorzók
Brazília
Franciaország
Spanyolország
Németország
Argentína
Portugália
Mutasd az összes szorzót
Utolsó frissítés: 1648458104

3. 2022-es VB döntő statisztikák

A VB végső győztes fogadása mellett inkább a gólszámos fogadások tartogatnak komoly esélyeket, hiszen ha megnézzük, a korábbi 10 világbajnoki döntőből hat alkalommal nem rúgott mindkét csapat gólt. De ugyanúgy, hat meccsen az elmúlt 10 döntőből nem volt 2,5 gólnál több.

És csak, hogy megerősítsük azokat a sejtéseket és tippeket, hogy ki kerül a VB döntőbe majd, elég megnézni, hogy egyes csapatok milyen teljesítményeket nyújtottak eddig a selejtezőkben:

  • Brazília: Átlagosan két rúgott gól meccsenként a selejtezőben, 0 vereség
  • Argentína: Vereség nélkül a selejtezőkben
  • Franciaország: 18 rúgott gól 8 meccsen, nulla vereség
  • Németország: 10 meccsen 9 győzelem és 36 rúgott gól

4. 2022-es VB döntő odds és tippek

A 2022-es világbajnokság fogadásánál nem meglepő módon számtalan szorzó érhető el a legnagyobb bukmékereknél. Ha szeretnél a 2022-es labdarúgó VB tippek és odds-ok között válogatni, nézd meg az általános cikkünket.

A Bet365 például már speciális piacokat is kínál a világbajnokságra, ahol arra tippelhetünk, hogy ki lesz egyes válogatottak végső keretében majd. A végső győztes esetén ez a bukméker 6-os szorzóval Brazília sikerét adja legesélyesebbnek, a második helyre pedig a 7-es szorzóval bíró franciák futnának be a szorzók alapján.

Érdemes mindig megnézni több bukmékert is a fogadások előtt, hiszen például az Unibet a végső győztes vonatkozásában szintén 6-os szorzót ad a brazil sikerre, de például a franciáknak, az angoloknak és a spanyoloknak is kicsivel magasabb szorzót biztosítanak.

A Pinnacle mindig is ismert volt arról, hogy versenyképes szorzói vannak. A VB döntő oddsoknál is láthatjuk, hogy ők is a brazilokat, franciákat, spanyolokat, angolokat és németeket várják főleg a döntőbe, ezen csapatoknak van 10 alatt a szorzójuk a végső siker vonatkozásában.

És ne feledkezzünk el a legnagyobb kriptovalutás fogadóirodáról, az 1xBitről se, ahol szintén nagyon jó szorzókat kaphatunk a VB döntő győztesére – bár itt is a brazilok a leginkább esélyesek.

5. VB döntő 2022 élő közvetítés online

A 2022-es VB döntő közvetítése biztosan az év egyik legnézettebb sporteseménye lesz majd, ez nem kérdés, ennek megfelelően rengeteg online streamet is fogunk majd hozzá találni. A VB döntőt élőben a tévében a magyar állami sportcsatornán, az M4-en közvetítik majd. Itt élő műsorfolyam is támogatni fogja majd a mérkőzés megtekintését.

Viszont sokkal jobb lehetőség az online bukmékerek HD-minőségű VB döntő közvetítése. Így a Bet365, az Unibet és a Bwin platformján is elérhető ingyenes stream a VB meccsekről. Ráadásul a VB döntő élő fogadási esélyeket is kínál majd, amit vétek lenne kihagyni. És mindössze egy regisztráció és egy aktív egyenleg kell ahhoz, hogy nézni tudjuk a bukmékerek közvetítéseit, akár mobil applikációról is. Természetesen nem csak a VB meccseit nézheted itt élőben, de szinte minden létező sportra akadnak itt streamek. Például ha darts élő közvetítést szeretnél ma nézni azt is megteheted ezekben a fogadóirodákban.

Nézd a 2022-es VB döntő élő közvetítését online:

Bet365
Bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Bwin
Bwin
Bónusz Sportágak
100%-os bónusz 30.000 Ft-ig + 1000 Ft ingyen fogadás magyaroknak

6. Minden információ a 2022-es VB döntőről

6.1 🏆 Mikor lesz magyar idő szerint a katari VB döntő?

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság döntőjét december 18-án rendezik a Lusail stadionban, magyar idő szerint 16 órai kezdettel.

6.2 🏆 Hol tudom nézni élőben a VB döntőt online?

A futball világbajnokság döntőjének közvetítését ingyenesen tudod követni a Bet365, az Unibet és a Bwin oldalán.

6.3 🏆 Melyik csapatok a legesélyesebbek a VB döntő megnyerésére?

Jelenleg a top favorit Brazília, Franciaország és Anglia. A végső győztes mellett viszont más fogadásokat is köthetsz, ezeket, és a részletes Labdarúgó VB döntő 2022 fogadási tippeket a cikkben fentebb olvashatod el.

hozzászólás Labdarúgó VB döntő 2022 fogadási tippek
Hozzászólások (1)
Hinging
Hinging ennyivel korábban: 4 hónapja
Kár, hogy Magyarország megint nem lesz ott...
Játssz felelősségteljesen