Labdarúgó VB döntő 2022 fogadási tippek

Szerző: BonuszKodok,
Labdarúgó VB döntő 2022 fogadási tippek

A Labdarúgó VB döntő 2022 fogadási tippek nagyszerű lehetőséget teremt arra a fogadóknak, hogy nagy összegű nyereményeket gyűjtsenek a legnépszerűbb sportesemény fogadásával! Különleges időpontban, 2022. november 20-án kezdődött Katarban a labdarúgó világbajnokság és egészen december 18-áig zajlanak majd a meccsek az arab országban. A VB döntő végső győztesére már fogadhatsz a Bet365-ön is, ahol a favorit brazilok 4 körüli, a franciák és argentinok 6-8 körüli, az angolok és a spanyolok pedig 9 körüli oddsal szerepelnek a kínálatukban.

Ilyen téli időpontban korábban még nem kezdődött világbajnokság, de a hőség miatt úgy döntött a nemzetközi szövetség, hogy az év utolsó hónapjaiban bonyolítják a világ egyik legnépszerűbb sporteseményét. Fontos kiemelni, hogy utoljára számíthatunk 32 csapat részvételére, a 2026-os világbajnokságon már 48 csapat fog részt venni. A torna különösen népszerű a sportrajongók és a fogadók körében, hiszen a világ minden régiójából indulnak csapatok a világbajnokságon.

5 válogatott indul az afrikai régióból, lesz itt minimum 4 válogatott Ázsiából, Dél-Amerikából, de legalább 3 résztvevő nemzeti tizenegy lesz Észak-Amerikából is. Európa domináns a résztvevők számában, 13 európai válogatott indulhat majd a tornán és ha jól teljesítenek a pótselejtezőn, akkor egy csapat még Óceániából is indulni fog. A VB menetrend szerint december 18-án játsszák majd a világbajnoki döntőt, most pedig megnézzük, hogy milyen fogadási lehetőségeink vannak erre a különleges mérkőzésre!

1. A 2022-es VB döntő magyar idő szerint - menetrend

A bevezetőben már említettük, hogy a hőség miatt az év utolsó két hónapjában bonyolítják le a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságot, de a lebonyolítással kapcsolatban még érdekesség, hogy mindössze 28 napig tart az egész torna, mert még a hosszt is lerövidítették a játékosok által felvetett aggályok miatt. 2022. november 20-án kezdődött a játék Katarban, az Al Khorban található Al Bayt stadionban, ahol a házigazda először lépett pályára világbajnokságon. Aztán a 8 négycsapatos csoportban megy majd le három kör egészen december 2-ig.

Itt aztán szünet nélkül, december 3-án már rá is fordulunk az egyenes kieséses szakaszra, hiszen a legjobb 16 meccsei következnek. Ezeken a meccseken alakul majd ki a legjobb 8 mezőnye, akik a negyeddöntőben december 9-én és 10-én fognak majd meccselni az elődöntőbe jutásért. Az elődöntők december 13-án és 14-én kerülnek megrendezésre, és a VB utolsó meccse, a döntő előtt, december 17-én még lesz egy meccs a harmadik helyért is. És a legjobban várt mérkőzés, a döntő december 18-án lesz majd Lusailban. Magyar idő szerint a döntő 16 órakor kezdődik. Az angolok sztárja, Harry Kane egyébként kifejezetten örült, hogy az év végén lesz majd a VB:

"Szerintem sokkal jobb, hogy az év ezen időszakában lesz majd a VB, jobban illik oda, mint egy kemény szezon végére közvetlenül.” - Harry Kane, CNN – angolból fordítva

2. A 2022-es Világbajnokság döntő fogadása

A 2022-es világbajnoki döntő legalább akkora érdeklődésre tarthat számot a rajongók és a fogadók körében, mint a korábbi döntők. És bár itt a világ legjobb csapatai fognak majd egymással küzdeni, azért az már most látható, hogy melyik az a pár csapat, amelynek reális esélye van arra, hogy bejusson majd a lusaili fináléba.

Természetesen a VB döntő fogadásánál sok száz piacra számíthatunk minden bukmékernél, a győztes mellett fogadhatunk a félidei eredményekre, alatta/felette piacokra, hendikepre és pontos eredményre is. De aki élőben szeret fogadni, az használhatja majd a szögletfogadási vagy büntetőlapos stratégiákat is, de élhet a cashout lehetőségével, ha már nem bírja az izgalmakat.

Az egyes válogatottak korábbi VB-ken nyújtott teljesítményei vagy éppen a selejtezőben nyújtott forma alapján elég jól leszűkíthető azon csapatok köre, akik döntőzhetnek, így egyáltalán nem lenne meglepetés, ha Franciaország, Brazília, Németország, vagy éppen Anglia ott lenne az utolsó mérkőzésen is.

3. 2022-es VB döntő statisztikák

A VB végső győztes fogadása mellett inkább a gólszámos fogadások tartogatnak komoly esélyeket, hiszen ha megnézzük, a korábbi 10 világbajnoki döntőből hat alkalommal nem rúgott mindkét csapat gólt. De ugyanúgy, hat meccsen az elmúlt 10 döntőből nem volt 2,5 gólnál több.

És csak, hogy megerősítsük azokat a sejtéseket és tippeket, hogy ki kerül a VB döntőbe majd, elég megnézni, hogy egyes csapatok milyen teljesítményeket nyújtottak eddig a selejtezőkben:

  • Brazília: Átlagosan két rúgott gól meccsenként a selejtezőben, 0 vereség
  • Argentína: Vereség nélkül a selejtezőkben
  • Franciaország: 18 rúgott gól 8 meccsen, nulla vereség
  • Németország: 10 meccsen 9 győzelem és 36 rúgott gól

4. 2022-es VB döntő odds és tippek

A 2022-es világbajnokság fogadásánál nem meglepő módon számtalan szorzó érhető el a legnagyobb bukmékereknél. Ha szeretnél a 2022-es labdarúgó VB tippek és odds-ok között válogatni, nézd meg az általános cikkünket.

A Bet365 például már speciális piacokat is kínál a világbajnokságra, ahol arra tippelhetünk, hogy ki lesz egyes válogatottak végső keretében majd. A végső győztes esetén ez a bukméker 6-os szorzóval Brazília sikerét adja legesélyesebbnek, a második helyre pedig a 7-es szorzóval bíró franciák futnának be a szorzók alapján.

Érdemes mindig megnézni több bukmékert is a fogadások előtt, hiszen például az Unibet a végső győztes vonatkozásában szintén 6-os szorzót ad a brazil sikerre, de például a franciáknak, az angoloknak és a spanyoloknak is kicsivel magasabb szorzót biztosítanak.

A Pinnacle mindig is ismert volt arról, hogy versenyképes szorzói vannak. A VB döntő oddsoknál is láthatjuk, hogy ők is a brazilokat, franciákat, spanyolokat, angolokat és németeket várják főleg a döntőbe, ezen csapatoknak van 10 alatt a szorzójuk a végső siker vonatkozásában.

5. VB döntő 2022 élő közvetítés online

A 2022-es VB döntő közvetítése biztosan az év egyik legnézettebb sporteseménye lesz majd, ez nem kérdés, ennek megfelelően rengeteg online streamet is fogunk majd hozzá találni. A VB döntőt élőben a tévében a magyar állami sportcsatornán, az M4-en közvetítik majd. Itt élő műsorfolyam is támogatni fogja majd a mérkőzés megtekintését.

Viszont sokkal jobb lehetőség az online bukmékerek HD-minőségű VB döntő közvetítése. Így a Bet365, az Unibet és a Bwin platformján is elérhető ingyenes stream a VB meccsekről. Ráadásul a VB döntő élő fogadási esélyeket is kínál majd, amit vétek lenne kihagyni. És mindössze egy regisztráció és egy aktív egyenleg kell ahhoz, hogy nézni tudjuk a bukmékerek közvetítéseit, akár mobil applikációról is. Természetesen nem csak a VB meccseit nézheted itt élőben, de szinte minden létező sportra akadnak itt streamek. Például ha darts élő közvetítést szeretnél ma nézni azt is megteheted ezekben a fogadóirodákban.

Nézd a 2022-es VB döntő élő közvetítését online:

bet365
bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Promóciós kód
Kód felfedése
Bwin
Bwin
Bónusz Sportágak
100%-os bónusz 30.000 Ft-ig + 1000 Ft ingyen fogadás magyaroknak

6. Minden információ a 2022-es VB döntőről

6.1 🏆 Mikor lesz magyar idő szerint a katari VB döntő?

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság döntőjét december 18-án rendezik a Lusail stadionban, magyar idő szerint 16 órai kezdettel.

6.2 🏆 Hol tudom nézni élőben a VB döntőt online?

A futball világbajnokság döntőjének közvetítését ingyenesen tudod követni a Bet365, az Unibet és a Bwin oldalán.

6.3 🏆 Melyik csapatok a legesélyesebbek a VB döntő megnyerésére?

Jelenleg a top favorit Brazília, Franciaország és Anglia. A végső győztes mellett viszont más fogadásokat is köthetsz, ezeket, és a részletes Labdarúgó VB döntő 2022 fogadási tippeket a cikkben fentebb olvashatod el.

hozzászólás Labdarúgó VB döntő 2022 fogadási tippek
Hozzászólások (2)
Grimmer91
Grimmer91 19 napja múlva
egy brazil - argentin döntőt nagyon adnék
Játssz felelősségteljesen