2022-es Labdarúgó VB tippek és odds

Szerző: BonuszKodok,
2022-es Labdarúgó VB tippek és odds

Már javában zajlik 2022-es labdarúgó-világbajnokság Katarban, ezért a következőkben bemutatjuk a legjobb 2022-es labdarúgó VB tippeket és oddsokat! Az év egyik leginkább várt sporteseménye egyértelműen a foci VB lesz, amely 2022. november 20-án kezdődött és december 18-án fejeződik majd be a döntővel. A VB végső győztesére már most tudsz fogadni. A Bet365 4 körüli szorzót ad Brazília győzelmére, és 8 körülit Franciaország címvédésére - ami nagyon magas oddsnak számít, így érdemes minél előbb tippelned! A gólkirályi címre Harry Kane, Mbappé, Messi és Neymar a top favoritok, mind 8 feletti szorzókkal az Unibeten.

Ez az első olyan labdarúgó-világbajnokság, amely teljes egészében az arab világban kerül megrendezésre és a második olyan, amely teljes egészében Ázsiában kerül majd lebonyolításra. Igazán komoly küzdelemre van kilátás minden egyes mérkőzésen, hiszen ez lesz az utolsó olyan, ahol még 32 csapat indul, 2026-ban már 48 csapatra növelték az indulók számára. Már az is egyedi a 2022-es futball VB kapcsán, hogy ez lesz az első olyan torna, amely nem májusban, júniusban vagy júliusban kerül megrendezésre, hanem az óriási hőség miatt csak novemberben és decemberben.

1. A 2022-es labdarúgó VB menetrendje

A 2022-es katari labdarúgó VB-n november 20-án kezdett el pattogni a labda, amikor a házigazda Qatar lejátszotta a nyitómérkőzést. A 8 négycsapatos csoportban egészen december 2-ig zajlanak majd a küzdelmek, ez alapján fog majd eldőlni, hogy az egyes csoportokban melyik válogatottak végeznek az első és a második helyen. A VB csoportkör egyébként már javában zajlik, a lenti képen láthatod A-tól H-ig a csoportokat.

A csoport első két helyezettje jut majd ugyanis a legjobb 16 közé, ahol már egyenes kieséses lebonyolítással mennek a mérkőzések. December 3 és 6 között az összes nyolcaddöntős meccs lebonyolításra kerül majd.

Labdarúgó Világbajnokság 2022 - menetrend dátumokkal

A Világbajnokság szakaszai Mikor lesz?
Foci VB csoportkör 2022. nov. 20 - dec. 2
Foci VB nyolcaddöntők 2022. dec. 3 - dec. 6
Foci VB negyeddöntők 2022. dec. 9 - dec. 10
Foci VB elődöntők 2022. dec. 13 - dec. 14
Foci VB döntő 2022. dec. 18

A negyeddöntők négy mérkőzésére december 9-én és 10-én kerül majd sor. Ezen meccsek győztesei jutnak majd az elődöntőkbe, amelyek december 13-án és 14-én kerülnek megrendezésre.

És végül innen már csak két mérkőzés lesz hátra, a december 17-én megrendezésre kerülő meccs a harmadik helyért és a világ legjobb válogatottjának címéért folytatott 2022-es VB döntő december 18-án.

2. A katari VB-n résztvevő országok

Franciaország a világbajnoki címvédő, de biztosan nem lesz egyszerű dolga, hogy megvédje a címét. A legtöbb csapat Európából lesz majd a tornán, 13 válogatott kerülhetett az öreg kontinensről a VB-re, a többi kontinens számait az alább láthatod. A fél helyek azt jelentik, hogy a csapatnak egy másik régió csapatával kellett pótselejtezőt játszania.

Kontinens Résztvevő országok száma
Európa 13
Afrika 5
Ázsia 4,5
Dél-Amerika 4,5
Észak-Amerika 3,5
Óceánia 0,5

3. 2022 VB végső győztes fogadása és Qatar esélyek

A 2022-es VB végső győztes aktuális oddsait a cikk tetején láthatod - folyamatosan frissítjük őket.

2018-ban a világbajnokságot Franciaország csapata nyerte, és a franciáknak komoly esélyük van arra, hogy megvédjék címüket. Viszont ehhez azért több csapatnak is lesz majd egy-két szava, főleg a dél-amerikai selejtezősorozatot leiskolázó brazil válogatottnak és argentin csapatnak.

Rajtuk kívül főleg európai csapatoknak van még reális esélye a világbajnoki döntőbe jutásra, így például a teljesen megfiatalított angol csapatnak, de a spanyol csapat vagy éppen Németország is meg tud viccelni bárkit. A többi régióban is vannak erős válogatottak, ettől függetlenül elég nagy meglepetés lenne, ha mondjuk Kanada vagy éppen Irán, esetleg Dél-Korea szerepelne a VB végső meccsén.

A brazilok mindent bele fognak adni az nem kérdés. Szövetségi kapitányuk, Tite korábban a brazil SporTV csatornáján úgy nyilatkozott:

„Csak a világbajnokság végéig maradok. Nem akarok hazudni, nem akarok bármi áron nyerni. Már mindent megnyertem a karrierem során, egyedül a világbajnoki cím hiányzik.” - Adenor Leonardo Bacchi (Tite), Si com – angolból fordítva

4. 2022-es Labdarúgó Világbajnokság fogadási tippek

A 2022-es labdarúgó világbajnokság fogadásánál egyértelműen a végső győztes fogadása a legnépszerűbb, és jelenleg erre van a legtöbb bukmékernél elérhető szorzó. Ezen belül pedig két-három csapatra fogadnak a legtöbben. Egy kisebb összeget egyébként már most, a VB kezdése előtt is érdemes feltenni mondjuk a francia vagy a brazil sikerre, elég nagy esély van rá, hogy ezen két csapat közül fog majd valaki nyerni a végén. Az egyes meccsekre érvényes fogadási piacok mellett érdemes megnézni a többi, speciális hosszútávú piacot is, így például azt, hogy ki rúgja a legtöbb gólt a végén.

Reálisan lenne esély arra, hogy Messi rúgja a legtöbb gólt majd a tornán, viszont Argentína annyira nem erős, hogy elmenjen a VB végéig, szemben a brazilokkal és a franciákkal. Ezért mi a gólkirály kategóriájában inkább Mbappé vagy Neymar sikerére fogadnánk, Messi maximum a gólpasszok számában lehet majd bajnok, bár arra már azért tényleg elég lutri tippelni.

Ami még fix tipp lehet, az például az, hogy mely csapatok jutnak tovább a csoportjaikról, a fentebb említett franciák és brazilok mellett biztosra vehető, hogy a németek, a belgák vagy éppen az olaszok is eljutnak az egyenes kieséses szakaszba.

5. 2022-es VB legjobb oddsai és a legjobb online fogadóirodák

A 2022-es foci világbajnokság az egyik legjobban várt sportesemény az idei évben, így nem meglepő, hogy a legjobb bukmékerek is nagyon készülnek.

Kezdjük mindjárt a magyar fogadók nagy kedvencével, a Bet365-tel, ahol a hosszútávú fogadások mellett minden egyes meccsre több száz fogadási piacot fogunk találni. Ráadásul valószínűleg a katari VB élő közvetítését is nézheted majd online streamen, hiszen elég egy regisztráció és aktív egyenleg a videók megtekintéséhez. Így HD-minőségben nézheted majd a VB meccseket a csoportkörtől a döntőig. A foci mellett egyébként rengeteg más élő közvetítés is elérhető, például darts élő közvetítést is tudsz a Bet365-ön nézni.

Ugyanezt meg tudjuk tenni ugyanezen feltételek mellett az Unibetnél is, ahol mi különösen azt szeretjük, hogy rengeteg világbajnoki statisztika áll rendelkezésre minden meccsre, és sok a speciális fogadási piac is. Az Unibet gólkirályi oddsokat is kínál a VB-re, ezért érdemes itt tippelned.

A Pinnacle fogadóirodájának nagy erőssége a 2022-es VB fogadásánál is valószínűleg az lesz majd, hogy kiemelkedően jó szorzókat biztosítanak, sokszor jobbat, mint a többi bukméker. A Világbajnokság végső győztesénél például a favorit Brazília 4 feletti szorzót kapott, Franciaroszág pedig 7 felettit. A piacok számában hozzák a standard színvonalat, tehát pontos eredményes, hendikepes, Alatta/Felette, gólszerzős, büntetőlapos, szögletfogadásos és még számtalan más piacból is van választék minden egyes összecsapásra.

A VB mellett persze számos más sporteseményre is tudsz itt fogadni, például a Bajnokok Ligájára is. Fogadás előtt ne felejtsd el megnézni a BL fogadási tippeket és az aktuális oddsokat!

6. GYIK a 2022-es katari VB-ről

6.1 ⚽ Mikor kezdődik a katari labdarúgó-világbajnokság?

A 2022-es Qatar futball VB november 20-án kezdődött a csoportkörökkel, és december 18-án ér véget a VB döntővel.

6.2 ⚽ Melyik ország a top favorit a VB végső győztes fogadásánál?

A legnagyobb esélyes a VB győzelemre jelenleg Brazília, 4-5 körüli szorzókkal. Őket követi Franciaország, Argentína, Anglia, Spanyolország és Németország.

6.3 ⚽ Mire érdemes fogadni a 2022-es foci VB-n?

A végső győztes mellett érdemes a top gólszerzőkre, és az egyes meccsek végeredményére és gólszámára is fogadást tenni. A legjobb 2022-es Labdarúgó VB tippek és oddsok megtalálhatóak a cikkünkben.

hozzászólás 2022-es Labdarúgó VB tippek és odds
Hozzászólások (1)
Sinko Zsofia
Sinko Zsofia ennyivel korábban: 3 hónapja
Kár, hogy Magyarország megint nem lesz ott...
Játssz felelősségteljesen