Olimpia közvetítés menetrend

Szerző: BonuszKodok, by BonuszKodok
Olimpia közvetítés menetrend

Az Olimpia közvetítés menetrend ismerete nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a leginkább esélyes magyar sportolókat élőben tudjuk nézni a nagy pillanat közben. Már csak napok vannak hátra, hogy a 2020-ról 2021-re halasztott tokiói Olimpia elkezdődjön. Az Olimpia menetrendje úgy alakul, hogy 2021. július 23-án a nyitóünnepséggel elrajtol a sportágak versengése, ami egészen augusztus 8-ig tart majd.

És bár sok mindenben egyediek lesznek ezek a játékok, az biztos, hogy nekünk nézőknek ismét fantasztikus izgalmakban lesz részünk, köszönhetően annak is, hogy bizonyos sportágakban magyar éremesőre is számíthatunk. A következőkben megnézzük tehát hogyan néz ki a tokiói Olimpia 2021-es menetrendje, és mit érdemes élőben néznünk, ha a legjobb magyar futamokra és versenyzőkre vagyunk kíváncsiak!

1. 2021 Olimpia menetrend és műsor

A 2021-es tokiói Olimpia menetrendje kapcsán érdemes kiemelni, hogy technikailag bizonyos sportágakban a küzdelem már július 21-én elkezdődik, viszont az Olimpia 2021 nyitóünnepség megrendezésére csak július 23-án kerül majd sor. Magyar idő szerint ez délután 13 órakor fog majd megtörténni és ezután már az első éremre sem kell sokat várni, hiszen július 24-én a 10 méteres női légpuskában ki is osztják az első aranyat, a mi időnk szerint hajnali fél kettőkor kezdődő számban. De július 24. akkor is ígéretes nap, ha szeretjük az országúti kerékpárt, hiszen a híres Fuji hegy mellett fog elrajtolni a mezőnyverseny.

A tokiói Olimpia 2021 élő közvetítés tekintetében július 24-től kezdődően már nagyon érdemes a vívásra is figyelni, hiszen egészen a hónap végéig megy majd a küzdelem, jelentős magyar esélyekkel. De szintén július végén zajlanak az úszás és a dzsúdó küzdelmei is, úgyhogy július elég zsúfolt hónap lehet Tokió Olimpia tv közvetítés megtekintésénekvonatkozásában.

De ha még ki akarunk emelni valamit, akkor említsük meg azt, hogy Athén óta az első olyan Olimpia lesz, ahol Usain Bolt nélkül, július 31-én futják le a 100 méteres síkfutás döntőjét. Szintén ezen a napon lesz a döntő a női teniszezőknél is, ahol a japánok nagyon bíznak Naomi Osaka sikerében, aki mostanság inkább lelki kérdésekkel hívta fel magára a figyelmet. Az Olimpia záróünnepségére aztán augusztus 8-án, magyar idő szerint 13 órakor kerül majd sor, bár ez még odébb van.

A tokiói Olimpia júliusi menetrendje a legfontosabb magyar sportágakkal

tokió olimpia menetrend július magyar

A tokiói Olimpia augusztusi menetrendje a legfontosabb magyar sportágakkal

tokió Olimpia augusztus menetrend magyar

2. Magyar sportolók élőben az Olimpián

Ugye általában az olimpiai közvetítés kapcsán a legtöbbünket az érdekli, hogy mikor és hol lehet majd az Olimpián magyar versenyzőket nézni. Elég sok helyen, hiszen végül 169 versenyzőnk (+ 7 tartalék) indulhatott el a tokiói Olimpián. Érdemes augusztus 1-én és 4-én is figyelni a közvetítéseket, hiszen ezeken a napokon zajlanak a döntők atlétikában a női súlylökésben és a férfi kalapácsvetésben, itt Márton Anitától és Halász Bencétől várhatjuk a nagyszerű eredményeket.

Birkózás vonatkozásában augusztus 2.-án és augusztus 4.-én érdemes a Tokiói Olimpia élő stream követése, hiszen a Lőrincz-testvérek ekkor küzdhetnek meg a kötöttfogású birkózásban egy aranyéremért. Ha már küzdősportoknál vagyunk, júliusban is van értelme követni az eseményeket, hiszen dzsúdóban július 27-én számíthatunk egy nagy dobásra, a szó minden értelmében, Ungvári Attilának szurkolhatunk ugyanis 81 kilogrammos súlycsoportban.

Olimpiai sportág magyar versenyzőkkel Döntő dátuma / Mikor érdemes nézni?
Kajak-kenu júl. 24. - aug. 7.
Úszás júl. 25 - aug. 1.
Dzsúdó júl. 27.
Atlétika - női súlylökés aug. 1.
Birkózás aug. 2., 4.
Atlétika - férfi kalapácsvetés aug. 4.
Női kézilabda aug. 8.
Vízilabda aug. 8.

De az igazán nagy éremesőre az úszásban és a kajak-kenuban számíthatunk. Az úszás döntői július 25-én kezdődnek és augusztus 1.-éig tartanak majd, például július 28-án biztosan számíthatunk egy éremre, remélhetőleg aranyra, hiszen ekkor ugrik medencébe Milák Kristóf a 200 méteres pillangóúszás döntőjében. Ugyanebben a számban egy nappal később, július 29-én Hosszú Katinka fog majd szerepelni, tőle szintén rengeteg éremre számítunk.

Ha a csapatsportokra gondolunk, akkor az első mérkőzések labdarúgás tekintetében már július 21-én elkezdődnek, a döntőkre nőknél és férfiaknál is majd augusztus 5. és 7. között kerül sor. Kézilabdában ha a döntőbe kerülnének az Olimpián a magyar női válogatottunk tagjai, akkor ők az utolsó napon, 8-án játszanák le a döntőt. De addig szinte az egész olimpia során zajlanak majd mérkőzések. A Magyar Olimpiai Bizottság egyébként ügyel a magyar sportolók megfelelő körülményeire:

„Bármely korábbi játékokkal összehasonlítva kiváló az olimpiai falu, különösképpen a rióihoz képest. Kifejezetten szép, tágas és precízen kidolgozott a 18 ezer ágyas olimpiai falu, amelyből 229 ágy a magyaroké." - Vékássy Bálint, MOB főtitkár, MTI

3. Olimpia élő közvetítés online

Az nem kérdés a tokiói olimpia tv közvetítés kapcsán, hogy a legtöbb magyar sportszerető az M4 állami sportcsatornát fogja majd választani az események követésére, itt biztosan elérhető lesz a legtöbb magyar érdekeltségű versenyszám.

Érdemes azonban mindig megemlíteni, hogy itt rengeteg a körítés és a felvezető program, ha minket ténylegesen az események érdekelnek és még fogadnánk is közben, akkor javasolt inkább egy bukméker Olimpia online streamjét választani, hiszen ma már az Unibet vagy éppen a Bet365 is nagyszerű tokiói közvetítési lehetőségeket kínál. A közvetítések minősége HD és egy regisztrációt leszámítva nem is kell túlságosan sok minden ahhoz, hogy élvezhessük a 2021-es Olimpia live streamet.

Nézd az Olimpiát ingyenes online streamen:

Bet365
Bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

Az említett két fogadóiroda mellett a Bwin is szokott sport élő közvetítéseket adásba venni, így az ő oldalukra is érdemes ellátogatni, habár a választék nem olyan nagy. Ha azonban fogadni is szeretnél, magyar játékosként exkluzív befizetés nélküli bónusszal is megajándékozunk a Bwin promóciós kóddal.

4. Olimpia élő fogadási tippek

Ahogy röviden az előző bekezdésben már érintettük, a tokiói Olimpián élő fogadásra is van lehetőségünk, bár azt mindig vegyük figyelembe, hogy egy-két, nagyon gyorsan lezajló számban (pl. 50 méteres úszások) erre nincs lehetőségünk. Az ismertebb csapatsportágak vonatkozásában, mint kézilabda vagy labdarúgás, teljesen ugyanazok a fogadási lehetőségek, mint egy normál mérkőzés esetén, ugyanazokkal a piacokkal. Ha nem tudod, melyik fogadóirodát válaszd, nézd meg az online sportfogadás Magyarországon 2021-es toplistánkat, hogy a legjobb online bukmékerhez regisztrálhass.

Élő fogadási lehetőség azonban akad olyan ritkábban fogadható sportok esetén, mint a komoly magyar éremesélyeket ígérő kajak-kenu vagy a hosszabb úszószámok. És miután a dzsúdó vagy éppen a birkózás is fel van már osztva menetekre, ezek is nagyszerű lehetőséget jelentenek, hogy például a Lőrincz-testvérek győzelmére fogadhassunk élőben az egyik mérkőzésükön.

A hosszabb futószámok vonatkozásában is volt már példa arra, hogy élőben lehetett fogadni, de ezeknél azért tényleg nagyon oda kell figyelni, nehogy lemaradjunk az akcióról! Már csak ezért is megéri az Olimpia közvetítés menetrendjét előre tanulmányozni, és kiválasztani a minket leginkább érdeklő műsorszámokat.

5. Mit kell tudnom a 2021-es Olimpia menetrendjéről?

5.1 ✅ Mikor lesznek a Tokiói Nyári Olimpiai Játékok?

Az elhalasztott 2020-as Olimpia 2021. július 23-tól augusztus 8-ig kerül megrendezésre. Az Olimpia nyitóünnepségét és záróünnepségét magyar idő szerint 13 órakor láthatjuk majd.

5.2 ✅ Milyen magyar sportágakat érdemes élőben nézni az Olimpián?

A magyar olimpikonok szerepelnek többek között az úszás, kajak-kenu, vízilabda, női kézilabda, vívás és atlétika sportszámokban is. A részletes Olimpiai műsort megtalálod feljebb a cikkben!

5.3 ✅ Hol tudom az Olimpiát ingyenes online streamen nézni?

A Bet365 és az Unibet is kínál majd olimpiai közvetítéseket élőben, amelyekhez többnyire elég csak egy regisztráció, illetve Olimpia közvetítés menetrendjének ismerete.

hozzászólás OlimpiaKözvetítésMenetrend
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen