BonuszKodok.net hu

Röplabda VB fogadási tippek

Szerző: BonuszKodok,
Röplabda VB fogadási tippek

A röplabda VB fogadási tippek segítségével hogy komoly nyereményeket nyerhetsz az idei röplabda világbajnokság fogadásánál. A 2022-es FIVB férfi röplabda világbajnokság a 20. világbajnokság lesz már a Nemzetközi Röplabda Szövetség csapatai számára. A világbajnokságra 2022. augusztus 26. és 2022. szeptember 11. között kerül majd sor, Lengyelországban és Szlovéniában. A végső győzelemre a legnagyobb esélyes Lengyelország (3.75 odds), őket követi Franciaország (4.00 odds), és Brazília (6.50 odds).

Egyértelműen ez a röplabda sportágának egyik legnagyobb eseménye, amelyet még azok is követni szoktak, akik egyébként nem akkora rajongói a sportágnak. Főleg, mivel a világ egyértelműen legjobb 24 röplabdás országa csap itt össze, minden kontinensről.

A fogadások szempontjából is nagyon népszerű a röplabda világbajnokság, hiszen lehet találni mindig egészen fixnek tűnő meccsek mellett olyanokat is, ahol a győztes kimenetele nagyon kétséges. Így ezeknél inkább az élő fogadásban találhatunk lehetőséget. A szorzók még nem elérhetőek, de érdemes gyakran csekkolni a bukmékerek oldalát. A következőkben megnézzük a legjobb röplabda VB fogadási tippeket, és a röplabda világbajnokság közvetítési oldalait is!

1. Röplabda világbajnokság menetrend 2022

A 2022-es férfi röplabda világbajnokság lebonyolításának menete és az indulók összeállítása az egyik leginkább igazságosnak nevezhető az összes sportág világeseményei közül. 24 csapat vesz részt a tornán, a korábbi világbajnok automatikus indulási jogot kapott. Emellett minden kontinens 2021-es kontinenstornájának első két helyezettje indul majd még Lengyelországban és Szlovéniában a nyáron. Ezen csapatok mellé még odakerült a mezőnybe a világranglista legjobb 13 csapata, és így állt össze a teljes mezőny.

Az első körben 6 darab 4-es csoportban játszanak majd a válogatottak egymással egyszer. Ezen eredmények alapján minden csoport első két helyezettje és a legjobb négy harmadik helyezett kerül a döntő szakaszba. Innen pedig már normál egyenes kieséses szakaszban megy tovább a sorozat először a legjobb 16 küzdelmeivel, aztán jönnek a negyeddöntők, elődöntők és szeptember 11-én jön majd a döntő, ahol eldől, kié lesz a világ legjobb férfi röplabda csapata 2022-ben.

2. Röplabda VB esélyek és csapatok

A tavalyi világbajnok Lengyelország címvédőként indul majd a tornán és egyébként ők számítanak a nagy esélyesnek a 2022-es világbajnokságon, főleg, hogy még házigazdák is. Nem lenne meglepő, ha megint nyerni tudnának, 2014-ben és 2018-ban is ők diadalmaskodtak, ráadásul a korábbi világbajnokságokból összesen ötöt nyertek meg egy ezüstérem mellett. A nagy riválisuk a 2021-es dél-amerikai kontinenstorna győztese, a világ egyik legjobb válogatottja, Brazília lesz majd, akiket egyébként a lengyelek az előző két VB-n a döntőben le tudtak győzni.

Még érdemes figyelni Olaszország csapatát, amely meg tudta nyerni 2021-ben az Európa Bajnokságot, de a másik házigazda Szlovénia is olyan csapat lesz, amire nagyon érdemes odafigyelni. Még talán Franciaországnak lehet esélye odaérni a végén, de az Egyesült Államok, Kuba és Szerbia csapatait sem lehet temetni. A többi csapat esetében viszont már a döntő is óriási meglepetés lenne. Így Irántól, Puerto Ricótól vagy éppen Kínától már egy-egy győzelem is óriási bravúr lenne.

3. Férfi Röplabda VB végső győztes fogadása

A végső győztes fogadása a Röplabda VB esetében is egyértelműen a legnépszerűbb fogadási piac, igaz ez egyetlen meccs, vagy akár egy torna esetén is. A 2022-es férfi röplabda világbajnokság fogadásánál akkor vállaljuk a legkisebb kockázatot, ha a lengyelekre vagy a brazilokra fogadunk, de egyes merészebb tippelők még Olaszországot vagy Szerbia csapatát is megkockáztathatják a végső győztes tippelésénél.

Az egyes meccsek tekintetében is ezek a csapatok jelentik a nagy esélyt az elején mindenképpen, hiszen van néhány olyan gárda az indulók között, mint például Katar, Kína vagy Bulgária, akiktől egy-egy elcsípett szett megnyerése is bravúr lesz majd.

Ebben az évben több sportág világbajnokságára is sor kerül majd. Ha szeretnél a 2022-es Labdarúgó VB tippek és oddsok között válogatni, nézd meg a cikkünket!

4. Röplapda VB tippek

A győztes fogadások mellett nagyon népszerűek az összesített pontszámos (over/under) fogadások is. Ilyenkor a bukméker által meghatározott határértékhez képest kell megtippelnünk, hogy kevesebb vagy több pont lesz. Ez a határszám általában 184-185 pont körül van. Értelemszerűen a nagyon kiegyensúlyozatlan meccsek esetén inkább alá érdemes tippelni, a nagyon kemény rangadónak ígérkező összecsapások vonatkozásában pedig inkább fölé.

Szettek tekintetében jó lehetőség még az, ha hendikepre fogadunk, hiszen így például már egy olyan meccsen is fogadhatunk az esélyes ellen, ahol az nem kérdés, hogy ki nyer, inkább az a kérdéses, hogy milyen arányban.

És akkor jöhetnek még az egyes szettek győztesére való fogadások vagy éppen a mérkőzés összesített pontszámának páros/páratlan fogadási piaca. Mi különösen kedveljük röplabda esetén az élő fogadási opciót is, hiszen itt akár élő közvetítéssel kiegészítve tudjuk követni az eseményeket és szetten belül is módosítani a fogadásainkat.

Hiszen élő fogadás esetében egy szetten belül fogadhatunk arra is, hogy melyik csapat hány pontot ér el, melyik csapat éri el először mondjuk a 15 vagy a 20 pontot, de tippelhetünk arra, hogy egy adott szett után ki vezet majd vagy éppenséggel mi lesz a pontos eredmény. Ezek azonban már nagyon komoly tapasztalatot igénylő piacok és érdemes csak akkor élni velük, ha közben élőben is követjük az eseményeket.

Standard bónusz itt: bet365
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak

5. Férfi röplabda világbajnokság odds

A röplabda sportágában a világbajnokság férfi és női szakág esetén is az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb esemény. Ennek megfelelően az olyan nagy bukmékerek, mint a Bet365 vagy az Unibet a 2022-es férfi röplabda világbajnokságra is számtalan fogadási piacot biztosítanak majd, fogadhatunk a végső győztes mellett minden meccsen több tucat különféle fogadási lehetőségre – szettekre, páros/páratlan, alatta/felette piacokra.

Ugyanez igaz a Pinnacle fogadási iroda esetén is, amelyet egyébként azért is érdemes mindig a talonban tartani, mert számtalan röplabda fogadási piacot adnak majd a világbajnokság minden meccsére, ráadásul ezek esetén sokszor itt talán a legjobb a szorzó a bukmékerek között. És végül ne hagyjuk ki a sorból a legnagyobb kriptovalutás sportfogadási oldalt, az 1XBitet se, ahol aztán tényleg óriási lesz a kínálat a férfi röplabda VB meccs oddsokban.

6. Röplabda VB élő közvetítés online

Magyarország nem tartozik a férfi röplabda elitjébe, így sajnos ezen a világbajnokságon sem lesznek ott a magyar csapat tagjai. Ennek megfelelően a televízióban nagyon limitált lehetőségeink lesznek, ha szeretnénk majd nézni a mérkőzéseket.

Így igazából főleg csak az online felületek maradnak opcióként, azon belül is az online bukmékerek, így a Bet365, az Unibet és a Bwin oldalai. Hiszen egy ismeretlen, linket kínáló oldal nem csak, hogy rossz minőséget kínál, de rengeteg kockázatot is rejt magában. A bukmékereknél pedig nagyon egyszerűen lehet akár mobilról is nézhető HD-minőségű streamhez jutni akár a VB minden egyes meccsére.

Az online sportfogadási oldalak Röplabda VB közvetítéseihez nem kell mást tennünk, mint regisztrálni az adott oldalon és aktív egyenleget összehozni, amit egy befizetéssel már teljesíteni is tudunk. Ezután pedig hozzáférünk az összes aktív és elérhető közvetítéshez, ami bőven nem csak a röplabda meccsek stream lehetőségét jelenti. Ráadásul így a Röplabda VB közvetítését ingyen nézheted meg, hiszen más oldalakkal ellentétben itt nem kell havidíjat fizetned.

A röplabda online streamek mellett persze számos más sport élő videóit is megnézheted. Ha szeretnél többet megtudni az élő foci közvetítés online lehetőségeiről, csekkold a cikkünket!

Nézd élőben a Röplabda VB meccseit online:

bet365
bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

7. Férfi Röplabda Világbajnokság 2022 - GYIK

7.1 🏐 Mikor lesz a Férfi Röplabda VB 2022-ben?

A FIVB Röplabda VB 2022. augusztus 26-tól szeptember 11-ig tart. Magyar idő szerint játszák a meccseket, mivel a rendező ország Lengyelország és Szlovénia lesz.

7.2 🏐 Hol tudom élőben nézni a Röplabda VB közvetítését online?

A nagy fogadóirodák, a Bet365, az Unibet és a Bwin is biztosan kínál majd élő közvetítést a VB meccseire.

7.3 🏐 Kire érdemes fogadni a Férfi Röplabda VB végső győztes fogadásánál?

Oddsok még nem érhetőek el, de Lengyelország, Brazília, Olaszország és Szlovénia mind a top esélyesek között vannak. A részletes Röplabda VB fogadási tippeket megtalálod a cikkben feljebb!

hozzászólás RöplabdaVbFogadásiTippek
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen