BonuszKodok.net hu

Spanyolország - Németország tippek és közvetítés

Szerző: BonuszKodok,
Spanyolország - Németország tippek és közvetítés

A Spanyolország - Németország tippek és közvetítés segítségével nagyon sokat profitálhatsz a világbajnokság csoportkörének egyik legnagyobb rangadójából! 2022-ben egyértelműen az év legnagyobb eseménye a labdarúgás világában a Katarban megrendezésre kerülő világbajnokság. Az első kör a csoportkörök küzdelme, amelyek során számtalan különösen pikáns mérkőzésre kerül sor, ezek egyike az E-csoport nagy rangadója, az első hely sorsáról is valószínűleg döntő Spanyolország - Németország meccs. A meccsre már elérhetőek a szorzók: a spanyolok győzelme 2.3 körül fizet a németek 2.9-es oddsával szemben.

A meccs 2022. november 27-én az al khori Al Bayt stadionban kerül majd megrendezésre, helyi idő szerint 22 órakor (ez magyar idő szerint 20 óra). A csoport két másik csapatát figyelembe véve, valószínűleg a csoportelsőségről is ez dönt majd - habár mint kiderült, nem szabad leírni a japánokat. De nézzük is, hogy melyek a legjobb Spanyolország - Németország fogadási tippek, hol érdemes fogadnod a meccsre, és hol tudod nézni az élő közvetítést!

1. Spanyolország esélyei - VB 2022

Spanyolország eléggé könnyen jutott ki a 2022-es világbajnokságra, a selejtezők során ugyanis 4 pont előnnyel tudta megnyerni csoportját a svédek előtt, 8 meccsükből 6-ot megnyertek és csak egyszer veszítettek. Közel 2 gólt rúgtak átlagosan ezeken a meccseken, szóval hozták azt, amit elvártak tőlük. De a formájuk hosszabb távot figyelve is nagyon jó, hiszen a 20 legutóbbi meccsükből mindössze 3-at veszítettek el. Ami mindenképpen figyelemreméltó, hogy termelik a gólokat szépen, a legutolsó öt meccsükön tízet rúgtak.

És ez még semmi a VB-n nyújtott eddigi teljesítményükhöz képest. Costa Ricát ugyanis 7-0-ra verték a csoportkör első meccsén, habár a németek ellen egyértelműen nehezebb lesz ennyi gólt termelni.

Ez egyébként a nagy erősségük, a középpályájukon és a csatársorukban olyan játékosok szerepelnek, Torres, Ansu Fati, Soler vagy éppen Llorente. Szóval nagyon kevés olyan csapat van, ami képes gól nélkül megúszni ellenük. És ez egyébként a gyengeségüket is adja, hiszen ha nem tudnak gólt szerezni időben, vagy kapnak egy váratlan találatot az elején, akkor kinyílnak és akkor aztán könnyen belefuthatnak egy vereségbe. A spanyolok egyébként keretük és teljesítményük alapján nagy esélyesek a végső világbajnoki győzelemre is.

2. Németország esélyei - VB 2022

A spanyolok, brazilok, angolok mellett nagy esélyese a világbajnokságnak Németország csapata. A németek szédületes teljesítményt nyújtva jutottak ki a világbajnokságra, hiszen 9 pont előnnyel nyerték meg a csoportjukat úgy, hogy 10 meccsükből 9-cet megnyertek és ezeken 36 gólt rúgtak. A csapat egyik sztárjátékosa, Sane így értékelt:

“A selejtező nagyon könnyen ment számunkra... Jól teljesítettünk, és a csoport élén végeztünk, úgyhogy elértük a célunkat. Ez volt az első lépés. Most viszont a lehető legjobban kell felkészülnünk a Világbajnokságra is." - Leroy Sane, FIFA com - angolból fordítva

Viszont oda kell figyelni a német válogatottra abból a szempontból, hogy az utolsó 20 meccsükből 4-et is elveszítettek, és a VB előtti utolsó két meccsükön csak három gólt rúgtak összesen. Ráadásul a VB első meccsén kikaptak a Japánok ellen. Nem sokkal, 1-2 lett a vége, de a spanyolok ellen mindenképpen össze kell majd szedniük magukat.

Nehéz kiemelni egy gyengébb vagy erősebb csapatrészt, hiszen nagyon jó keretről beszélünk, de ebben a német csapatban talán a kapusposzt a leggyengébb, Neuertől már láttunk meglepő hibákat az elmúlt években.

A középpályájuk és a hátvédsoruk nagyon erős, de elől Sanéval, Gnabryval vagy Musialával bárkit képesek lehetnek bármikor és bárhol megverni. Az erősségük az, hogy folyamatosan nyomnak és szerveznek támadásokat, elég sok ellenfelüket végig beszorítják a meccseken, viszont ha ez a nyomás nem jár sikerrel, akkor a kontrákkal meg lehet azért viccelni őket. Ettől függetlenül a német csapat győzelme minden meccsen benne van a pakliban elég komoly esélyekkel.

3. Spanyolország vs Németország fogadási tippek

Ha abból indulunk ki, hogy milyen most a keretek erőssége vagy milyen az egymás elleni mérlegük, akkor minimálisan a spanyolok esélyesebbek ezen a meccsen a győzelemre. Hiszen az elmúlt 5 egymás elleni meccsükből csak egyszer tudtak a németek nyerni, akkor is mindössze 1-0 eredménnyel. 2020-ban pedig a spanyolok 6-0-ra ütötték ki ellenfelüket. De azt tegyük hozzá, hogy ez egy igazi ki-ki mérkőzés, nem a győztesre fogadás a legbiztosabb piac.

Sokkal jobb lehetőséget biztosítanak a gólszámos fogadások, hiszen a két csapat korábbi meccseiből látható, hogy az igazán nagy meccseken nagyon figyelnek a védekezésre, tehát jelentős az esélye annak, hogy ezen a meccsen nem lesz még 2,5 gól sem.

A másik lehetőség a csapatok gólszerzésére vonatkozik, ugyanis a játékstílusukból adódóan kisebb az esélye annak, hogy mindkét csapat képes lehet gólt szerezni majd. És azt azért említsük még meg, hogy a Spanyolország – Németország tippek között oda kell figyelni a pontos eredményes fogadásokra is, hiszen ez tipikusan az a meccs, ahol egy 1-0, 0-1, 1-1 eredménynek elég komoly esélye van.

Gólok száma (Over/Under):
Utolsó frissítés: 1667808896

4. Spanyolország - Németország VB odds

A Spanyolország - Németország mérkőzés elég komoly rangadónak számít, így a bukmékereknél nem lesz óriási különbség a szorzókban. Habár a meccsre még nem érhetőek el a szorzók, a VB végső győztesére, és a csoportkör végeredményére már tudsz fogadni.

A legnagyobb bukik közé tartozó Bet365-nél valószínűleg minimálisan esélyesebb lesz a spanyol gárda a győzelemre, de azért a 2,5 gólnál kevesebb találatnak nagyobb lesz az esélye.

Ugyanígy van ez az Unibetnél is. A világbajnoki cím megszerzésére is esélyesebbnek tartja a spanyol csapatot, legalábbis ezt tükrözi a szorzó. Ha szeretnél a VB végső győztesére fogadni, olvasd el a VB döntő fogadási tippekről szóló cikkünket!

Mindig érdemes bepillantani a Pinnacle sportfogadási oldalára is, hiszen például látható, hogy a pontos eredményes piacok ennél a bukmékernél egészen jó szorzóval futnak, tehát akár 2 eredményt is le tudunk profitot ígérő nyereménnyel fedni. Ha pedig merészek vagyunk, [b]érdemes a németek sikerét hendikeppel megpróbálni.

5. Spanyolország - Németország élő közvetítés online

Nem kell valószínűleg arról sokat írni, hogy mennyire népszerű a labdarúgó világbajnokság és ezért erre biztosan fogunk találni élő közvetítési lehetőségeket. Magyar kommentárral az M4 adja majd a VB meccseket, így valószínűleg a spanyol - német is műsorra kerül majd. A legjobb opció egyébként ma már nem a televízió, hanem az olyan online bukmékerek közvetítése, mint a Bet365, az Unibet vagy éppen a Bwin.

Hiszen ezeknél az oldalaknál HD-minőségű közvetítéseket adnak, ezért valószínűleg Spanyolország Németország élő streamet is találhatunk, amelyet akár mobilról is könnyedén tudunk nézni utazás közben. És nem kell más az egészhez, csak egy regisztráció az adott bukmékernél majd egy befizetéssel aktív egyenleg létrehozása. De utána kitárul a világ, hiszen minden napra sok száz sportesemény streamje jut ezeken az oldalakon. Például akár tenisz közvetítést is nézhetsz online.

Nézd élőben a Spanyolország - Németország VB meccset:

bet365
bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Promóciós kód

6. Spanyolország Németország VB meccs GYIK

6.1 ⚽ Mikor lesz a spanyol német világbajnoki meccs?

A spanyol - német VB meccs 2022. november 27-én játszák, magyar idő szerint 20:00 órás kezdettel.

6.2 ⚽ Hol tudom élőben nézni a spanyol - német VB mérkőzést?

A Spanyolország vs Németország élő közvetítést az online fogadóirodák oldalán tudod nézni ingyenes streamen. Ajánljuk a Bet365, az Unibet és a Bwin oldalát.

6.3 ⚽ Mire érdemes fogadni a Spanyolország - Németország VB meccsen?

A végső győztes helyett érdemesebb a gólszámos, és a pontos eredményes fogadásokra pénzt tenni. A részletes Spanyolország - Németország tippeket és a legjobb közvetítési oldalakat a cikkben fent találod.

hozzászólás Spanyolország - Németország tippek és közvetítés
Hozzászólások (1)
tipping is my life
tipping is my life ennyivel korábban: kb. 1 éve
a pontos eredményes fogadásnak itt tényleg nagy esélye van és azok általában magas oddsokat is kapnak!
Játssz felelősségteljesen