BonuszKodok.net hu

Szenegál - Hollandia tippek és közvetítés

Szerző: BonuszKodok,
Szenegál - Hollandia tippek és közvetítés

A Szenegál - Hollandia tippek és közvetítés segítenek abban, hogy sikeres fogadást köss a labdarúgó VB első mérkőzésére! 2022. november 20-án rajtol el Katarban a 2022-es labdarúgó-világbajnokság, és a második napon három meccset is rendeznek. Már tudsz a Szenegál vs Hollandia meccsre fogadni is, hiszen elérhetőek a szorzók. A Bet365 6 körüli oddsot ad Szenegál sikerére, a hollandok 1.7 körüli szorzójával szemben.

A csoportok beosztása szerint az A-jelű kvartettbe került be a házigazda Katar mellé Ecuador, Szenegál és Hollandia. Tehát olyan csapatok játszanak majd egymással, amelyek egyébként nem sűrűn teszik ezt meg. November 21-én Szenegál Hollandiával fog majd játszani, magyar idő szerint délután 17 órakor. A következőkben bemutatjuk, a legjobb Szenegál - Hollandia tippeket gólszámos és hendikepes fogadásra, és hogy milyen lehetőségeid vannak, ha élőben akarod majd nézni a meccset!

1. Fogadás Szenegálra a VB-n

Szenegál egyáltalán nem nevezhető könnyű ellenfélnek senki számára, hiszen bár ez még csak a harmadik szereplésük lesz a világbajnokságokon, az előző két részvételük alkalmával megmutatták a világnak, hogy bármire képesek lehetnek. A 2002-es világbajnokságon a csoportjukból is továbbjutottak, köszönhetően többek között annak, hogy le tudták győzni a francia válogatottat is, de 2018-ban is csak a rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően maradtak le a továbbjutásról.

A keretük nagyon masszív, szinte kizárólag Európa topligáiban játszó légiósból áll, szóval nem lesz nekik új a nagy téttel bíró mérkőzések hangulata. Kiemelkedően nagy csillagnak nevezhetjük a keretben Kalidou Koulibalyt, aki a Napoliban játszik hétről-hétre hátvédként, de Sadio Manét a Liverpoolból sem kell nagyon bemutatni valószínűleg senkinek. És edzőjük sem tapasztalatlan, hiszen Aliou Cissé ott volt a 2002-es világbajnokságon óriási teljesítményt nyújtó szenegáli válogatottban. Most így vélekedett:

„Végsősoron az a célom, hogy minden, amit játékosként megtapasztaltam, az edzői képességeim részét képezze.” - Aliou Cissé, FIFA com - angolból fordítva

2. Fogadás Hollandiára a VB-n

A holland nemzeti válogatottnak az elmúlt években volt néhány mélypontja, de úgy tűnik, hogy innen megerősödve kerültek ki és most azon csapatok közé tartoznak megint, amelytől egyáltalán nem lenne óriási meglepetés, ha megnyerné a legvégén a világbajnokságot. A korábbi VB-ken egyébként elég sokszor letették már a névjegyüket, hiszen három alkalommal jutottak be a döntőbe, bár ott egyszer sem sikerült nyerniük. De volt egy harmadik és egy negyedik helyük is, a mostani tornán is valahova ide várhatjuk őket.

Igen masszív kerete van a csapatnak, Frenkie de Jong a Barcelonából, van Dijk a Liverpoolból vagy Malen a Dortmundból olyan nevek, amelyek egyértelműen a világ legnagyobb labdarúgóihoz tartoznak. A korábbi teljesítményük, a keretük és a formájuk alapján egyértelműen nagy meglepetés lenne, ha nem tudnának legalább a csoportjukból továbbmenni. Ha szeretnél további tippeket és oddsokat a labdarúgó-világbajnokság fogadásához, csekkold az egész tornáról szóló cikkünket!

3. Szenegál - Hollandia fogadási tippek

Szenegál és Hollandia mérkőzése kapcsán egyértelműen a legjobb tippnek Hollandia győzelme számít, hiszen egészen tűrhető, 1,6 - 1,8 közötti szorzókat kínálnak rá a fogadóirodák és hát nagy meglepetés lenne, ha nem a hollandok nyernének.

Annak is reális esélyét látjuk, hogy egyébként Szenegál nem tud majd gólt szerezni, tehát arra érdemes fogadni, hogy nem szerez mindkét csapat legalább egy találatot. Aki pedig szeret kockáztatni, annak javasoljuk a hollandok sikerét -1-es hendikepről is.

A Szenegál - Hollandia gólszámos fogadásoknál még érdemes lehet a 2,5 gól feletti eredményt betippelni. Hollandia ugyanis átlagban 3 gólt szerzett és 1-et kapott a korábbi meccseken.

Gólok száma (Over/Under):
Utolsó frissítés: 1669038613

4. Szenegál vs Hollandia VB odds

A Szenegál - Hollandia VB meccsre a Bet365 bukmékere 1,66-os szorzóval adja a hollandok sikerét, míg 1,75-ös szorzóval azt, hogy nem rúg mindkét csapat gólt, mindkettő komoly értékkel bíró fogadásnak tűnik.

Ezzel szemben az Unibet fogadóirodájánál már 1,75-ös szorzót kínálnak a holland sikerre, és 1,79-es oddszal adják, hogy nem rúg mindkét csapat gólt.

Mindkét csapat gólt szerez - Legjobb szorzók
Utolsó frissítés: 1667383872

Mindenképpen érdemes még megemlítenünk a bukmékerek között a Pinnacle fogadóirodáját, amelynél példának okáért a hollandok sikerére -1-es hendikeppel 2,31-es szorzóval fogadhatunk, de a szenegáli siker itt már 5,2-es szorzóval listázott.

Ha a VB nyitónapjának más meccseire is kíváncsi vagy, olvasd el az USA - Wales tippek és közvetítés című cikkünket.

5. Szenegál - Hollandia élő közvetítés online

Egy labdarúgó világbajnokság kapcsán nem annyira meglepő, hogy minden egyes mérkőzéshez fogunk élő közvetítéseket találni számtalan helyen. Magyarországon természetesen a televízióban a magyar állami sportcsatorna, az M4 adja a meccseket majd, a megszokott műsorfolyammal és közvetítési minőséggel.

Viszont ma már a televíziós közvetítésekkel egyértelműen versenyre kelnek az online közvetítések, amelyek tekintetében két opciónk van. Egyrészt simán a keresőből kereshetünk élő streamhez linket, amiben azért jelentős kockázat van, hogy nem biztonságos oldalt keresünk fel. Meg hát ezeknél a linkeknél a közvetítés minősége is kérdéses lehet. Viszont másrészt ott az opció, hogy a nagy online bukmékerek oldalát használjuk az élő közvetítések követéséhez.

Élő streamet biztosít majd valószínűleg a labdarúgó világbajnokság meccseihez és így a Szenegál - Hollandia közvetítés is elérhető lesz majd a Bet365-nél, az Unibetnél vagy éppen a Bwinnél is. A közvetítések megtekintéséhez először regisztrálnunk kell az oldalakon, majd teljesítenünk kell egy befizetést, hogy aktív egyenlegünk legyen.

És ha ez megvan, akkor már szabadon nézhetjük nem csak a VB meccseit, de a sok száz különféle sportesemény közvetítését is. Ráadásul az élő közvetítés követése egy online bukmékernél ugye mindig nagyszerű lehetőséget jelent arra, hogy élőben is fogadhass egyetlen platformon. Vagy akár mobil applikáción keresztül is nézheted majd a Szenegál vs Hollandia élő streamet online, hiszen magyar idő szerint 17 órakor játszák a meccset, amikor sokan éppen hazafele tartanak a munkából.

Nézd élőben a Szenegál - Hollandia VB meccs közvetítését:

bet365
bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

6. Szenegál vs Hollandia VB meccs GYIK

6.1 ⚽ Mikor és hol lesz a Szenegál - Hollandia nyitómeccs?

A VB második napján, 2022. november 21-én, magyar idő szerint 17:00 órakor játszák a Szenegál - Hollandia meccset. Dohában, az Al Thumama Stadionban rendezik meg.

6.2 ⚽ Milyen oddsa van Hollandiának a győzelemre?

Hollandia 1.7 körüli szorzókkal szerepel a bukmékereknél, míg Szenegál 6 körüli oddsot kapott.

6.3 ⚽ Hol tudom élőben nézni a Szenegál - Hollandia meccset?

A Bet365 és az Unibet is ad majd valószínűleg élő streamet a VB nyitómeccséről. A Szenegál - Hollandia közvetítés részleteiről és a fogadási tippekről fentebb olvashatsz.

hozzászólás Szenegál - Hollandia tippek és közvetítés
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen