BonuszKodok.net hu

CampoBet Promóciós kód

Szerző: BonuszKodok,

A CampoBet promóciós kód a BCVIP, amellyel exkluzív 120%-os bónuszhoz juthatsz! Ezt a bónuszt akkor kapod meg, ha a bónuszkóddal regisztrálsz a CampoBet oldalán. Sportfogadásnál 35.000 forintig használhatod fel, a kaszinóban pedig 150.000 forintig, 200 ingyen pörgetéssel. A kódot minden országban felhasználhatod, ahol elérhető az oldal, így Magyarországon is tudsz vele regisztrálni.

CampoBet Promóciós kód 2023

Bónusz típusa Enter text Promóciós kód
Kaszinó üdvözlő bónusz VIP 120% 150.000 Ft-ig + 200 ingyen pörgetés BCVIP
Sportfogadás üdvözlő bónusz VIP 120% 35.000 Ft-ig BCVIP
Heti Cashback sportbónusz 10% 150.000 Ft-ig BCVIP

A CampoBet promóciós kód megadásával az átlagos bónuszajánlathoz képest jelentősen jobb üdvözlő csomaggal fogad minket ez az online kaszinó. Most pedig megnézzük, hogy mit is tud nyújtani a játékosoknak a platform!

BK Exkluzív
Bónusz ezzel: BonuszKodok
Exkluzív 120% bónusz 35.000 FT-ig
Standard bónusz itt: CampoBet
100% bónusz 35.000 FT-ig

1. Regisztráció a CampoBet promóciós kóddal

CampoBet maximális bónusz (maximális bónusz online)
CampoBet Promóciós kód szeptember 2023
CampoBet Promóciós kód október 2023
november 2023 december 2023
január 2024 február 2024
március 2024 április 2024
május 2024 június 2024
július 2024 augusztus 2024

A CampoBet regisztráció nagyon könnyen végrehajtható, most pedig különösen ajánlott ezt megtenni, hiszen a Bónuszkódok promóciós kódjának használatával az alapból kínált ajánlat jelentősen megugrik. Ez a CamopoBet VIP kód a BCVIP, ezt a regisztráció folyamatában kell megadni és cserébe a 100%-os bónusz helyett 120%-osra számíthatunk! A kezdőfelület jobb felső sarkában van egy Regisztráció feliratú gomb, ennek megnyomásával indul a folyamat.

  • Az első képernyőn kell megadnunk az e-mail címünket, a felhasználónevünket, a jelszavunkat, az országunkat és a pénznemünket (HUF is megadható). A fenti promóciós kódot ezen a képernyőn kell megadni a „Rendelkezem promóciós kóddal” menüpontra kattintással!
  • A második képernyőn kell megadnunk a nevünket, a lakcímünket, a születési dátumunkat, a nemünket és a telefonszámunkat, majd ezzel be is fejeződött a regisztrációs folyamat.

A következő lépésként a játék előtt még érdemes hitelesíteni a megadott személyes adatainkat (ez feltétele a kifizetésnek) és igényelni a bónuszajánlatot is, ami a BCVIP promóciós kód megadásával jobb, mint az alapesetben elérhető ajánlat. További exkluzív kódokat bónuszokhoz és regisztrációhoz találsz a főoldalunkon!

2. CampoBet üdvözlő bónuszok

A CampoBet oldala nagyon komoly ajánlatokkal fogadja az új játékosokat, de még ezt az ajánlatot is meg tudjuk fejelni, ha a regisztráció során használjuk a BCVIP CampoBet promóciós kódot.

  • Az online kaszinóban a 100% helyett 120%-os bónusz vár, akár 150 ezer forintig és ehhez még kaphatsz 200 ingyenes pörgetést is.
  • A sportfogadási részlegen a 100%-os bónusz helyett 120%-os bónuszt fogsz kapni, ami akár elérheti a 35 ezer forintot is.

Regisztrálj most az üdvözlő bónuszokért:

CampoBet
CampoBet
Bónusz Kaszinó
Exkluzív 120% bónusz 150.000 FT-ig +200 ingyen pörgetés
Promóciós kód
BCVIP
CampoBet
CampoBet
Bónusz Sportágak
Exkluzív 120% bónusz 35.000 FT-ig
Promóciós kód
BCVIP

3. A CampoBet kaszinós játékai

A CampoBet online kaszinóban közel 3000 különféle játékkal játszhatnak a játékosok, és ezeket a játékokat a legjobb fejlesztők biztosították a platform számára, ami garancia a tisztességes játékra. Csak néhány nagy név a sok tucat fejlesztő közül: Microgaming, NetEnt, Play’n GO, Betsoft Gaming, Amatic Industries vagy éppen Quickspin.

A játékokat külön kategóriákba csoportosítva érhetjük el, így megnézhetjük az aktuális újdonságokat, a népszerű játékokat, az asztali játékokat, a kártyajátékokat vagy éppen a progresszív jackpotot kínáló slotokat. Néhány kiemelt név a legnépszerűbb CampoBet játékok közül:

  • Stunning Hot
  • Chilli Pop
  • Lightning Blackjack
  • Piggy Riches

Ha szeretnél még további kaszinó játékokat is kipróbálni, ajánljuk neked a Vulkan Vegas kínálatát. Itt a Vulkan Vegas promó kóddal tudsz regisztrálni, amit mindenképpen érdemes megtenned, ha szereted a slotokat és az élő kaszinós játékokat.

4. Sportfogadás a CampoBetnél

A Sportok menüpont alatt érhetőek el a CampoBetnél a sportfogadási események és azt már most elmondhatjuk, hogy nem fogja csalódás érni a sportfogadókat. Több mint 30 féle sportág sok száz eseményére fogadhatunk nap mint nap és egyes kiemeltebb labdarúgó meccsek esetén a piacok száma több százra rúghat.

Van elérhető élő fogadási lehetőség is a platformon, ami aktuálisan zajlik éppen a sportvilágban, arra biztosan fogadhatunk a CampoBetnél. A szorzók általában egész jók a többi bukmékerhez képest, ami pedig különösen jó, hogy nagyon részletes statisztikák érhetőek el minden fogadási eseményhez. A CampoBet bukmékeri oldalát mobilról is könnyedén tudjuk kezelni, tesztünk alapján mindössze 5 érintés elég hozzá, hogy játékba küldjünk utazás közben egy szelvényt.

5. Fizetési módok a CampoBet oldalán

A sportfogadási és online kaszinók piacának egyik legstabilabb szereplőjeként a CampoBet kifizetési és befizetési módok vonatkozásában sem hagyja cserben játékosait. Nagyjából minden fizetési mód elérhető itt, ami napjainkban népszerű. Így használhatunk bankkártyákat (pl. VISA vagy MasterCard), használhatunk mobilról is elérhető e-pénztárcákat (pl. a Skrill), de előrefeltöltős kártyával is mehet a befizetés (PaysafeCard) és ami különösen jó, hogy a mai napig van elérhető banki átutalási fizetési lehetőség is.

Egy ideje már a CampoBetnél kriptovalutákkal is tudunk fizetni, jelenleg bitcoin, litecoin, XRP és ethereum fizetés érhető el. A fizetés sebessége a választott módtól függ, de megfelelő fizetési módszer alkalmazása esetén azonnali a befizetés és a kifizetés is. Az írás végén pedig csak hangsúlyozni tudjuk, hogy a fiók létrehozásánál a CampoBet regisztrációs kód használata ajánlott, hiszen a BCVIP kód megadásával 20%-kal jobb ajánlatot fogunk kapni, mint normál esetben. A CampoBetnél kétféle üdvözlő bónusz is elérhető, de ha te még több féléből szeretnél választani, ajánljuk a Nomini oldalát, ahol a Nomini Casino promó kóddal tudsz fiókot létrehozni.

6. CampoBet vélemények és review

A CampoBet az online sportfogadási platformjával szerzett nevet magának, de már hosszú ideje van CampoBet online kaszinó is, ami egyáltalán nem marad el minőségben a sportfogadási platformhoz képest. A kaszinó mögött a Romix Limited cége áll, amely már elég régóta üzemeltet szerencsejátékos platformokat. A CampoBet máltai engedéllyel rendelkezik, teljesen magyar nyelvre optimalizált és mindenféle kerülőutak nélkül tudnak ide regisztrálni a magyar játékosok. Ha kíváncsi vagy rá, hogy hol tudsz még játszani online Magyarországon, összegyűjtöttük számodra a legjobb online kaszinók toplistáját a magyar bónuszkódokkal. Válassz közülük, és regisztrálj az exkluzív ajánlatokért!

A CampoBetnek nincs ugyan mobil applikációja, de tökéletesen optimalizált a mobilos felülete Android és iOS rendszerekre is. Kínálatát tekintve minden igényt ki fog elégíteni, a bónuszokban pedig a piac talán legjobb ajánlatát kínálja. Főleg, ha még a CampoBet bónusz kód is használatra kerül a regisztráció során!

BK Exkluzív
Bónusz ezzel: BonuszKodok
Exkluzív 120% bónusz 150.000 FT-ig +200 ingyen pörgetés
Standard bónusz itt: CampoBet
100% bónusz 150.000FT-ig +200 ingyen pörgetés

7. CampoBet GYIK

7.1 ✔️ Tudok Magyarországon regisztrálni a CampoBetre?

Igen, a CampoBet elérhető magyar játékosok számára, magyar nyelven.

7.2 ✔️ Hogyan tudok CampoBet exkluzív bónuszt szerezni?

Az exkluzív üdvözlő bónuszhoz csak annyi a dolgod, hogy a regisztrációnál megadod a BCVIP CampoBet bónuszkódot.

7.3 ✔️ Mi a CampoBet promó kódja?

A CampoBet promóciós kód a BCVIP - ezzel tudsz exkluzív sport és kaszinó bónuszt szerezni.

hozzászólás CampobetPromóciósKód
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen