BonuszKodok.net hu

Betwinner Promóciós Kód

Szerző: Bonuszkodok,

A Betwinner Promóciós kód, a BCVIP olyan lehetőség, amelyet mindenképpen meg kell említenünk a Betwinner sportfogadás- és kaszinóoldal bemutatásakor. Hiszen a regisztráció során a Betwinner promó kód használatával jelentősen megnövelhetjük az elérhető üdvözlő bónuszokat. Példának okáért gondoljunk csak bele, a normál 100 eurós belépési bónusz helyett a BCVIP Betwinner bónuszkód használatával 130 eurós kezdő sportbónuszra számíthatunk! Ugyan ez az összeg a kaszinó üdvözlő bónusza esetében már 300 euró.

Betwinner Promóciós kód

Bónuszok Bónuszok tartalma Promóciós kód
Sportfogadás üdvözlő bónusz: VIP 100%-os bónusz 130€-ig BCVIP
Kaszinó üdvözlő bónusz: 100%-os bónusz 300€-ig BCVIP
E-sport bónuszok: Naponta új bónuszok várnak az E-sport Calendarban! BCVIP
Póker bónuszok Változatos pókerversenyek és promóciók BCVIP

Maga az oldal egyébként relatíve fiatalnak számít a többi bukmékerhez képest, de rövid idő alatt bizonyította, hogy stabil, megbízható oldal, nagyszerű kínálattal. Ráadásul egyedi módon a piacon a Betwinner fogadási tőzsdét is kínál, továbbá az ázsiai hendikep kategóriában és a végső győztesekre történő fogadásoknál azt fogjuk látni, hogy a szorzók is kiemelkedően magasak. De hogy miért is érdemes regisztrálni a Betwinner oldalán (értelemszerűen a Betwinner promóciós kódjának használatával), az hamarosan kiderül!

1. Betwinner Promóciós kód regisztráció

Betwinner maximális bónusz (maximális bónusz online)
Betwinner Promóciós kód június 2024
Betwinner Promóciós kód július 2024
augusztus 2024 szeptember 2024
október 2024 november 2024
december 2024 január 2025
február 2025 március 2025
április 2025 május 2025

A Betwinner regisztráció más oldalakhoz hasonlóan roppant egyszerű, az egész folyamat elindításához egyszerűen csak a felső menüsávban látható „Registration” (Regisztráció) menüpontra kell kattintanunk! Egy dolgot fontos ebben a bekezdésben kiemelni – bár az oldal elérhető Magyarországról is, sajnos a regisztráció során nem lehet a Betwinnernél Magyarországot kiválasztani és nincs magyar nyelv sem. Ettől függetlenül külföldről vagy más módon tudunk regisztrálni az oldalon, ehhez mutatjuk be most a lépéséket.

Szóval a Regisztráció gombra való kattintás után megjelenik egy űrlap a képernyő közepén és azonnal látható, hogy ez nagyon gyors lesz. Két fül közül választhatunk, az egyik az Egy kattintásos regisztráció lehetősége, a másik a telefonos regisztrációs folyamat.

1 kattintásos regisztrációnál:

  • az országot már IP cím alapján kiválasztja az oldal,
  • adjuk meg a használni kívánt pénznemet (a forint is elérhető!)
  • írjuk be Betwinner Promóciós kódot, azaz a BCVIP-t

Ne felejtsük el, ennek segítségével jelentősen nagyobb üdvözlő bónuszra számíthatunk, mint egyébként! A következő lépésként pipáljuk be a felhasználási feltételek elfogadására vonatkozó kis checkboxot, majd kattintsunk a Regisztráció gombra!

Ezután felugrik egy újabb kis űrlap, amiben megkapjuk a felhasználói nevünket és a jelszavunkat. Ezen az űrlapon aztán igényelhetjük is a Betwinner által felkínált sport- illetve kaszinóbónuszokat is, de dönthetünk úgy is, hogy majd regisztráció után, a profilunk menüpontja alatt igényeljük őket. Fontos tudnivaló, hogy az így kapott jelszót később bármikor szabadon megváltoztathatjuk egy könnyebben megjegyezhetőre.

Ezután egyébként egy lendülettel érdemes letudni a felhasználói profil teljes kitöltését (név, lakcím stb.), a kétszintű azonosítás beállítását és az azonosítást is, hiszen utóbbi nélkül biztosan nem fogjuk tudni kifizetni későbbi nyereményeinket.

2. Betwinner üdvözlő bónusz

A Betwinner bónuszok tekintetében elég komoly kínálatot vonultat fel, hiszen a megszokott üdvözlő bónuszok mellett rengeteg akciót kínál a már régebbi játékosoknak is, sokféle versenyt találunk az oldalon, de még promóciós kódokra vonatkozó vásárlási lehetőség is rendelkezésünkre áll.

Ha az üdvözlő bónuszokkal kezdjük, akkor mindenképpen hangsúlyozni kell, hogy a normál ajánlathoz képest jelentősen nagyobb bónuszt kaphatunk a Betwinner regisztrációs kód használatával, ami jelen esetben a BCVIP. Ez azt jelenti, hogy ha a regisztrációnál megadtuk a kódunkat, akkor a sportfogadás esetén a maximálisan elérhető 100%-os, 100 eurós bónuszhoz képest 130 euróra számíthatunk. A kaszinó üdvözlő bónusz esetén ez az összeg pedig szintén 100%, de 300 euró is lehet, úgyhogy igazán nincs okunk nem használni a Betwinner promóciós kódot.

A többi bónusz tekintetében pedig nyugodtan böngésszük végig a kínálatot, tényleg észre fogjuk venni, hogy rengeteg a lehetőség. Nézzünk ezek közül meg néhányat a teljesség igénye nélkül, a következő szekcióban! Ha azonban további bónuszokra és még nagyobb sportválasztékra fáj a fogunk, a bet365 minden igényünket kielégíti. A bet365 regisztrációs kód használatával pedig még üdvözlő bónuszhoz is juthatunk.

3. Betwinner promóciók

A Betwinner sportfogadás bónusz tekintetében például az oldal kínál a vesztes fogadásokhoz segítséget, hiszen ha egymás után több fogadást elbukunk, akkor az oldal jelentős visszatérítést biztosít számunkra – természetesen a meghatározott feltételek megléte esetén, ezeket a bónusznál részletesen érdemes átolvasni.

Aztán ott van a Lucky 9 akciója, ami akkor ad nekünk jelentős bónuszt, ha 10-es kötésben fogadunk és csak egyetlen mérkőzést bukunk el. Ekkor az oldal a 9 mérkőzés szorzója által elérhető maximális nyeremény 9%-át megtéríti nekünk. Aztán még versenyezhetünk is, hiszen meghatározott feltételeknek megfelelő szelvények egy adott hónapban versenyre indulnak egymással szemben és a legjobb eredményt elérő játékosok komoly bónuszokra számíthatnak.

A Betwinnernél kaszinó bónuszok vonatkozásában is bőven fogunk akciókat találni, a Betwinner promó kód segítségével elérhető komoly üdvözlő bónusz mellett nagyon sok az egyedi, slotokra vonatkozó ajánlat, amelyek során egy adott időintervallumban kell játszanunk megadott játékokkal és a veszteség/nyereség arányában pontokat kapunk. Ezen pontokból kell minél többet szerezni, hogy a végén miénk lehessen akár a több ezer eurós főnyeremény is. Ha szeretnél még több bónusz ajánlatot és promóciós kódot, látogass el a Bónuszkódok főoldalára! Itt az exkluzív ajánlatok mellett még tippversenyekkel is várunk téged.

4. Sportfogadás a Betwinnernél

A Betwinner fogadóiroda alapvetően, így nem meglepő, hogy milyen komoly kínálatot biztosít fogadási eseményekből. 1000-1500 közötti fogadási eseményt érhetünk el minden egyes nap az előzetes fogadási kategóriában és ezeket több mint 50 sportágból. De nem csak eseményekből óriási a kínálat, hanem a fogadási piacokból is, hiszen például a legnépszerűbb sportág, a labdarúgás esetén 350-nél is több különféle fogadást tehetünk meg – gondoljunk itt például a gólszámos fogadások mellett, a hendikepes fogadásokra vagy éppen a sárga- és piros lapok tippjeire.

De nem csak focinál, kosárlabdánál vagy éppen tenisznél is nagyon sok az alternatív hendikepes lehetőség is. Az extrémebb sportok között itt fogjuk majd találni az indiai kabaddit vagy éppen a strandröplabdát. És ami különösen jó az oldalon, az az, hogy kihasználhatjuk a fogadási tőzsde lehetőségét és a Betwinner Betbuilder (fogadásépítő) lehetőségét is!

És amit még ki kell emelni az oldal kapcsán, az a rendkívül széles kínálat a Betwinner e-sport fogadásokból és virtuális sportokból, ezeket külön menüvel és naptárral fogjuk megtalálni. Ne legyen kétségünk, a legtöbb, jelentősnek mondott e-sport meccset és eseményt meg fogjuk találni az ajánlatban!

5. Betwinner élő fogadás

A Betwinnernél már csak az élő fogadások miatt is van értelme regisztrálni (ne felejtsük el a Betwinner bónusz kód használatát), hiszen a kifizetési százalék 95% feletti is lehet. Napi szinten 200 körüli esemény érhető el élő fogadásra és ami különösen vonzóvá teszi ezt az opciót, az az a tény, hogy a Betwinner élő streamet is kínál rengeteg eseményre.

És ne csak kisebb mérkőzésekre gondoljunk, Betwinner élő közvetítés mellett fogadhatunk például a Serie A-ra, az NBA-re vagy az Euroligára. Ki kell emelni, hogy elég sok fogadási piac áll rendelkezésre az élő eseményeknél, ráadásul van multi-live opció is, amivel egyszerre akár 10 élőben zajló esemény fogadásait monitorozhatjuk. Előfordulhat azonban, hogy egy specifikus sportágat, vagy épp a kedvenc meccsünket nem találjuk meg a Betwinner online streamjében. Ilyen esetben jó B-terv lehet az Unibet, ahol rengeteg élő közvetítéssel és fogadással találkozhatunk. Az Unibet promókód pedig a kedvezményeket is garantálja.

A Betwinner alkalmazásokat is ad a minél sikeresebb fogadáshoz, hiszen vannak statisztikák, szorzóváltozás-követés, de cashoutra is van lehetőségünk. És ahogy a sportfogadás szekcióban is esett róla szó, az e-sportok tekintetében (például Counterstrike vagy League of Legends) szintén bőségesen fogunk napi szinten eseményeket találni, ha vonz minket a digitális sport világa.

6. Betwinner póker

Alapvetően a neve alapján azt gondolnánk, hogy fogadóirodáról van szó, de valójában a Betwinner egy multi-platform, mindent meg fogunk itt találni egy helyen, sportfogadás mellett kaszinót, élő kaszinót, totót, bingót és még külön póker szekciót is. Egyszerűen nincs is rá szükség, hogy bármely más oldalra átmenjünk, úgyhogy a Betwinnernél regisztrálni tényleg jó döntés.

És ne felejtsük ám el a Betwinner kupon kód használatát, hiszen ezzel jelentős bónusznövekedés érhető el! Ez jelen esetben most a BCVIP, ezt adjuk meg a regisztrációs űrlapon. És ha már szóba hoztuk a pókert, a Betwinner külön pókeroldalt kínál számunkra, ezen a Legion Poker érhető el, ami ugyan nem elégíti ki a speciális játékokra vágyó pókereseket, de aki csak egyszerűen egy jót akar játszani, az ezen a dedikált helyen megteheti bármikor.

7. A Betwinner kaszinója

A sportfogadás mellett a Betwinner másik nagy szekciója az online kaszinó. A számok folyamatosan változnak és bővülnek, de az oldalon több száz játék érhető el és különösen jó, hogy ezek kategóriákba vannak besorolva. Így ha blackjackezni vagy baccarattal játszani támad kedvünk, akkor elég egyetlen kattintás, nem kell végiggörgetnünk a teljes kínálatot.

A fejlesztők listája is hasonlóan hosszú, több tucat fejlesztő adta nevét a Betwinner játékaihoz, példának okáért az Endorphina, a Mancala, a Microgaming vagy éppen a Pragmatic Play. A legjobb játékokat fogjuk itt megtalálni és a legnagyobb újdonságokat, például a Wild Walkert, a John Huntert, a Jokert és még sorolhatnánk, hihetetlen komoly a kínálat. Akárcsak a Betwinnernek, az LVBet fogadóirodának is kiváló kaszinós részlege van. Ha össze szeretnéd hasonlítani a kettőt, regisztrálj az LVBet kuponkód használatával.

8. Betwinner élő kaszinó

A Betwinner slotok kategóriája mellett van egy élő kaszinós kategória is, ahol minden időpillanatban sok ezer játékos játszik a több száz különféle asztalon. Ezeket az asztalokat ráadásul a legnagyobb fejlesztők biztosítják a Betwinner számára, így a minőségre és a megbízhatóságra sem lesz panaszunk. Játszhatunk rulettet, blackjacket, baccaratot vagy éppen szerencsekereket a legjobb fejlesztőktől, így az Evolution Gamingtől, a Ho Gamingtől, az N2 Live-tól vagy az XPG-től.

Néhány játék kiemelt státuszt kapott, így például a bingó szerelmesei külön szekcióban találják meg a játékokat az Atmosfera vagy éppen a Zitto fejlesztői munkájának eredményeként. De ugyanúgy játszhatunk lottójátékot vagy TV-s játékokat is. Összességében elmondható, hogy a kaszinóban, legyen szó akár a Betwinner nyerőgépekről, akár élő asztalokról, rendkívül jó kínálat érhető el és ezek mindegyikét megbízható, ismert fejlesztők adják.

A Betwinner VIP kód segítségével a Betwinner oldalán az átlagosan elérhető bónuszokhoz képest jelentősen több akcióra számíthatunk, az élő kaszinóban is.

9. Betwinner kifizetés és befizetés

De nem csak játékok vonatkozásában érhető el nagyon jó kínálat a Betwinnernél, de a pénzügyi lehetőségek tekintetében is a piac legjobbjai közé tartozik. Hiszen befizetéshez és kifizetéshez is bőven kínálnak fizetési módokat és napjaink trendjéhez igazodva bőven van kriptovalutás fizetési lehetőség is. A befizetések és kifizetések vonatkozásában három kategóriába sorolhatóak az elérhető módok.

  • Normál fizetési módok: ide sorolhatóak a bankkártyás és banki átutalásos fizetések. Befizetés tekintetében azonnali a feldolgozás, viszont kifizetésnél akár 7 nap is lehet, mire megkapjuk a pénzünket.
  • E-pénztárcás fizetési módok: ide tartozik például a Skrill, a Neteller vagy az UnionPay, ezeknél pár perc a feldolgozási idő kifizetésnél is. A minimum kifizethető összeg 1,5 euró.
  • Kriptovaluták: több tucat kriptovalutával is fizethetünk az oldalon, ezek közül kiemelendő a Bitcoin, a Dogecoin, az Ethereum vagy a Litecoin is. Ezeknél a feldolgozás ki- és befizetés esetén is azonnali, a minimum összeg 1,5 euró.

10. Betwinner mobil app letöltése

Fokozva az élvezeteket, a Betwinner mobil applikációval is rendelkezik a sportfogadásokhoz, amelyet a weboldalon könnyedén le tudunk tölteni. Nagyon szépen össze van rakva, stabilan működik és minden funkció elérhető vele. A Betwinner appot iOS és Android eszközön is let tudod tölteni. Csak kattints az oldal tetején a mobil ikonra, és már el is érkeztél a letöltéshez.

Ha nem akarjuk a Betwinner alkalmazást használni, akkor a mobil böngészőből is meg tudjuk nyitni az oldalt, ez maximálisan optimalizálva van iOS, Windows és Android operációs rendszerekre is. Fontos, hogy a saját fejlesztésű mobil applikációval csak a sportfogadási rész érhető el, a kaszinó jelenleg csak böngészőből játszható mobil eszközökön. Bár ezzel nincs semmi gond, hiszen nem fogunk semmilyen funkcióvesztést tapasztalni sem a játéknál, sem pedig a regisztrációnál, ahogy például online játékok vagy webshopok esetében az utalványkód beírása sem okoz semmilyen technikai problémát.

11. Betwinner vélemények, konkluzió

Ha akarunk valami összefoglalót írni a Betwinnerről, akkor túlzások nélkül mondhatjuk, hogy ide szinte kötelező regisztrálni. Hatalmas kínálat van sportfogadási eseményekből, kaszinójátékokból és speciális ajánlatokból is, de a pénzügyi lehetőségek is korlátlanok.

Az oldal megbízható, saját Betwinner mobil applikációval is rendelkezik, plusz folyamatosak az akciók és a versenyek is minden szekcióban. A regisztrációnál természetesen ne felejtsük el a Betwinner promó kódnak, a BCVIP-nek használatát!

Highest bonus on the market
100%-os üdvözlőbónusz €300-ig

12. Mit kell tudnom a Betwinnerről?

12.1 ❓ Lehet Magyarországról regisztrálni a Betwinnernél?

Sajnos az oldal ugyan elérhető Magyarországról, de nincs lehetőségünk Magyarországot megadni a regisztráció során, így csak akkor van lehetőségünk, ha külföldön vagyunk vagy találunk más módszert.

12.2 ⚽ Regisztráció nélkül lehet a Betwinnernél fogadni?

A Betwinnernél ugyan tudunk böngészni valamennyire regisztráció nélkül is, de a fogadáshoz, játékhoz, az oldal összes funkciójának használatához regisztrálnunk kell.

12.3 ✅ A Betwinner megbízható oldal?

Alapvetően a Betwinner Curacaóban van engedélyezve, ami az iparágban nagyon megszokott és bevett gyakorlat, de ha megnézzük a különféle gyűjtőoldalakon, akkor semmilyen panaszt nem olvashatunk. Tehát nem kell tartanunk a regisztrációtól, teljesen biztonságos.

12.4 💎 Kapok Betwinner üdvözlő bónuszt regisztrációkor?

Igen, sőt, ha a BCVIP kóddal regisztrálsz, exkluzív bónuszt kaphatsz. A sport részlegen ez 100%-os bónusz 130 euróig, a kaszinóban 100%-os bónusz 300 euróig.

12.5 🔐 Mi a Betwinner kedvezmény kódja?

A Betwinner Promóciós kód a BCVIP, ennek a használatát semmiképpen ne felejtsük el regisztrációkor, hiszen jelentős bónusznövekedést érhetünk el vele.

hozzászólás BetwinnerPromóciósKód
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen