Anglia - Irán tippek és közvetítés

Szerző: BonuszKodok,
Anglia - Irán tippek és közvetítés

Összegyűjtöttük a legjobb Anglia - Irán tippeket és közvetítési oldalakat a 2022. november 21-i VB meccsre. Irán Ázsia egyik legerősebb válogatottjának számít, azonban így sem várható, hogy meglepetést okozna Anglia ellen, ahogy ez az aktuális szorzókból is látszik. Anglia győzelmére 1.3 - 1.4 körüli oddsal fogadhatsz, míg Iránra 9-11 körüli a szorzó.

A 2022. november 20-án kezdődik és december 18-án zárul a katari labdarúgó VB. Az első mérkőzések az A és a B csoportban zajlanak majd, köztük mindjárt egy olyannal, amelyen a világbajnoki cím egyik nagy esélyese, Anglia játszik majd Ázsia egyik legjobb válogatottjával, Iránnal. A következőkben megnézzük a két csapat esélyeit, a legjobb fogadási tippeket és oddsokat, és az élő közvetítési lehetőségeket!

1. Fogadás Angliára a VB-n

Anglia egyértelműen az egyik legnagyobb esélye a 2022-es labdarúgó világbajnokságnak, ennek megfelelően akár már a pontvesztés óriási csalódás lenne szurkolóik számára. Már csak azért is, amilyen erős kerete van a csapatnak.

Gondoljunk bele, mivel magyarázkodhatna egy olyan csapat, amelyben a csatársorban Harry Kane, Jack Grealish és Raheem Sterling támadja az ellenfél kapuját, a középpályán pedig Phil Foden vagy éppen Declan Rice szervezi a játékot. Az angol válogatott tekintetében az egyébként a múltban nem igazán fordult elő, hogy nem jutottak ki a világbajnokságokra.

Ami viszont szinte mindig előfordult velük, főleg az utóbbi évtizedekben, hogy a világbajnokságra kijutva rendkívül rossz teljesítményt nyújtottak, 2014-ben például a csoportkörből sem jutottak tovább. Ehhez képest 2018-ban a negyedik helyig jutottak, ami a jelenlegi erejüket figyelembe véve talán még csalódás is lenne számukra most, úgyhogy ezen a mérkőzésen biztosan meg fogják mutatni, hogy mire képesek. Egyik sztárjátékosuk, Jordan Henderson egyébként úgy érzi, hogy nyerhetnek is:

„Remélhetőleg nem csak bejuthatunk majd a döntőbe, de ott a kupát is a magasba emelhetjük.” - Jordan Henderson, inews co uk - angolból fordítva

2. Fogadás Iránra a VB-n

Irán csapata kétségtelenül dominálta az ázsiai VB selejtezősorozatot. Az első ázsiai gárda voltak, akik a rendezők mellett kikerültek a tornára, és igazán nem akadt komoly ellenfelük a selejtezők során. És ez mostanában azért elég sűrűn előfordul, hiszen 2014-ben és 2018-ban is ott voltak a világbajnokságon, a jelenlegi lesz már a hatodik részvételük. Viszont a VB-ken már egyáltalán nem megy nekik, az összes világbajnokságukat nézve is mindössze csak két győzelmük van és egyszer sem kerültek még csak közel sem a továbbjutáshoz csoportjukból.

Annyira egyébként nem gyenge az idei VB-keretük, a csatársorban ott van például Taremi az FC Porto csapatából, de Mohammadi is eléggé letette a névjegyét Görögországban, az AEK Athén csapatában. Összességében viszont nekik nem a csoport legnagyobb esélyese, Anglia ellen kell majd kivívniuk a továbbjutásukat, itt csak megmutathatják, hogy mire képesek a világ egyik legjobbja ellen.

3. Anglia - Irán fogadási tippek

Az Anglia vs Irán tippek közül egyértelműen a legjobbnak az angol győzelem megfogadása tűnik, egyes fogadóirodáknál akár 1,5-ös szorzót elérő esélyt is kaphatunk erre a kimenetelre. Ha a gólszámos fogadások jobban érdekelnek minket, akkor a 2,5 gólnál több megfogadására is van értelme egy kis pénzt félretenni, hiszen a korábbi meccseket figyelembe véve az angolok valószínűleg jól megszórják majd ellenfelüket.

Gólok száma (Over/Under) - Legjobb szorzók
2,5 felett
2,5 alatt
Utolsó frissítés: 1669021333

Sőt, még az sem tűnik nagyon kockázatosnak, hogy Anglia már az első félidőben megszerzi a vezetést, és szerezt gólt a másodikban is, tehát meg fogja nyerni mind a két játékrészt. Ha az angolok további VB meccsei is érdekelnek, nézd meg az Anglia - USA tippekről és közvetítésről szóló cikkünket!

4. Anglia vs Irán odds

Az Anglia - Irán világbajnoki mérkőzésen Anglia győzelmére a Bet365 bukmékere mindössze 1,4-es szorzót kínál, tehát ennél a bukmékernél érdemesebb például a gólszámos fogadások környékén nézelődni, hiszen a 2,5 gólnál több találatra 1,9-es oddsot adnak.

Mondjuk az Unibet bukmékere még esélyesebbnek gondolja az angol sikert, ők 1,35-ös oddszot adnak az angolok győzelmére, míg arra, hogy Irán is tud gólt szerezni, tehát mindkét csapat szerez gólt, közel 2,3-as szorzót biztosítanak. Az VB csoportok győztesére is tudsz itt fogadni, és a B csoport szorzóinál is szembetűnő a különbség:

A B-csoport végső győztese:
Utolsó frissítés: 1669021574

A Pinnacle oldalán is érdemes nézelődni a fogadási lehetőségek között, hiszen ha az angolok 2 góllal meg tudnák verni Iránt, azzal több mint 3-szoros pénzt nyerhetnénk – és ha megnézzük az angol eredménylistát és keretet, beláthatjuk, hogy erre azért van is esély.

Az egyik legnagyobb magyarországi fogadóirodát, az LVBet-et a sok speciális fogadási piaca miatt kedveljük annyira. Erre a meccsre is számtalan fogadási lehetőségünk van, itt például az első félidő megnyerésére 1.85-ös szorzója van Angliának, ami egy valószínű kimenetel.

A VB végső győztes fogadására is kínálunk tippeket a VB döntő fogadási tippek című cikkünkben. Itt megtalálod a legfrissebb szorzókat és a legjobb esélyeket, ezért mindenképpen nézd meg, ha fogadnál.

5. Anglia - Irán élő közvetítés online

Mi lehet a legfontosabb egy labdarúgó világbajnoki mérkőzésnél a fogadás mellett, mint az élő közvetítés? Az Anglia - Irán mérkőzést is számtalan helyen lehet majd élőben megtekinteni, többek között a televízióban is. A külföldi nagy sportcsatornák (mint pl. a Sky) mellett, a magyar állami sportcsatorna, az M4 is adni fogja majd a meccset, természetesen hosszú felvezető műsorral és szakértőkkel a stúdióban.

Ez azonban nem biztosítja azt a mobilitást és szabadságot, mint az angol - iráni meccs közvetítés online követése. Akár mobiltelefonról, mozgás közben is tudjuk követni az eseményeket és néhány érintéssel fogadni is tudunk.

Természetesen találhatunk mindig ingyen streameket is keresőből, viszont ezek kockázatosak, és sok esetben rossz minőségűek is. Így a legjobb opció az online streamekhez az online bukmékerek által kínált közvetítések. Valószínűleg adni fogja az Anglia - Irán élő közvetítést ingyenesen a Bet365, az Unibet és a Bwin is. És mindhárom bukmékernél csak két egyszerű feltételt kell teljesítenünk:

  • Regisztráljunk
  • Legyen aktív egyenlegünk

Ezért cserébe sok száz HD minőségű élő közvetítést nézhetünk a nap bármely szakában, fogadhatunk rájuk akár élőben is néhány érintés segítségével és a natív mobil applikációk segítségével végtelenül mobilak is maradhatunk!

Nézd élőben az Anglia - Irán VB meccset:

bet365
bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

6. Anglia - Irán GYIK

6.1 🏆 Mikor lesz az Anglia vs Irán VB meccs?

Az angol iráni meccs 2022 november 21-én lesz, a VB második napján. Magyar idő szerint 14 órai kezdettel.

6.2 🏆 Hol tudom online nézni az Anglia - Irán meccset?

Az Anglia vs Irán világbajnoki mérkőzés élő közvetítését ingyenesen tudod majd nézni a Bet365, Unibet és Bwin oldalakon.

6.3 🏆 Mire érdemes fogadni az angol - iráni meccsen?

A meccs favoritja az angol válogatott, de a végső győztes mellett fogadhatsz például a 2,5 gólnál magasabb gólszámra is. A részletes Anglia - Irán fogadási tippeket és közvetítési oldalakat a cikkünkben találod meg.

hozzászólás Anglia - Irán tippek és közvetítés
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen