Bwin Online Sportfogadás

Szerző: BonuszKodok,

A Bwin online sportfogadási oldal a világ egyik legnépszerűbb fogadóirodája. A hihetetlen sportesemény kínálat, az élő közvetítések és a mobil applikáció mind a piac legjobbjai közé emelik az oldalt. Sajnos a Bwin magyar sportfogadóknak már nem elérhető: az oldal sportfogadó része 2022. december 19-től megszűnt Magyarországon. Magyar játékosokat viszont továbbra is fogadnak a póker és kaszinó oldalakon, valamint külföldön élő magyarok továbbra is tudnak fogadni.

Bwin Online Sportfogadás ajánlat 2023

Bwin sportfogadás bónusz Mit kapsz a Bwinnél? Bónusz link
EXKLUZÍV Sport kezdőbónusz 2022. december 19-től nem érhető el Magyarországon Használd a linkünket!
Élő közvetítések Ingyenes online stream Használd a linkünket!
Sporfogadás applikáció Ingyenes letöltés Androidra és iOS-re Használd a linkünket!
Póker és kaszinó bónuszok Freeroll póker tornák, ingyen pörgetések és heti promóciók Használd a linkünket!

A Bwin az elmúlt két évtizedben egyértelműen a sportfogadási piac legstabilabb szereplőjévé nőtte ki magát, hiszen itt minden megvan, amire mostanában a fogadók vágynak. Van lehetőségünk élő közvetítéseket nézni és élőben fogadni, számtalan különféle, a magyar fogadók által kedvelt sportágra és piacra fogadhatunk, van már e-sport fogadás is, és ami a legjobb, a Bwin komoly bónuszokkal csábítja az új fogadókat és rendszeres promóciókkal igyekszik megtartani a régebben csatlakozott tagokat. A következőkben megnézzük, hogy mit is kínál a fogadóknak a Bwin, hogyan lehet a Bwin online közvetítését megnézni, a sport appot letölteni, és milyen exkluzív ajánlatra számíthatunk a Bónuszkódok segítségével!

1. Bwin regisztráció a sport részlegen

Bwin maximális bónusz (maximális bónusz online)
Bwin Bónuszkód március 2023
Bwin Bónuszkód április 2023
május 2023 június 2023
július 2023 augusztus 2023
szeptember 2023 október 2023
november 2023 december 2023
január 2024 február 2024

A Bwin regisztráció alapvetően egy nagyon könnyen és gyorsan végrehajtható folyamat, amelyhez mindössze néhány személyes adat megadására lesz szükségünk. Viszont a Bónuszkódok csapata olyan exkluzív ajánlattal rendelkezik az oldalhoz, amelynek segítségével nem csak, hogy a megszokott üdvözlő bónuszhoz képest kaphatunk többet, de akár a minden sportfogadási oldalon nagyon keresett Bwin letét nélküli bónusz lehetőségét is igénybe vehetjük!

Az üdvözlő bónusz igénybevételéhez a Bónuszkódok oldalán elérhető "Befizetés nélkül" linkre kell kattintanunk a regisztrációhoz, így a Bwin sportfogadási oldalához való csatlakozásnál exkluzív, 100%-os sport bónuszt kaphatunk 30 ezer forintos értékig, ami az eredeti ajánlathoz képest 10 ezer forinttal több! Ráadásul, ha a Bónuszkódok linkjét használjuk a csatlakozásra, akkor 1000 forintos letét nélküli bónuszban is részesülünk, ami ezer forint extra ingyen pénzt jelent, amit vétek kihagyni! Ha szeretnél többet megtudni a Bwin bónuszkódról, olvasd el a másik cikkünket, ahol részletesen bemutatjuk a bónuszok igénylését - nem csak a sport, de a póker és a kaszinó szekciókban is.

2. A Bwin sportfogadási kínálata

A Bwin vita nélkül az egyik legnépszerűbb fogadási oldal a magyar fogadók körében is, már csak azért is, mert a Bwin több tucat különféle sportágra kínál fogadási eseményeket, köztük a magyar fogadók körében legnépszerűbbekre is, így a labdarúgásra, kézilabdára, vízilabdára és az amerikai sportokra is.

Nagyon könnyen kezelhető a platform, jól átlátható a felépítése és a menüje, minden mérkőzéshez statisztikákat is találhatunk, sőt, a legjobb mérkőzések esetén labdarúgásnál akár 300 különféle fogadási piac is elérhető. Vannak extra funkciók is, kaphatunk segítséget kombi fogadások szerkesztésében, de akár adhatunk egy kis extra löketet valamelyik szorzónknak, ha van egy tuti tippünk. Apropó, tuti tippek - ha fanatikus kosárlabda rajongó vagy, próbáld ki magadat az NBA kosárlabda tippversenyen, amit a Bónuszkódok csapata szervez. Itt valódi pénznyereményekért tippelheted meg meccsek eredményét, ráadásul ingyen!

3. Bwin sport élő közvetítések online

Ami még jobbá teszi a hatalmas sportági kínálatot, az a tény, hogy a Bwin azon kevés bukmékerek közé tartozik, amelyeknél élő közvetítés is elérhető rengeteg mérkőzésre, így az élő fogadás élménye még jobb.

A Bwin online stream megtekintéséhez nem kell mást tenned, mint regisztrálnod a linkünkön keresztül, befizetned a számládra, begyűjtened a sport bónszt, és kiválasztanod a sporteseményt, amit nézni szeretnél. Az elérhető meccseket az Élő fül alatt találod - itt tudsz élőben fogadni a Bwinen, de ha látod a lejátszás-ikont az esemény mellett, akár videón, élőben is követheted az akciókat.

4. A Bwin mobil sportfogadás app letöltése

Manapság már sokkal kevesebben fogadnak asztali gépről, mint mobil eszközökről, így nem meglepő módon a bukmékerek maximálisan mobilra optimalizált felületekkel rendelkeznek. A Bwin esetén viszont nem csak sima optimalizációról van szó, hiszen az oldalnak saját Bwin mobil applikációja is van sportfogadásra. Az alkalmazás könnyen kezelhető, a Bwin sport app tesztelése során azt találtuk, hogy regisztráció után nagyjából 5 érintés elég volt ahhoz, hogy játékba küldjünk egy szelvényt.

Az applikáció letöltése is könnyű, nem kell semmivel bajlódni nagyon, Android készüléknél a Bwin weboldaláról közvetlenül kell letöltenünk a telepítéshez szükséges apk fájlt. Maximum arra lesz itt szükségünk, hogy engedélyezzük a külső forrásból származó applikációk telepítését. iOS-nél még ez sem kell, hiszen a Bwin annyira megbízható és engedélyekkel rendelkező platform, hogy az App Store-ban elérhető a Bwin sport applikáció és letölthető.

5. A Bwin póker és kaszinó részlege

Ahogy azt az applikációs résznél már említettük, a Bwin egyáltalán nem csak egy sportfogadási oldal már, van elérhető póker és kaszinójátékos részlege is. A kaszinóban játszhatunk népszerű slotokkal, progresszív jackpotot ígérő nyerőgépekkel, baccarattal, blackjackkel, szóval mindennel, amivel egy kaszinóban szeretnének játszani a játékosok. Ráadásul van élő kaszinó is, amelyben a legjobb fejlesztők asztalainál játszhatunk a krupiékkal.

A pókeres részleg nem kevésbé bővelkedik jó ajánlatokban, akár minimális téttel is nagyon jókat tudunk játszani három típusú pókerrel, de értelemszerűen a Bwinnél is a Hold’em a legnépszerűbb. Vannak rendszeres versenyek és nagypénzes asztalok is, ráadásul mindent mobilról is használhatunk, szóval panaszra nem lehet okunk. Ha kíváncsi vagy, melyek a legjobb pókeres oldalak Magyarországon, csekkold a toplistánkat!

6. Vélemények a Bwin sportfogadás oldalról

Összességében anélkül, hogy túlzásokba esnénk, elmondhatjuk, hogy a Bwin az egyik legjobb oldal a magyar fogadók és játékosok számára. Tökéletesen optimalizált a magyar nyelvre, Magyarországról is regisztrálhatunk, exkluzív, csak magyarok számára elérhető promóciót kínál az oldal, és számtalan, magyarok számára népszerű esemény érhető el a kínálatban a sportfogadási részen.

A tesztelésünk során nem találtuk problémákat, a regisztráció, a bónuszok, a fogadás és az élő közvetítés is tökéletesen működik. Van élő kaszinó, élő sportfogadási szekció, vannak natív applikációk is, úgyhogy minden magyar fogadónak érdemes ide csatlakoznia. Azt ne felejtsd azért, hogy a Bónuszkódok exkluzív bónuszlehetőségeket és kódokat biztosít rengeteg fogadóirodában, így a Bwinnél is. A linkünk segítségével 1000 forintos letét nélküli bónuszt és 10 ezer forinttal nagyobb üdvözlő bónuszt kaphatsz a Bwin online sportfogadására, és azért ez tényleg nem semmi!

hozzászólás BwinOnlineSportfogadás
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen