Európa Bajnokság fogadási tippek

Szerző: BonuszKodok, by BonuszKodok
Európa Bajnokság fogadási tippek

Az Európa Bajnokság fogadási tippek segítségével ki tudjuk maxolni az EB-teraszokon vagy a kanapén átélt fantasztikus izgalmakat az öreg kontinens legnagyobb labdarúgó-tornáján! A 2020/2021-es EB június 11-én startolt el, és július 11-ig tart, 24 csapat 11 különböző helyszínen méri majd össze erejét. És ami különösen izgalmassá teszi a megmérettetést, hogy Magyarország is ott lesz az EURO résztvevők és szervezők között! Már minden bukmékernél elérhetőek az EB szorzók, a Bet365 a végső győztesnél legesélyesebbnek jelenleg Franciaországot látja (4.5), őket követi Anglia 6.5-ös és Belgium 7-es szorzóval.

2021. júniusában, sőt talán egész évben a legjobban várt labdarúgó-esemény Európában egyértelműen a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság lesz. Főleg annak tükrében, hogy a mostani kontinenstorna a tavalyról elhalasztott bajnokság lesz, úgyhogy a válogatott meccsekre kiéhezett szurkolók most biztosan megtalálják a számításukat. A következőkben röviden bemutatjuk az EB csoportokat, Magyarország európa bajnoki esélyeit, de az aktuális EB szorzók bemutatására is kerítünk sort!

1. A labdarúgó-Európa-bajnokság menetrendje

Ugye azt már a bevezetőben említettük, hogy az EURO 2020 / 2021 június 11-én kezdődött Olaszországban, ahol az olasz válogatott csapott össze Törökországgal. 6 darab 4 fős csoportba kerültek beosztásra a kijutó csapatok, amelyekből a csoportelsők és második mellett majd még a négy legjobb harmadik is továbblép majd a következő körbe, a legjobb 16 közé.

A legjobb tizenhat között már egyenes kieséses formában zajlanak a küzdelmek, június 26. és június 29. között fogják majd eldönteni, hogy ki lesz Európa 8 legjobb csapata. A EB negyeddöntők és elődöntők már júliusban fognak sorra kerülni, míg az Európa Bajnokság döntőjét Londonban rendezik majd július 11-én.

2. Magyarország EB esélyei

Hazánk válogatottja rendkívül komoly eredményt ért el azzal, hogy ki tudott jutni a 2020-as Európa-bajnokságra, hiszen eredetileg a selejtezőcsoportból nem sikerült a közvetlen kijutás. Viszont a 2018-2019-es Nemzetek Ligájában nyújtott teljesítmény alapján Magyarország is bekerült abba a 16 csapatba, amely közül végül négynek megnyílott az esély az EB kijutásra. És végül hazánk fiainak Bulgária és Izland legyőzésével sikerült a kijutás a részben hazai rendezésű tornára.

Az F-jelű csoportba kerültünk, ahonnan nem lesz egyszerű a továbbjutás, de valószínűleg még a pontszerzés sem. Ellenfeleink ugyanis a címvédő portugálok, Németország és Franciaország, szóval nem nagyon van bukméker, ahol reális eséllyel lehet a mieink továbbjutására fogadni. Persze temetni nem szabad a csapatot, hiszen a 2016-os Európa-bajnokságon is sikerült komoly eredményt elérniük, pedig előzetesen leírták őket. A magyarok első meccse június 15-én, Budapesten zajlott, ahol a nemzeti tizenegy Portugália ellen állt ki, és kemény küzdelemben maradt alul. A következő meccs a franciák ellen lesz (19), majd pedig a németek ellen (23).

Az írek elleni felkészülési meccs után Marco Rossi, a magyar szövetségi kapitány optimistán nyilatkozott, szerinte akár sikerülhetett volna a portugálok ellen a pontszerzés.

"Az Eb-n más minőségű ellenfelekkel szemben, más taktikára lesz szükség, ám nincs okunk az aggodalomra, a mai teljesítményünk láttán nem tehetek szemrehányást." - Marco Rossi - Nemzeti Sport

3. EB 2021 esélyek - ki lesz az EB döntőben?

Gondoljunk bele, általánosságban a szakértők szerint az öt legesélyesebb csapatnak az Európa-bajnokság megnyerésére Franciaország, Németország, Anglia, Portugália és Belgium számítanak. Azaz a legesélyesebbek közül három csapat is a magyarok EB csoportjában található, ez elég jól mutatja, hogy amikor majd a magyar meccsekre akarunk fogadni, akkor célszerű gólszámos vagy éppen hendikepes fogadásokban gondolni. Mert ugye azt mondanunk sem kell, hogy a sportfogadásban az érzelmeknek nincs helye, tehát, ha jól akarunk járni, akkor reálisan, az esélyeket értékelve kell az Európa Bajnokságra tippelnünk.

Szóval a teljesen megfiatalított angoloktól és a Mbappéval életveszélyes franciáktól lehet a legnagyobb durranásra számítani, de azért ha egyszer a németeknél kiszakad a gólzsák, akkor bárkit elsöpörhetnek ők is. A legújabb Gracenote statisztikák egy Belgium - Anglia EB döntőt jósolnak, így a belgákra is mindenképpen érdemes lehet pénzt tenni a végső EB fogadásnál. Ha tutibb meccseket keresünk, akkor érdemes Finnországot, Észak-Macedóniát vagy Szlovákiát figyelnünk, nekik adnak reálisan igen kevés esélyt akár még a pontszerzésre is a szakértők.

4. Labdarúgó EB 2021 fogadási tippek

Egy olyan komoly torna esetén, mint a labdarúgó-Európa-bajnokság, még azok is szoktak fogadni, akik nem annyira elkötelezett sportfogadók. Ennek megfelelően a fogadóirodák is készülnek, rengeteg az akció és értelemszerűen egy-egy meccs kapcsán szinte mindenre lehet fogadni, amit csak el bírunk képzelni. Nézzünk is meg néhány nagyobb bukmékert, hogy milyen kínálattal bírnak!

Bet365: Ugye ennél a bukmékernél is nagyon népszerű a végső győztesre vonatkozó EB fogadási piac, ők úgy látják, hogy a franciák és az angolok a legesélyesebbek a végső győzelemre a belgákkal karöltve. De bármelyik meccset nézzük vagy akár az egész tornára vonatkozó piacokat böngésszük, azt látjuk, hogy a kínálat hihetetlenül nagy. Például fogadhatunk a legtöbb gólt szerző játékosra, vagy éppen a legfiatalabbra is. A legtöbb gól szerzésére a legnagyobb esélye az oldal szerint Harry Kane-nek van Angliából.

Unibet: Ez a fogadóiroda csak egy kicsit látja másképp az EB 2021 esélyek vonatkozásában a helyzetet. Hiszen a legtöbb gól szerzésére ők Kane mellett Lukakut és Mbappét is esélyesnek látják. A végső győzelemre ennél a bukmékernél egyértelműen a franciák a legesélyesebbek, a belgák és az angolok előtt.

Pinnacle: Itt csoportokba szedve láthatjuk a sok tucatnyi piacot, amelyekre fogadhatunk, köztük az EB csoportok eredményére vonatkozó EB tippek vagy éppen a szögletek számának vonatkozásában. Nagyon komoly a kínálat, alig győz válogatni az ember. A végső győztes és az EB-n legtöbb gólt szerző játékos esetében nem látják másképp a helyzetet ők sem, mint a fentebb említett két iroda.

1xBit: A legnagyobb kriptovalutás fogadóirodánál is teljes már a kínálat az EB fogadásnál, minden egyes meccsen belül több tucat piacra fogadhatunk, a hendikepes fogadásoktól kezdve egészen a sárgalapokat vagy piroslapokat érintő tippekig. És hát a végső győztes mellett fogadhatunk a torna játékosára vagy éppen a legtöbb gólt szerző csapatra is.

Standard bónusz itt: Pinnacle
A legjobb szorzók és a legnagyobb kifizetések

5. Európa Bajnokság élő közvetítés online

Talán mondanunk sem kell, de Európa idei egyik legnagyobb labdarúgó-eseményét nagyon sok helyen tudjuk majd élőben nézni. Értelemszerűen még mindig sokan választják a televíziós csatornákat, ahol az M4 sportcsatorna biztosan adni fogja a meccsek többségét. De most már nagyon sokan csatlakoztak a bukmékerek EB élő streamjeihez is, amelyek nagyon jó minőségben biztosítják az események követésének lehetőségét.

A 3 legjobb EB online stream:

Bet365
Bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Bwin
Bwin
Bónusz Sportágak
100%-os bónusz 30.000 Ft-ig + 1000 Ft ingyen fogadás magyaroknak

Kiegészítve azzal az extrával, hogy így jóval könnyebben tudjuk kihasználni az Európa Bajnokság élő fogadásában rejlő lehetőségeket. A legjobb EB online streameket egyértelműen a Bet365 és az Unibet oldalán találjuk meg. Itt elég csak regisztrálni, és már válogathatunk is a meccsek között. Érdemes lehet azonban még a Bwin oldalára is ellátogatni, ugyani itt is valószínűleg elérhető lesz az Európa Bajnokság élő streamen. Ha pedig már ott vagyunk, kövessük az EURO fogadási tippeket, és tegyünk fel egy kis pénzt a végső fogadásnál Belgiumra vagy Angliára!

6. Mit kell tudnom az Európa Bajnokság fogadásáról?

6.1 ❓ Mikor lesz az EB? Mikor lesznek a magyar EB meccsek?

A 2020 / 2021-es EURO június 11-én startolt el, és július 11-ig tart. A magyar válogatott Portugália, Franciaország és Németország ellen áll ki, június 15-én, 19-én és 23-án.

6.2 🏆 Melyik csapat a legesélyesebb az Európa Bajnokság végső győzelmére?

A fogadóirodák Franciaország, Németország, Anglia, Portugália és Belgium elsőségére számítanak a leginkább. A legújabb sportstatisztikák szerint Belgium - Anglia EB döntőre számíthatunk.

6.3 💰 Mekkora a szorzó Magyarország Európa-bajnoki győzelmére?

Sajnos a magyarok nem állnak jól az EB esélyek táblázatában - a végső győzelmükre akár 900 fölötti oddsokat is találhatunk. Viszont pont a magas szorzók miatt éri meg a magyar meccseken például a gólszámos fogadás - ha pontot szereznénk ilyen kemény ellenfelekkel szemben, az komoly pénzzel járna a fogadóknak. Megéri tehát a mi Európa Bajnokság fogadási tippjeinket követni!

hozzászólás EurópaBajnokságFogadásiTippek
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen