BonuszKodok.net hu

Élő foci közvetítés online

Szerző: Bonuszkodok,
Élő foci közvetítés online

Nem túlzunk azzal, ha azt írjuk, hogy a sport világában a labdarúgás a legnépszerűbb sportág, ennek megfelelően az élő foci közvetítések online követésére is rengeteg lehetősége van egy fogadónak vagy szurkolónak. Mivel a televízióban nagyon limitált azt, hogy mit nézhetünk, és sokaknak már tévéje sincs, a futball stream oldalak jelentik a megoldást. Viszont ha ilyet keresel, könnyen érkezel rossz oldalra, ami tele van reklámmal vagy vírussal. Esetleg nagy havidíjakat kérnek el a nézőktől.

Összegyűjtöttük tehát a legjobb online futball élő közvetítési oldalakat, ahol Magyarországon tudod élvezni a meccseket. A megoldás a bukmékerek élő videói. Ma már több olyan online fogadóiroda is van, amelyik sok tucat futball meccset közvetít élőben, így a fogadók jelentős része már ezeket a platformokat használja. A következőkben megmutatjuk, hogy milyen opciók vannak a foci élő streamelésre, és az egyes opciók milyen előnyökkel járnak!

1. Futball közvetítések online

Manapság a legtöbb ember már online intézi az ügyeit, és sokaknak már tévéje sincs. Nem meglepő tehát, hogy a sportesemények és így a futball közvetítések kapcsán is nagyon sokan online keresnek. Azzal szemben, hogy simán csak linkeket keresünk az interneten, jóval biztonságosabb és megbízhatóbb opció az online bukmékerek platformjainak használata.

Ma már a bet365, és az Unibet is ad élő streameket a meccsekhez, sok esetben hetente több száz sporteseményt közvetítenek ezek a platformok. Itt közvetítéseket nézni több szempontból is nagyon előnyös, hiszen

  • HD-minőségben találhatunk közvetítéseket
  • Számtalan sportesemény közvetítését nézhetjük és nem csak futballt
  • Mobil applikációban is elérhetőek ezek a streamek
  • Egy platformon lehet nézni a futball meccseket és fogadni is rájuk.

Nem is túlságosan bonyolult a hozzáférés ezekhez a streamekhez, hiszen alapvetően csak aktív tagnak kell lennünk az adott platformon. Ezt a következőképp érhetjük el:

  • Mindenképpen regisztrálnunk kell – a regisztráció ingyenes ezeken az oldalakon. Sőt, a Bónuszkódok promó kódjaival exkluzív bónuszban is részesülhetünk a regisztráció után!
  • Ezután be kell fizetnünk legalább a minimumnak megfelelő összeget, hogy aktív egyenlegünk legyen vagy
  • Nem kell, hogy aktív egyenlegünk legyen, de helyette kell egy, az elmúlt 24 órában játékba küldött fogadással rendelkeznünk

Látható tehát, hogy egy fogadó számára ennél kényelmesebb opció nem nagyon van, hiszen amúgy is ott van a legtöbb fogadó ezeken a népszerű fogadási platformokon. A futball live streamek ingyen nézhetőek, hiszen nem kell állandó havi összegeket kifizetnünk, mint a streaming szolgáltatóknál általában. Ha szeretnél többet megtudni a bet365 bónuszkódjáról, olvasd el a cikkünket!

A legjobb foci élő közvetítések Magyarországon:

Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

2. Foci közvetítések magyarul a tévében

Természetesen nem csak online van elérhető élő közvetítés labdarúgó meccsekre, de a jól megszokott módon a televíziós csatornákon is követhetjük őket. A nagy focirajongók tudják, melyik adón számíthatnak a kedvenc csapatukra, habár ez nem mindig egyszerű. A jogok folyamatos vándorlása miatt nem biztos, hogy pont az a csatorna elérhető a te háztartásodban, amelyen élő futball közvetítések érhetőek el a topligákból.

Ettől függetlenül például az M4Sport jó kiindulópont, ha a magyar meccseket akarjuk követni, a Sport TV csatornáit kell keresnünk, ha az olasz bajnokság érdekel minket. A Spíler fog segíteni ha a spanyol foci meccsekre vagyunk kíváncsiak, míg az Aréna4 a német Bundesliga meccseinek közvetítését biztosítja.

Látható tehát, hogy azért van a TV-ben is futball élő közvetítés, de az online bukmékerek kínálata azért sokkal jobb, mert ott minden egy helyen van, és bőven nem csak a topligákat nézhetjük. Ráadásul rengeteg más sport közvetítését is elérhetjük. Ha szeretnél többet megtudni a jégkorong ingyenes online közvetítési oldalakról, csekkold a cikkünket!

3. Foci meccs közvetítések ma - menetrend

Globális világunkban már nem kell egyetlen egy napot sem eltöltened futball élő közvetítés nélkül, hiszen valahol a világban mindig zajlik egy-egy mérkőzés, amire fogadni lehet és amit az online bukmékereknél élőben nézhetsz. A lenti táblázatban láthatod az éves futball bajnokságok menetrendjét, így akár az egész évet le tudod fedni aktív fogadásokkal és meccsekkel.

Futball bajnokság Mikor rendezik
Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A Augusztustól májusig folyamatosan vannak meccsek
Amerikai bajnokság (MLS) Februártól mennek a meccsek októberig
Magyar labdarúgó bajnokság Júliustól májusig
Világbajnokság 2022-ben november és december
Bajnokok Ligája és Európa Liga Júniustól már kezdődnek a selejtezők és májusig mennek a meccsek
Dél-amerikai ligák Januártól akár decemberig mennek a meccsek

4. Futball élő fogadások

Egy futball élő közvetítés nem csak azért nagyszerű az online bukmékerek platformján, mert HD minőségben, akár mobilról is élvezhetőek a meccsek, hanem azért is, mert a bet365, vagy az Unibet platformjai nagyszerű lehetőséget biztosítanak a meccsek közbeni élő fogadásra is.

Alapvetően az élő fogadás jelentősen nagyobb esélyt biztosít a nyereményre, hiszen vannak olyan lehetőségeink, mint a cashout, amivel előbb le tudjuk zárni a fogadásunkat és így csökkenthetjük veszteségünket vagy biztossá tehetjük nyereményünket. A meccsek közben számtalan jó fogadási lehetőségünk van, így például:

  • A meccsek utolsó 10 percében érdemes beszállni szögletfogadásra, hiszen ilyenkor az egyik csapat általában elkeseredetten támad és ezzel jelentősen megnő az esélye, hogy az utolsó percekben jó pár szöglet lesz majd
  • A gólszámos fogadások is jó opciót jelentenek élő fogadásban, hiszen már az első 10-20 percből leszűrhető, hogy lesz-e gól és mondjuk mennyire számíthatunk az egész meccs alatt
  • Ha van meccs előtti fogadásunk, akkor ugyanezen eseményekre élő fogadásra is be lehet szállni, hiszen így úgymond ellensúlyozni tudjuk azt, ha véletlenül rossz irányba indulna meg a meccs előtti fogadásunk

A Bajnokok Ligája az egyik legjobb bajnokság fogadás és élő közvetítés szempontjából is. Nézd meg a Bajnokok Ligája fogadási tippeket, és tegyél pénzt a végső győztesre, vagy az egyes meccsekre! Az élő fogadásnál pedig most már tudod, hogy hol tudsz élő foci közvetítést online nézni.

hozzászólás ÉlőFociKözvetítésOnline
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen