BonuszKodok.net hu

Élő kosárlabda közvetítés

Szerző: Bonuszkodok,
Élő kosárlabda közvetítés

Összegyűjtöttük a legjobb élő kosárlabda közvetítési oldalakat, ahol bármelyik kosár bajnokságot megnézheted. A labdarúgás mellett a kosárlabda egyértelműen az egyik legnépszerűbb csapatsportágnak számít, különösen az amerikai kosárlabda liga, az NBA plusz néhány másik európai kosárlabda-bajnokság. Ennek megfelelően nagyon népszerűek a kosárlabda fogadások és a közvetítési lehetőségek is.

Sajnos a televízió a lineáris volta miatt nagyon limitált számban képes közvetíteni kosárlabda meccseket, így az online tér az, ahol leginkább megtalálhatjuk a minket érdeklő streameket. Nincs könnyű dolgunk azonban, ha ingyenes és jó minőségű közvetítéseket keresünk.

Találhatunk ugyan ilyen-olyan linkeket élő streamekhez, de ezeknél nem lehetünk biztosak abban, hogy biztonságos helyen vagyunk-e, ahogy a közvetítések minősége is eléggé kérdéses. Így a legjobban akkor járunk, ha összekötjük a kellemest a hasznossal és valamelyik nagy online bukméker platformján követjük a különféle kosármérkőzéseket. A következőkben pontosan körbejáruk a lehetőségeket, amennyiben élő kosárlabda streamet keresel a fogadásaidhoz vagy csak a jó szórakozás reményében!

1. Kosárlabda közvetítés online

Ahogy a bevezetőben ejtettünk már róla szót, online igazából két opciónk van kosárlabda közvetítéseket követni. Egyrészt kereshetünk ingyenes linkeket a kereső segítségével, de ez nagyon nem garantálja az eredményt, ráadásul számos kockázatot rejt magában.

Másrészt viszont ott vannak a nagy online bukmékerek, mint az Unibet, és a bet365, amelyek HD-minőségben kínálnak kosárlabda online streameket nagyjából minden meccshez, ami említésre méltó. Ráadásul a közvetítéseiket mobil app segítségével is tudjuk nézni. És ahhoz, hogy ezt a lehetőséget ki tudjuk használni, igazából túl sok dolgot nem is kell tennünk.

Először is mindenképpen regisztráljunk az oldalakon. A regisztráció során mindenképpen ajánlott a Bónuszkódok promóciós kódját vagy promóciós linkjét használni, hiszen ha így csatlakozunk valamelyik oldalhoz, akkor exkluzív ajánlatban lehet részünk. Kifejezetten ajánlott a bet365 bónuszkódjának a használata, amivel különleges élményben lehet részünk. Miután tehát csatlakoztunk a fentebb említett bukmékerek valamelyikéhez, teljesítenünk kell egy befizetést, hogy aktív egyenleget hozzunk létre.

Ennek birtokában ugyanis már nézhetjük is az online közvetítéseket, naponta sok tucatot, akár más sportokról is, például élő foci streamek közül is válogathatunk. Azt, hogy melyik kosárlabda meccsről van élő közvetítés, az események melletti kis képernyő ikon is jelzi, de külön Stream/In-play menüpontban is meg tudjuk nézni egyben a kosárlabda közvetítési menetrendet.

Nézz kosárlabda élő közvetítéseket online:

Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

2. Kosárlabda élő közvetítések ma

Nem túlzás azt állítani, hogy a kosárlabda rajongók számára egész évben pattog a labda. A globális elérhetőségnek köszönhetően nagyjából minden hónapban van honnan meccseket nézni, ami azért is jó, mert a nagy online bukmékerek nem csak NBA-meccseket streamelnek, de nagyjából minden bajnokságból mutatnak be meccseket.

A következő kis táblázatban az látható, hogy nagyjából melyik hónapban számíthatunk a nagy kosárlabda tornák és bajnokságok meccseire:

Kosárlabda közvetítés menetrend

Kosárlabda események Mikor van a bajnokság?
Világbajnokság 4 évente augusztus vége - szeptember eleje között
Európa-bajnokság (Eurobasket) 4 évente szeptemberben
Euroliga (EuroLeague) Szeptember - május között
NBA Október - július között
Spanyol kosárlabda bajnokság Szeptember - június között mennek a meccsek
Német kosárlabda bajnokság Szeptember - június között vannak a meccsek
Magyar kosárlabda bajnokság Szeptember - június között zajlanak a meccsek
Litván bajnokság Szeptembertől-májusig

3. Kosárlabda TV közvetítések Magyarországon

Televíziós közvetítések tekintetében két fő forrás van Magyarországon a fogadók és szurkolók számára. Az egyik az M4Sport állami sportcsatorna, amely szinte kizárólag a magyar kosárlabda válogatott és magyar kosárlabda bajnokság meccseire fókuszál. Ezek közül szoktak időnként adni egyet-kettőt, kiegészítve egy szakértővel és egy megszokott körítést jelentő műsorral. Viszont ezen a csatornán nem fogunk más kosárlabda meccs közvetítéseket találni, NBA-t pedig főleg nem.

Mert Magyarországon az NBA meccsei közül néhányat a Sport TV ad minden héten a szezon során. Ezek egészen jó minőségű közvetítések, ha elfogadjuk azt a tényt, hogy nem mi választunk a meccsek közül, hanem mindig van 1-2 kiválasztott találkozó. Plusz ugye ez azt is jelenti, hogy ha élőben akarnánk fogadni, akkor nincs könnyű dolgunk, hiszen a televízió mellett kell egy másik platformot is használnunk a fogadásokhoz.

Highest bonus on the market
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

4. Kosárlabda élő fogadás

Az élő kosárlabda fogadás kifejezetten ajánlott, ha sikeresek szeretnénk lenni a tippelésben. Főleg azért, mert a kosárlabda nagyon dinamikus sportág, és egy 20 pontos hátrány elég könnyen ledolgozható. És azt, hogy valamelyik csapat képes lesz visszajönni ilyen hátrányból, csak élőben tudjuk észrevenni egy adott gárda teljesítményén.

Ráadásul az élő fogadások során az egyes játékrészekre és az egyes játékosokra is folyamatosan tudunk fogadni. Plusz, ha úgy érezzük, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk, vagy épp ellenkezőleg, nagyon jól megy a fogadásunk, akkor a cashout segítségével könnyedén ki tudunk szállni még a meccs vége előtt. Ha mindig vannak megbízható tippjeid focimeccsekre, akkor jelentkezz a Global Leagues Tippversenyre, ahol értékes nyereményeket nyerhetsz!

Értelemszerűen jó fogadási tipp élő fogadásnál is a meccs győztesének megtippelése bármilyen időszakaszban is vagyunk, de a pontszámos és összesített pontos fogadások is nagyon jó nyerési esélyt biztosítanak. Főleg, ha egy jó élő kosárlabda közvetítési lehetőséget is kihasználunk közben.

hozzászólás ÉlőKosárlabdaKözvetítés
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen