BonuszKodok.net hu

Kézilabda közvetítések online

Szerző: Bonuszkodok,
Kézilabda közvetítések online

A kézilabda közvetítések online is elérhetőek, sőt, ma már inkább ez a megfelelő platform, ha a kedvenc kézilabda meccseidet élőben akarod megnézni. Viszont a hatalmas választék a kamu oldalaknak is kedvező: rengeteg online felület kínál "ingyen streameket", de ha a gyanútlan néző rákattint, csak reklámokat és spam oldalakat lát. Ezért is gyűjtöttük össze a legjobb és legbiztonságosabb oldalak 2024 toplistáját.

A kézilabda alapvetően Európában számít nagyon népszerűnek, ennek megfelelően számtalan közvetítési lehetőséget találhatunk a különféle mérkőzésekhez, legyen szó akár egy magyar bajnokiról vagy egy Bajnokok Ligája találkozóról. A következőkben megmutatjuk, hogy melyek a legjobb online stream oldalak és hogy tévében hol lehet kézilabda közvetítéseket nézni Magyarországon.

1. A legjobb ingyenes kézilabda élő közvetítések

Manapság az emberek többsége már az online térben néz élő közvetítéseket sporteseményekről és így kézilabdáról is, nem csoda, hogy már a televíziós csatornák is igyekeznek internetes videókat biztosítani. Ettől függetlenül a legjobb online kézilabda közvetítéseket ma a fogadóirodák biztosítják. Ezek ráadásul ingyenesen elérhetőek, hiszen a stream oldalakkal ellentétben itt nem kell külön előfizetni a videó megtekintéséhez.

Négy olyan bukméker van jelenleg, amelyek élő közvetítést biztosítanak kézilabda meccsekhez: a bet365, az Unibet, és az 1xBet. Azt mindenképpen említsük meg, hogy az 1xBet által biztosított kézilabda live stream nem érhető el Magyarországon, így ha ezt a fogadóirodát szeretnénk használni, akkor kerülőutakat kell igénybe vennünk.

A bet365, és az Unibet esetében viszont ha vannak kézilabda közvetítések ma, akkor egyetlen regisztráció és egy befizetés/fogadás elég hozzá, hogy nézhessük is a meccseket. És ami a legjobb, hogy ezek a bukmékerek komoly bónuszajánlatot biztosítanak a regisztrációhoz a Bónuszkódok kódjaival, így tényleg egyedülálló fogadási extra pénzt kaphatunk. Ezek a bukmékerek ráadásul HD-minőségben közvetítenek egyszerre akár több kézilabda mérkőzést is, amelyekhez szinte mindig van elérhető élő fogadási lehetőség is.

1.1 A bet365 kézilabda online streamjének elérése

A bet365 esetén az élő közvetítés megtekintéséhez a számlánkon pénznek kell lennie vagy rendelkeznünk kell az előző 24 órában leadott fogadással. Az igénybevételhez csak a jobb felső sarokban lévő Élőben linkre kell kattintani.

1.2 Az Unibet TV kézilabda közvetítéseinek elérése

Az Unibet esetén egyébként szinte pontosan erre van szükségünk, itt is kell aktív egyenlegnek lennie a live közvetítésekhez, amelyeket az Élő menüpont alatt érhetünk el az aktuális meccseknél.

Habár a Bwin sportfogadás online oldala már nem érhető el, a Bónuszkódok linkjén keresztül továbbra is tudsz regisztrálni a kaszinó és póker felületekre, ha változatosabb játékélményre vágysz!

2. Kézilabda közvetítések a tv-ben

A televíziós kézilabda közvetítéseknél nincs egyszerű dolgunk, hiszen a magyar csatornák szinte kizárólag magyar vonatkozású eseményeket közvetítenek, így ha külföldi meccsekre vagyunk kíváncsiak, akkor valamilyen módon hozzá kell férnünk például az Eleven Sports csatornájához Lengyelországban, a Sky-hoz Németországban vagy a HRT-hez Horvátországban és így tovább, talán utóbbira van a legjobb esélyünk.

Magyarországon két csatornán találhatunk kézilabda közvetítéseket. Egyrészt az M4 csatornája a magyar nemzeti válogatott csapatok meccseit közvetíti, míg a Sport TV csatornái adják a különféle klubmérkőzéseket, bajnoki találkozókat és kupameccseket.

Látható tehát, hogy a nagyon magyar-specifikus meccsekre találhatunk televíziós közvetítéseket is. Például a januári EHF kézilabda Európa Bajnokság közvetítéseit biztosan adják majd a magyar tévé csatornák is, hiszen Magyarország lesz az egyik szervező. Viszont külföldi kézilabda közvetítések a tv-ben nincsenek nagyon, így a bukmékerek live streamje az igazán szóba jöhető megoldás. Arról nem is beszélve, hogy a Bónuszkódokon keresztül nem csak az extra sportfogadás ajánlatokhoz, de a legjobb online kaszinó bónuszkódokhoz is hozzájuthatsz.

Nézd az élő sport közvetítéseket bónusszal:

Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

3. Kézilabda közvetítések ma

A mai kézilabda meccsek a tv-ben általában csak egy-két magyar mérkőzésre fókuszálnak, ha viszont a kézilabda közvetítések online is érdekelnek minket, akkor jóval nagyobb a merítés. Ugye a Sport1 élő kézilabda közvetítései vonatkozásában megnézzük a műsort és láthatjuk, hogy mi kerül közvetítésre, de itt főleg a magyar bajnoki meccseket és kupameccseket fogjuk megtalálni, azokból sem mindet.

De ha megnézzük egy fogadóiroda kínálatát, akkor láthatjuk, hogy ennél jóval nagyobb a kínálat, hiszen zajlik a bajnokság Németországban, Romániában, Franciaországban, Dániában, Oroszországban és sok más helyen, ezeket a meccseket kizárólag egy online sportfogadó irodánál tudjuk megnézni.

A nemzetközi meccsek vonatkozásában a magyar válogatott EB, VB, és olimpiai mérkőzései esetén van kézilabda közvetítés a TV-ben, de a többi válogatott meccs fogadásában és megtekintésében megint csak a bukmékerek tudnak segíteni.

És akkor még nem is beszéltünk az EHF Bajnokok Ligájáról a nőknél és a férfiaknál. Ezek tekintetében is a magyar meccseknél marad csak opcióként a televízió, de még ott sem mindig. És ami az online bukmékerek streamingjének nagy előnye, hogy a közvetítés mellett van lehetőségünk élőben is fogadni, ami jelentősebb nyerési esélyeket kínál, mint az előzetes fogadás.

4. Élő fogadás kézilabdára

Bármilyen sportágról is legyen szó, az élő közvetítések komoly izgalmat, szórakozási lehetőséget és élményt biztosítanak a sportszeretőknek és fogadóknak is. Főleg, hogy manapság nagyon népszerű már a sportfogadás világában az élő fogadás, amelyhez pedig létfontosságú, hogy élőben lássuk az eseményeket, főleg egy olyan dinamikus sport esetén, mint a kézilabda. Ha pedig nem csak a kézilabdában, hanem a fociban is nagyon jól érzi magát, próbálja ki a Global Leagues Tippversenyt, ahol értékes nyereményeket nyerhet!

Az élő fogadás egy olyan lehetőség, amit vétek kihagyni a fogadóirodáknál, hiszen ilyenkor a meccsek folyamatában van esélyünk fogadni egyet. Ez azért kínál nagyobb esélyt a profitra, hiszen láthatjuk, hogy mi zajlik a találkozón, és ki teljesít jól. Természetesen kézilabdára is van élő fogadási lehetőség: fogadhatunk végső győztesre, félidő győztesére, legtöbb gólt dobó játékosra, játszhatunk hendikeppel, fogadhatunk gólszámokra és így tovább. A kézilabda közvetítések online követése tehát nem csak jó szórakozást kínál, de komoly pénznyereményekkel is járhat.

hozzászólás KézilabdaKözvetítésekOnline
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen