BonuszKodok.net hu

Kosárlabda tippek

Szerző: Bonuszkodok,
Kosárlabda tippek

A legjobb kosárlabda tippek nem annyira könnyen elérhetőek, hiszen sok esetben futhatunk bele teljesen téves megközelítésekbe és elemzésekbe. Éppen ezért összegyűjtöttünk minden információt, amit tudnod kell a kosárlabda sport fogadásáról. A kosárlabda kétségtelenül a legnépszerűbb csapatsportágak közé tartozik és a sportfogadás világában is rengetegen fogadnak napi szinten a legismertebb ligák, így az NBA vagy éppen a spanyol kosárlabda bajnokság meccseire.

A következő időszakban is számtalan olyan kosárlabda mérkőzés várható, amelyeknél nagy segítség néhány kosárlabda tipp, amelyek között bőven van speciális fogadási piacra vonatkozó fogadás is.

A következőkben megmutatjuk, hogy melyek a legjobb kosárlabda tippek az NBA, a magyar bajnokság vagy éppen valamelyik európai nemzetközi sorozat vonatkozásában. Kitekintünk a különféle kosár fogadási piacokra is, mert nem csak az adott meccs győztesének megtippelése az egyetlen lehetőség. Fogadhatunk például arra is, hogy az egyes játékrészekben mennyi pont esik, ki szerzi a legtöbb lepattanót és így tovább.

1. Kosárlabda fogadási tippek és stratégiák

Az elsőszámú tipp kosárlabda fogadásához, ami mindenkinek eszébe jut, a végső győztesre vonatkozó fogadás. Ez egy olyan fogadási lehetőség, amit vétek elmulasztani, hiszen mondjuk az NBA szezon indulása előtt is lehet már sejteni, hogy melyik lesz az a 3-4 csapat, amelynek reális esélye van arra, hogy megnyerje a végén a nagy döntőt.

De ugyanúgy, egy olimpia vagy éppen világbajnokság esetén sincs 3-4-nél több csapat, amely reálisan esély a végső győzelemre. Egy adott meccs fogadásánál is a győztes fogadási piac az, ami kifejezetten népszerű, de azért vegyük figyelembe, hogy a kosárlabda eléggé más, mint a labdarúgás, így komoly meglepetések is elő szoktak fordulni, főleg az amerikai profi kosárlabda bajnokságban.

Viszont a kosárlabda meccsek fogadásánál van még számtalan más fogadási piac, amit érdemes figyelembe venni. És igazából stratégiát is felépíthetünk belőle, hiszen az ún. over/under (alatta/felette) piac is kifejezetten jó szorzókkal fogadható. Ennek is van több változata, például tippelhetünk arra, hogy a két csapat által dobott összes pont egy, a bukméker által megadott határérték alatt vagy felett lesz-e. De tippelhetünk összesített lepattanókra, blokkokra, de még akár egy játékos pontjainak a számára is.

Ezek azért jó fogadási piacok, mert a statisztikákra itt már azért szépen lehet építeni, kevésbé játszik szerepet mondjuk a hazai pálya vagy éppen az, hogy milyen régóta van úton egy csapat. Népszerű fogadási piac és ajánlott is a hendikepes fogadás, amikor a jóval esélyesebb csapat kap valamennyi hátrányt és innen kell tippelnünk az eredményre. Ezek akkor jó fogadási piacok, ha egyébként két, hasonló képességű gárda meccsét vizsgáljuk behatóbban.

2. NBA tippek

Nem túlzunk, ha azt írjuk, hogy a kosárlabda világában a szurkolók és a fogadók között is az amerikai kosárlabda bajnokság, az NBA a legnépszerűbb. A szezon általában minden év októberében kezdődik és a következő év júniusáig tart. Ezen időszak alatt 30 csapat küzd egymással azért először az alapszakaszban, hogy ki jusson be a rájátszásba.

Ez 82 meccset jelent, úgyhogy el tudjuk képzelni ez mennyi fogadási lehetőség szinte egész évben. A rájátszás már egy teljesen más fogadói megközelítést kíván, hiszen míg az alapszakaszban azért előfordulnak nagy meglepetések padon pihentetett sztárok miatt, a playoffban már általában teljes gőzzel megy előre mindenki.

Amiért még nagyon szerethető az NBA, az a draftrendszerben rejlő lehetőség, hiszen így elképzelhető, hogy az a csapat, amelyik most még a legrosszabbak között van, néhány év múlva a legjobbak között lesz majd.

Ezért nagyon kell figyelni arra, hogy milyen átigazolások történnek és milyen sérüléseket szenvednek el meghatározó játékosok, hiszen az alapszakasz végefelé vagy a playoffban egy meghatározó sztár sérülése döntő tényező.

Szintén nagyon kell figyelni azt is, hogy milyen egy adott csapat menetrendje, mennyi idegenbeli meccse van, mert azért egy hosszabb túrát még a legjobbak sem tudnak veretlenül végigcsinálni.

Minden évben változik a legerősebbek listája, de azért az utóbbi években a Milwaukee Bucks, a Golden State Warriors, a Boston Celtics, a Denver Nuggets, a Utah Jazz és a Clippers egyaránt olyan csapatok, amelyekre érdemes odafigyelni. Ha szeretnél fogadni ezekre a meccsekre, érdemes csekkolnod a legjobb magyarországi bónusz kódokat, amelyekkel exkluzív bónuszhoz juthatsz.

A legjobb kosárlabda fogadóirodák online:

Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Rabona
Rabona
Bónusz Sportágak
120%-os Üdvözlő Bónusz 35.000 Ft-ig + 4000 Ft Freebet
Promocode

3. Magyar kosárlabda fogadás

Szintén népszerű kosárlabda bajnokság a fogadók körében a magyar férfi bajnokság, amely egyébként azért is kifejezetten jó fogadási szempontból, mert könnyű találni fixebb meccseket, főleg a bajnokság elején.

A jelenlegi lebonyolítás szerint 14 csapat mérkőzik egymással összesen 148 mérkőzésen és az alapszakasz, majd a rájátszás és a play-out során döntik el a bajnoki cím sorsát és a kieső csapat személyét. Általánosságban elmondható, hogy már jó pár éve 3-4 csapat igazán meghatározó a ligában, így a Falco, a Szolnok, a Fehérvár, a ZTE, az Atomerőmű és a Körmend is veszélyes mindenkire.

De ez azért is jó így, hiszen az alapszakasz meccsei során ezen csapatok általában elég könnyen túllépnek azon a 3-4 csapaton, amelyről már a szezon előtt lehet tudni, hogy a kiesés ellen meccsel majd.

Az NBA-vel ellentétben itt azért elég jól lehet sejteni, melyek azok a meccsek, ahol elég tuti tippeket lehet tenni a győztes szempontjából. Plusz az NBA-vel ellentétben az over/under piacokon is van bőven keresnivaló, mert elég ritkák a hatalmas pontszámok, mint az amerikai kosárlabda bajnokságban. Ha más sportágak fogadása is érdekel, csekkold az ingyen foci tippekről szóló cikkünket.

4. Mai kosárlabda tippek

Mondhatjuk, hogy szinte egész évben zajlanak kitűnő kosárlabda meccsek Észak-Amerikában és Európában, de még Ázsiát is megemlíthetjük itt. A legnépszerűbb eseményekről mindig teszünk közzé friss kosárlabda tippeket a fogadók számára, így ha a következő NBA forduló meccseire keresünk jó tippet, akkor is érdemes a Bónuszkódok oldalát felkeresni. A tippek mellett pedig még Global Leagues Tippverseny is részt vehetsz.

Ugyanígy, a magyar vagy éppen a spanyol kosárlabda bajnokság aktuális meccseinek fogadásaihoz is kínálunk jó tippeket, ráadásul nem csak egyetlen fogadási piacot szoktunk ajánlani. Szóval érdemes a kedvencek közé felvenni a Bónuszkódok oldalát, mert itt nem csak kosárlabda fogadási taktikákat mutatunk be, de bőségesen vannak új kosárlabda tippek is.

hozzászólás KosárlabdaTippek
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen