BonuszKodok.net hu

Foci tippek ingyen

Szerző: Bonuszkodok,
Foci tippek ingyen

A sportok és a sportfogadás világában kérdés nélkül a labdarúgás a legnépszerűbb sportág, ezért rengetegen keresnek és kínálnak foci tippeket ingyen. Ma már szinte minden országban komoly labdarúgó-bajnokság létezik és az online világ előretörésével már bármikor hozzáférhetünk ezen ligák meccseihez. Természetesen még mindig a topligák és a nemzetközi meccsek számítanak a legnépszerűbbnek, de ha megnézzük bármely online bukméker oldalát, láthatjuk, hogy akár afrikai vagy ázsiai országok foci másodosztályaira is lehet fogadni. Már ha tudjuk, hogy mire érdemes és hogyan kell megtenni a tippet, hiszen ma már egyáltalán nem csak a meccsek győztesére lehet és érdemes fogadni.

Sőt, nagyobb esélyünk van a nyereményekre olyan speciálisabb fogadási piacokkal, mint például a gólszámos fogadások, az alatta/felette piacok vagy éppen a büntetőlapos tippek és szögletfogadások. Az is számít, hogy éppenséggel melyik bukmékert választjuk a fogadásainkhoz, hiszen ma már komoly különbségek lehetnek kínálatban és a labdarúgás szorzók nagyságában is az egyes sportfogadási oldalak között. A következőkben megmutatjuk, hogy melyek a legjobb foci fogadási bukmékerek, mik a legjobb foci fogadási tippek és kik a legjobb játékosok, akikre érdemes pénzt tenni!

1. Futball fogadás online

A legtöbb kezdő fogadó úgy csöppen bele a sportfogadások, a foci fogadás világába, hogy azt hiszi, csak egy adott mérkőzés győztesére lehet fogadni vagy esetleg egy torna/bajnokság győztesét lehet megtippelni. Még az is lehet, hogy tudják ezek a fogadók, hogy vannak más piacok, de nem akarják ezeket kipróbálni – miközben sokszor nagyobb nyerési lehetőséget biztosítanak a hagyományos piacokhoz képest.

Hiszen egy kiemelt labdarúgó mérkőzés esetén (mint mondjuk egy Bajnokok Ligája meccs vagy egy VB-mérkőzés) akár 300 különféle futball fogadási piac is elérhető lehet, például:

 • Alatta/felette piacok: amikor azt próbáljuk meg megtippelni, hogy hány gólnál több vagy kevesebb lesz az adott meccsen
 • Pontos eredmény piac: a bukméker által felkínált számtalan opció közül próbáljuk meg eltalálni egy adott meccs végeredményét
 • Hendikepes fogadások: ezen a piacon valamelyik csapatnak bizonyos előnyt adunk, mondjuk 1-0-ról indul a mérkőzés. Speciális változata az ázsiai hendikep, amely nagyon egyszerűen fogalmazva kizárja a döntetlen opció lehetőségét.
 • Kétesélyes piacok: itt arra fogadhatunk, hogy a három kimenetel közül melyik kettő következik be
 • Szögletfogadások: egy meghatározott határszámhoz képest próbáljuk megtippelni, hogy kevesebb vagy több szöglet lesz-e
 • Egyéni fogadások: arra tippelünk, hogy melyik játékosok rúgnak majd gólt és akár azt is megtippelhetjük, hogy ki rúgja az elsőt

2. A legjobb fogadóirodák foci fogadására

Labdarúgás nagyjából minden sportfogadási oldalon fogadható, de van néhány kifejezetten jó bukméker, amely túlnő a többieken számos különféle paraméterben, így például a labdarúgás fogadási lehetőségekben. Most bemutatjuk a legjobb futball fogadóirodákat Magyarországon, ahol online tippelhetsz a kedvenc csapataidra.

Unibet: ennél a bukmékernél a fogadási lehetőségek mellett élő közvetítések is elérhetőek számtalan meccsre. Ez a fogadóiroda fogadásokat biztosít a legnagyobb nemzetközi tornákra, mint a Bajnokok Ligája, Európa Liga vagy éppen a világbajnokságok, és az Európa-bajnokság meccseire is. Magyarországi labdarúgás fogadásánál az NB1 és NB2 meccsei mellett még a Magyar Kupa találkozói is elérhetőek itt!

Bet365: a világ egyik legnagyobb online bukmékere több tucat labdarúgó ligához kínál fogadási eseményeket, és élő streameket minden időpillanatban. Köztük a magyar első- és másodosztály találkozóira is. De a nagy topligák (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A) meccsei és a nemzetközi találkozók mellett itt aztán fogadhatunk az észt bajnokságtól kezdve a ruandai meccsekre vagy éppen a San Marinó-i kupára is.

Rabona: ez a sportfogadási oldal betűsorrendbe rendezi azokat a futball bajnokságokat és tornákat, amelyekre tippelhetünk. Magyarországon az első osztály futball meccseire fogadhatunk csak, de az összes topliga és nagy nemzetközi torna/sorozat is elérhető itt, igazán versenyképes labdarúgás fogadási szorzók kíséretében. Ráadásul a Rabona magas futball fogadási oddsokat szokott kínálni.

Válassz fogadóirodát és fogadj futball meccsekre bónusszal:

Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Rabona
Rabona
Bónusz Sportágak
120%-os Üdvözlő Bónusz 35.000 Ft-ig + 4000 Ft Freebet
Promocode

3. Foci tippek mára és holnapra

Anélkül, hogy konkrét foci fogadási tippek bemutatásába belemennénk, általánosságban is vannak olyan futball fogadási stratégiák, amelyeket érdemes megfontolni, ha mondjuk a Bajnokok Ligájára vagy az Európa Ligára fogadunk. Nézzünk ezek közül néhányat:

 • A nagy európai kupasorozatoknál a csoportkörökben és az egyenes kieséses szakasz elején bátran fogadhatunk azokra a csapatokra, amelyek a végső győzelemre is esélyesek. A Real Madrid, a Manchester City vagy éppen a Liverpool ritkán hibázik ebben a szakaszban.
 • Vannak csapatok, amelyek kifejezetten erősek hazai pályán minden szezonban, így például az Atlético Madridot, a Bayern Münchent vagy a Cityt elég nehéz odahaza legyőzni.
 • Gólszámok vonatkozásában is vannak olyan gárdák, amelyek elég sűrűn termelik a gólokat, hiszen a Liverpoolnak vagy a Bayern Münchennek is ritkábban van olyan meccse, amikor nem tudnak gólokat rúgni. Egy over/under foci fogadásnál ezért érdemes lehet a 2,5 gólnál többet betippelni.

Pontosan a fenti tippek miatt hasznosak egyébként a futball fogadási statisztikák is. Főleg az olyan adatokat érdemes figyelni, mint például, hogy egy adott gárda hogyan teljesít hazai pályán. Vagy az utóbbi X meccséből egy csapatnak hány olyan meccse volt, amikor 2,5 gólnál több született vagy amikor mindkét csapat rúgott legalább egy gólt.

Az Unibetnek egyébként kifejezetten jó statisztikái vannak, minden kontinensről. Megnézheted a csapatok győzelem és vereség mérlegét, a nagy foci bajnokságok menetrendjét, de még a játékvezetőkről és a stadionokról is van adatbázis. Érdemes tehát regisztrálnod az oldalra, az Unibet VIP bónusz kóddal, és kihasználnod a rengeteg foci fogadási statisztikát.

4. Nemzetközi és magyar futball játékosok fogadása

Vannak olyan speciális fogadási piacok, amelyek tényleg jó ismereteket kívánnak a játékosokról és a csapatokról. Hiszen arra fogadni, hogy egy adott meccsen ki rúg gólt, vagy egy adott tornán ki lesz a legtöbb gólt szerző játékos, elég sok információt igényel. Az ilyen jellegű tippeknél meghatározó, hogy az adott szezonban egy focista mennyi gólt termelt aktuálisan. De például a világbajnokság vagy egyes bajnokságok fogadásánál nagy esélyes a gólszerzésre:

 • Harry Kane
 • Kylian Mbappe
 • Cristiano Ronaldo
 • Karim Benzema
 • Lionel Messi
 • Romelu Lukaku
 • Junios Neymar
 • Raheem Sterling
 • Diogo Jota

Ezek tehát a legnagyobb nevek, akikre tippelhetsz a legjobb foci játékosok közül. Mindegyiküket megtalálod a nagy bukmékerek oldalán. Viszont ha szeretnél rájuk akár befizetés nélkül fogadni, nézd meg a legjobb exkluzív bónuszkódokat Magyarországon!

5. Futball élő fogadás

Érdemes külön is szót ejteni az online sportfogadási oldalakon elérhető labdarúgás élő fogadásról. Ez a lehetőség sok bukmékernél adott, így aközben is fogadhatsz egy meccsre, hogy az még zajlik. Ez megnyitja annak lehetőségét, hogy maximalizáljuk a nyereményünket vagy éppen minimalizáljuk a veszteségeinket.

Ha pedig olyan online bukmékert választasz, amelyeknél van élő közvetítési lehetőség, akkor igazából mindent egy helyen elérhetsz, ami a nagyszerű szórakozási élményhez szükséges. Hiszen a fogadások a focimeccs nézésével együtt igazán izgalmasak. És nem csak a meccs győztesére lehet élőben fogadni, de van élő fogadás gólokra, vagy akár büntetőlapokra is. Ha szeretnél részletes élő fogadási tippeket és foci élő közvetítést online, csekkold a cikkünket! Itt többek között megosztunk élő foci tippeket ingyen, és a magyarországi stream oldalakat is összegyűjtöttük.

hozzászólás FociTippekIngyen
Hozzászólások (1)
humansurimi
humansurimi ennyivel korábban: kb. 2 éve
az unibetnek tényleg nagyon jó sport statisztikái vannak, ajánlom mindenkinek!
Játssz felelősségteljesen