BonuszKodok.net hu

Foci tippek ingyen

Szerző: BonuszKodok,
Foci tippek ingyen

A sportok és a sportfogadás világában kérdés nélkül a labdarúgás a legnépszerűbb sportág, ezért rengetegen keresnek és kínálnak foci tippeket ingyen. Ma már szinte minden országban komoly labdarúgó-bajnokság létezik és az online világ előretörésével már bármikor hozzáférhetünk ezen ligák meccseihez. Természetesen még mindig a topligák és a nemzetközi meccsek számítanak a legnépszerűbbnek, de ha megnézzük bármely online bukméker oldalát, láthatjuk, hogy akár afrikai vagy ázsiai országok foci másodosztályaira is lehet fogadni. Már ha tudjuk, hogy mire érdemes és hogyan kell megtenni a tippet, hiszen ma már egyáltalán nem csak a meccsek győztesére lehet és érdemes fogadni.

Sőt, nagyobb esélyünk van a nyereményekre olyan speciálisabb fogadási piacokkal, mint például a gólszámos fogadások, az alatta/felette piacok vagy éppen a büntetőlapos tippek és szögletfogadások. Az is számít, hogy éppenséggel melyik bukmékert választjuk a fogadásainkhoz, hiszen ma már komoly különbségek lehetnek kínálatban és a labdarúgás szorzók nagyságában is az egyes sportfogadási oldalak között. A következőkben megmutatjuk, hogy melyek a legjobb foci fogadási bukmékerek, mik a legjobb foci fogadási tippek és kik a legjobb játékosok, akikre érdemes pénzt tenni!

1. Futball fogadás online

A legtöbb kezdő fogadó úgy csöppen bele a sportfogadások, a foci fogadás világába, hogy azt hiszi, csak egy adott mérkőzés győztesére lehet fogadni vagy esetleg egy torna/bajnokság győztesét lehet megtippelni. Még az is lehet, hogy tudják ezek a fogadók, hogy vannak más piacok, de nem akarják ezeket kipróbálni – miközben sokszor nagyobb nyerési lehetőséget biztosítanak a hagyományos piacokhoz képest.

Hiszen egy kiemelt labdarúgó mérkőzés esetén (mint mondjuk egy Bajnokok Ligája meccs vagy egy VB-mérkőzés) akár 300 különféle futball fogadási piac is elérhető lehet, például:

 • Alatta/felette piacok: amikor azt próbáljuk meg megtippelni, hogy hány gólnál több vagy kevesebb lesz az adott meccsen
 • Pontos eredmény piac: a bukméker által felkínált számtalan opció közül próbáljuk meg eltalálni egy adott meccs végeredményét
 • Hendikepes fogadások: ezen a piacon valamelyik csapatnak bizonyos előnyt adunk, mondjuk 1-0-ról indul a mérkőzés. Speciális változata az ázsiai hendikep, amely nagyon egyszerűen fogalmazva kizárja a döntetlen opció lehetőségét.
 • Kétesélyes piacok: itt arra fogadhatunk, hogy a három kimenetel közül melyik kettő következik be
 • Szögletfogadások: egy meghatározott határszámhoz képest próbáljuk megtippelni, hogy kevesebb vagy több szöglet lesz-e
 • Egyéni fogadások: arra tippelünk, hogy melyik játékosok rúgnak majd gólt és akár azt is megtippelhetjük, hogy ki rúgja az elsőt

2. A legjobb fogadóirodák foci fogadására

Labdarúgás nagyjából minden sportfogadási oldalon fogadható, de van néhány kifejezetten jó bukméker, amely túlnő a többieken számos különféle paraméterben, így például a labdarúgás fogadási lehetőségekben. Most bemutatjuk a legjobb futball fogadóirodákat Magyarországon, ahol online tippelhetsz a kedvenc csapataidra.

Unibet: ennél a bukmékernél a fogadási lehetőségek mellett élő közvetítések is elérhetőek számtalan meccsre. Ez a fogadóiroda fogadásokat biztosít a legnagyobb nemzetközi tornákra, mint a Bajnokok Ligája, Európa Liga vagy éppen a világbajnokságok, és az Európa-bajnokság meccseire is. Magyarországi labdarúgás fogadásánál az NB1 és NB2 meccsei mellett még a Magyar Kupa találkozói is elérhetőek itt!

Bet365: a világ egyik legnagyobb online bukmékere több tucat labdarúgó ligához kínál fogadási eseményeket, és élő streameket minden időpillanatban. Köztük a magyar első- és másodosztály találkozóira is. De a nagy topligák (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A) meccsei és a nemzetközi találkozók mellett itt aztán fogadhatunk az észt bajnokságtól kezdve a ruandai meccsekre vagy éppen a San Marinó-i kupára is.

Rabona: ez a sportfogadási oldal betűsorrendbe rendezi azokat a futball bajnokságokat és tornákat, amelyekre tippelhetünk. Magyarországon az első osztály futball meccseire fogadhatunk csak, de az összes topliga és nagy nemzetközi torna/sorozat is elérhető itt, igazán versenyképes labdarúgás fogadási szorzók kíséretében. Ráadásul a Rabona magas futball fogadási oddsokat szokott kínálni.

Válassz fogadóirodát és fogadj futball meccsekre bónusszal:

bet365
bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Rabona
Rabona
Bónusz Sportágak
120%-os Üdvözlő Bónusz 35.000 Ft-ig + 4000 Ft Freebet
Promocode
BCVIP

3. Foci tippek mára és holnapra

Anélkül, hogy konkrét foci fogadási tippek bemutatásába belemennénk, általánosságban is vannak olyan futball fogadási stratégiák, amelyeket érdemes megfontolni, ha mondjuk a Bajnokok Ligájára vagy az Európa Ligára fogadunk. Nézzünk ezek közül néhányat:

 • A nagy európai kupasorozatoknál a csoportkörökben és az egyenes kieséses szakasz elején bátran fogadhatunk azokra a csapatokra, amelyek a végső győzelemre is esélyesek. A Real Madrid, a Manchester City vagy éppen a Liverpool ritkán hibázik ebben a szakaszban.
 • Vannak csapatok, amelyek kifejezetten erősek hazai pályán minden szezonban, így például az Atlético Madridot, a Bayern Münchent vagy a Cityt elég nehéz odahaza legyőzni.
 • Gólszámok vonatkozásában is vannak olyan gárdák, amelyek elég sűrűn termelik a gólokat, hiszen a Liverpoolnak vagy a Bayern Münchennek is ritkábban van olyan meccse, amikor nem tudnak gólokat rúgni. Egy over/under foci fogadásnál ezért érdemes lehet a 2,5 gólnál többet betippelni.

Pontosan a fenti tippek miatt hasznosak egyébként a futball fogadási statisztikák is. Főleg az olyan adatokat érdemes figyelni, mint például, hogy egy adott gárda hogyan teljesít hazai pályán. Vagy az utóbbi X meccséből egy csapatnak hány olyan meccse volt, amikor 2,5 gólnál több született vagy amikor mindkét csapat rúgott legalább egy gólt.

Az Unibetnek egyébként kifejezetten jó statisztikái vannak, minden kontinensről. Megnézheted a csapatok győzelem és vereség mérlegét, a nagy foci bajnokságok menetrendjét, de még a játékvezetőkről és a stadionokról is van adatbázis. Érdemes tehát regisztrálnod az oldalra, az Unibet VIP bónusz kóddal, és kihasználnod a rengeteg foci fogadási statisztikát.

4. Nemzetközi és magyar futball játékosok fogadása

Vannak olyan speciális fogadási piacok, amelyek tényleg jó ismereteket kívánnak a játékosokról és a csapatokról. Hiszen arra fogadni, hogy egy adott meccsen ki rúg gólt, vagy egy adott tornán ki lesz a legtöbb gólt szerző játékos, elég sok információt igényel. Az ilyen jellegű tippeknél meghatározó, hogy az adott szezonban egy focista mennyi gólt termelt aktuálisan. De például a világbajnokság vagy egyes bajnokságok fogadásánál nagy esélyes a gólszerzésre:

 • Harry Kane
 • Kylian Mbappe
 • Cristiano Ronaldo
 • Karim Benzema
 • Lionel Messi
 • Romelu Lukaku
 • Junios Neymar
 • Raheem Sterling
 • Diogo Jota

Ezek tehát a legnagyobb nevek, akikre tippelhetsz a legjobb foci játékosok közül. Mindegyiküket megtalálod a nagy bukmékerek oldalán. Viszont ha szeretnél rájuk akár befizetés nélkül fogadni, nézd meg a legjobb exkluzív bónuszkódokat Magyarországon!

5. Futball élő fogadás

Érdemes külön is szót ejteni az online sportfogadási oldalakon elérhető labdarúgás élő fogadásról. Ez a lehetőség sok bukmékernél adott, így aközben is fogadhatsz egy meccsre, hogy az még zajlik. Ez megnyitja annak lehetőségét, hogy maximalizáljuk a nyereményünket vagy éppen minimalizáljuk a veszteségeinket.

Ha pedig olyan online bukmékert választasz, amelyeknél van élő közvetítési lehetőség, akkor igazából mindent egy helyen elérhetsz, ami a nagyszerű szórakozási élményhez szükséges. Hiszen a fogadások a focimeccs nézésével együtt igazán izgalmasak. És nem csak a meccs győztesére lehet élőben fogadni, de van élő fogadás gólokra, vagy akár büntetőlapokra is. Ha szeretnél részletes élő fogadási tippeket és foci élő közvetítést online, csekkold a cikkünket! Itt többek között megosztunk élő foci tippeket ingyen, és a magyarországi stream oldalakat is összegyűjtöttük.

hozzászólás FociTippekIngyen
Hozzászólások (1)
humansurimi
humansurimi ennyivel korábban: több, mint 1 éve
az unibetnek tényleg nagyon jó sport statisztikái vannak, ajánlom mindenkinek!
Játssz felelősségteljesen