BonuszKodok.net hu

Jégkorong élő közvetítés

Szerző: Bonuszkodok,
Jégkorong élő közvetítés

A jégkorong élő közvetítés azért különösen jó lehetőség, mert ennél a rendkívül dinamikusan és gyorsan változó sportnál így van igazán esélyünk aratni az élő fogadásoknál. A jégkorong a világ egyik legnépszerűbb sportjának számít, bár népszerűsége főleg néhány régióban és kontinensen nagy, például Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában követik sokan a mérkőzéseket és itt van a legtöbb fogadás is ilyen meccsekre. Ezzel együtt pedig nem meglepő az sem, hogy a legjobb jégkorong-bajnokságok is ezekben a régiókban találhatóak és a legtöbb élő közvetítést is ezek a bajnokságok adják.

A jégkorong tipikusan az a sport, amelyre élőben lehet a legjobban fogadni, hiszen nagyon gyorsan változhatnak az eredmények, ezzel együtt pedig a szorzók is. Ezért is gyűjtöttük össze, hogy hol lehet nézni az egyes mérkőzéseket. A következőkben megnézzük a legjobb jégkorong élő közvetítési oldalakat, ahol ingyen tudsz jéghoki meccseket nézni online, és hogy melyik bajnokságra mikor tudsz fogadni.

1. Jégkorong közvetítés menetrend

Ha nem a nemzetközi szintet nézzük, akkor értelemszerűen az amerikai profi jégkorong-bajnokság, az NHL a legnépszerűbb a fogadók között, de egyre többen találják meg a fogadások és élő közvetítések vonatkozásában az orosz és a német bajnokságot is.

Nemzetközi színtéren a sportág csúcsának számító jégkorong-világbajnokság a legnépszerűbb, a jégkorong VB közvetítéseket mindig nagyon sokan nézik Magyarországról is, legyen szó A-csoportos vagy B-csoportos világbajnokságról. Még népszerű az EBEL, azaz az osztrák jégkorong-bajnokság is, hiszen itt játszik a legjobb magyar csapatnak számító fehérvári alakulat is. És persze a 2022-es Téli Olimpia jégkorong mérkőzéseiről sem szabad elfeledkeznünk, amelyet februárban követhetünk majd élőben.

A jégkorong bajnokságok éves menetrendje

Jégkorong bajnokság Mikor nézheted élőben?
NHL októbertől - áprilisig
IIHF Jégkorong-világbajnokság május
KHL szeptembertől - márciusig
EBEL szeptembertől - márciusig

Az élő fogadások vonatkozásában egész évben jól el leszünk látva mérkőzésekkel, hiszen például az NHL októbertől áprilisig tart minden évben, ami után szinte közvetlenül kezdődnek a nagy nemzetközi tornák, így az A- és B-csoportos világbajnokság is. Ráadásul a világbajnokság után jön a főleg orosz csapatok által dominált KHL (Kontinentális Jégkorong Liga) sorozata is, úgyhogy elmondható, hogy talán maximum a nyári periódus az, amikor meccsek nélkül maradunk a nagyobb ligákból. A magyar szurkolókat igazán érdeklő EBEL sorozata is szeptemberben kezdődik és márciusig tart, szóval nem fogunk unatkozni, ha jégkorong élő fogadás érdekel minket.

2. A legjobb jégkorong online közvetítés oldalak

Napjaink világában az elmúlt időszak helyzete csak felgyorsította az online élet térnyerését, ennek megfelelően egy élő jégkorong közvetítést találni nem túlságosan nehéz az online térben. Alapvetően minden attól függ, hogy mit akarunk nézni, hiszen például az NHL meccsekhez online egy havi díjért férhetünk hozzá a hivatalos NHL-weboldalon és streamingen keresztül. De ugye azért elég elkötelezettnek kell lennünk a liga mellett, hogy rendszeresen fizessünk a teljes csomagért. Ingyenes jéghoki streameket lehet ugyan vadászni különböző oldalakon, de ezek azért tartogatnak magukban kockázatot és nem is mindig jó minőségű a videó.

Ha online jégkorong vb közvetítés vagy élő jégkorong közvetítés érdekel minket valamelyik bajnokságról, akkor a legjobb opciót napjainkban már a fogadóirodák nyújtják. A bet365, és az Unibet is a legmegbízhatóbb bukmékerek közé tartozik és folyamatosan biztosítanak élő közvetítéseket a különböző jégkorongmeccsekről, így VB-közvetítést, de NHL vagy éppen KHL közvetítést is elérhetünk a platformjaikon. Ezek minden esetben HD minőségűek és mobil applikáción keresztül is hozzáférhetünk, ráadásul nagyszerű élő fogadási lehetőségek is kiegészítik őket.

A legjobb online jégkorong közvetítések:

Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

Ezen lehetőségek igénybevételéhez mindenképpen regisztráltnak kell lennünk ezeken a platformokon és rendelkeznünk kell aktív egyenleggel is, vagy az előző 24 órában legalább egy fogadást játékba kell küldenünk. De ez nem túlságosan nagy ár azért, hogy nagyjából minden aktuális jégkorong-meccset jó minőségben nézhetünk élőben. Ráadásul ez a három fogadóiroda rengeteg más sport közvetítést is kínál a jégkorong mellett. Ha például szeretnéd megtudni, hogy melyek a legjobb és legbiztonságosabb kézilabda közvetítés oldalak, nézd meg a cikkünket.

3. Jégkorong közvetítés ma a televízióban

Jégkorong közvetítés ma is elérhető több tévé csatornán, igazából azon múlik minden, hogy milyen mérkőzésekre vagyunk kíváncsiak. Hiszen a magyar nemzeti válogatott révén érintett világbajnokságot általában az M4 közvetíti, míg az NHL vonatkozásában az Aréna 4 csatornája az, ahol mérkőzéseket találhatunk. Ettől függetlenül előfordulnak mérkőzések még a Sport1-en vagy a Spíler1 csatornáján is. A bukmékeri élő jéghoki közvetítések mellett tehát érdemes jó pár csatorna kínálatát böngészni, hogy mikor és mit adnak.

A televíziós jégkorong közvetítések általában eléggé professzionálisak, kiegészítő műsor is van hozzájuk, de egy élő fogadással kacérkodó fogadó számára azért nehézkesebb így a fogadás, hiszen online többnyire nem érhetőek el ezek a közvetítések, tehát minimum két eszközt kell kezelni, ha az ember fogadni is szeretne. Érdemesebb tehát a bukmékerek streamjeit választani, főleg, hogy sok más sportot és ligát is ingyen lehet nézni - köztük például a foci BL élő közvetítéseket is.

4. Jégkorong élő fogadás

Ahogy már a bevezetőben is említettük, a jégkorong fogadás igazi finomságát az élő jégkorong fogadás jelenti, hiszen egy-egy mérkőzésen egy 2-0-s előny nagyon rövid idő alatt ledolgozható, pillanatok alatt születhetnek gólok akár emberhátrányos, emberelőnyös helyzetből is. Ezért élőben fogadni tökéletes stratégia, hiszen ha tudjuk, hogy egy adott csapat sokkal esélyesebb a győzelemre, de mégis hátrányban van az elején, akkor jóval nagyobb szorzót érhetünk el a rájuk való élő fogadással, mint mérkőzés előtti fogadással.

A jégkorong élő fogadásban a végső győztes fogadás mellett a harmadokra vonatkozó fogadások vagy éppen a gólszámos fogadások nagyon népszerűek, de sokan keresik a speciálisabb fogadási piacokat, mint a kiállításokat, emberelőnyös gólok számát és így tovább. Ráadásul most a Bwin promó kóddal bónuszhoz is juthatsz! Érdemes tehát minél előbb regisztrálni a fogadóiroda oldalán és a jégkorong élő közvetítések mellett tippelni is.

hozzászólás JégkorongÉlőKözvetítés
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen