BonuszKodok.net hu

Legjobb online póker oldalak

Szerző: Bonuszkodok,
Legjobb online póker oldalak

Itt vannak a legjobb online póker oldalak Magyarországon! Nézd meg a top három online póker oldal listáját, és olvasd el a hozzájuk kapcsolódó ismertetőt, véleményeket, és bónuszokat. Kétség kívül megvannak az előnyei a klasszikus asztali pókernek is, de az online póker népszerűsége manapság már régen lekörözte a hagyományos elődjét. Ha a neten játszol hamar ki fog derülni, hogy mennyire is vagy jó ebben a kártyajátékban, hiszen korra és nemre való tekintet nélkül bárkivel összehozhat a jó szerencse avagy a balsors.

A legjobb online póker oldalak

Online póker oldal Póker bónusz Bónuszkód
Unibet 200€ Üdvözlő pókerbónusz Kattints a linkünkre
Bwin Freeroll pókerverseny magyaroknak Kattints a linkünkre

Azonban, hogy milyen platformon játszol az nagyon is fontos, mutatjuk ezért a legjobb ingyenes póker oldalakat, valamint szót ejtünk a legjobb póker alkalmazásokról, és az exkluzív magyar online póker versenyekről is. A következő online póker oldalak legálisan elérhetőek Magyarországon, és tudsz rájuk regisztrálni otthonról is.

1. A legjobb póker app - Unibet

Az Unibet online kaszinó szintén az ingyenes online póker oldalak élmezőnyébe tartozik, ahol saját szervezésű pókerversenyeken vehetsz részt, meglehetősen magas nyeremények reményében. Ha szeretsz pókerezni, akkor itt egészen biztosan megtalálod a számításod. Az oldal egyik legismertebb póker versenye a Freezeout, aminek a lényege pontosan ugyanaz, mint magáé a pókeré: leülsz és játszol, a kihívás kétesélyes, ennek pedig két féle eredménye lehet: vagy mindent megnyersz, vagy mindent elveszítesz.

Az Unibet minden órában indít ingyenes, úgynevezett Freeroll póker versenyeket is, amihez meghívóval, vagy jutalompontokkal csatlakozhatsz. Ezeket a pontokat Cash Game és Sit & Go asztaloknál szedheted össze úgy, hogy teljesítesz különböző kihívásokat, például, hogy érj el egy floppot csak egyetlen figurás lappal a kezedben.

Szót kell még ejteni a GTD pókerversenyekről is, ahol egy garantált nyereményalapból gazdálkodhatsz, mivel minden online póker játékos által befizetett pénz a közös kasszába kerül, nem kell mást tenned, mint ügyesen játszani és máris részesülsz a nagy nyereményből.

Az egyik legjobb póker applikáció is az Unibet nevét dicséri, vagyis nem kötelező böngészőn keresztül játszanod, az okostelefonodon is szerencsét próbálhatsz a letöltött ingyenes póker alkalmazás használatával. Ezt a póker appot bármikor letöltheted az Unibet oldaláról, ami a póker mellett a sportfogadáshoz és a kaszinós játékokhoz is fejlesztett külön alkalmazást. A pókeres alkalmazás androidos és iOS eszközökön egyaránt elérhető, és mindent ugyanúgy megtalálsz rajta, mintha böngészőn keresztül játszanál.

Amennyiben nem csak a kártyajátékokban próbálnál szerencsét, akkor is itt a helyed, hiszen a klasszikus kaszinós játékokból is hatalmas a kínálat, ahogy a sportfogadás tekintetében is élen jár az oldal. Ha a Bónuszkódok oldaláról regisztrálsz, az Unibet bónusz kód 2024 használatával, akkor most akár 200 eurós póker bónusz ütheti a markodat.

2. Online póker Magyarországon - Bwin

Regisztrálj a Bónuszkódok oldalán keresztül a link használatával, és élj a Bwin által kínált egyedülálló lehetőségekkel. A bécsi alapítású online kaszinó ugyanis kifejezetten a magyar póker játékosokat célozza meg kedvezményeivel. Az online játékon túl ráadásul a Bwin póker alkalmazással is várja a tökéletes játékélményre vágyókat. Ezt asztali gépre, esetleg laptopra tudod telepíteni, például a Mac és macOS rendszer is támogatott. A letöltést egy kattintással, könnyen elindíthatod a Bwin oldaláról.

A Daily Freeroll póker játékon a regisztrációdat követően magyar pókerjátékosként ingyen elindulhatsz, ennek keretében pedig minden nap 250$ nyereményalap kerül szétosztásra. Nincs buy-in, vagyis bárki részt vehet a játékban, a kulcsszó pedig Budapest. Szeretnél 1 000 000 dollárt kaszálni, de csak tehetséged van, viszont üres a pénztárcád? A Bwin oldalát neked találták ki, hiszen már 1,10$-ról induló buy-in alappal elindulhatsz a Bwin online póker versenyein, hogy aztán megnyerd a hihetetlen fődíjat, vagy részesülj a nagy nyereményből.

Nem jön álom a szemedre? Inkább éjszaka szeretsz játszani, mint nappal, nos, akkor a Bwin téged is vár. A Bwin kaszinónál az exkluzív Éjszakai Póker Ligában minden egyes éjszaka 500$ ütheti a markodat, nem kell mást tenned, mit jól forgatnod a lapokat, avagy jó fogadásokat kötnöd, mivel ez a promóció nem csak a pókereseknek, de a sportfogadás szerelmeseinek is szól.

A végére tartogattuk a legjobbat! Ha a Bónuszkódok oldalán keresztül a befizetés nélküli bónusz link használatával regisztrálsz, akkor bónusz ingyen fogadással is szerencsét próbálhatsz. Ez a lehetőség csak a mi linkünkön keresztül érhető el, vagyis ha tőlünk regisztrálsz, akkor nem csak ingyen póker versenyben lesz részed, de a sporttudásodat is kockázat nélkül próbára teheted. Erről részletesebben a Letét nélküli bónuszokról szóló cikkünkben olvashatsz! Ezzel tehát a magyarországi legjobb online póker oldalak listájának végére is értünk - reméljük, hogy neked is sikerül majd kiválasztani a számodra legmegfelelőbb oldalt!

Játsz a 2 legjobb online póker oldalon bónusszal:

Unibet
Unibet
Bónusz Póker
200€ bónusz minden új játékosnak
Bwin
Bwin
Bónusz Póker
Különleges bónuszok a linken keresztül
hozzászólás LegjobbOnlinePókerOldalak
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen