BonuszKodok.net hu

NBA tippverseny

Szerző: BonuszKodok,
NBA tippverseny

A Bónuszkódok NBA tippversenyében bebizonyíthatod, hogy értesz a kosárlabda fogadási tippekhez, és közben még nyerhetsz akár heti 150 dollárt is! 2024. októberében kezdődik az amerikai profi kosárlabda-bajnokság, az NBA legújabb szezonja és ennek apropóján NBA tippverseny kerül meghirdetésre a Bónuszkódok oldalán.

A tippversenyben való részvételhez igazából csak arra van szükség, hogy regisztráljunk a Bónuszkódok platformján, majd az oldal adminisztrátora által naponta feltett kérdésekre helyes válaszokat adjunk. Helyes válasz esetén a válasz szorzójának megfelelő pontot fogunk kapni. A ciklus végén pedig kiértékelésre kerül, hogy kinek van a legtöbb pontja, ő lesz a kosárlabda tippverseny nyertese, de értelemszerűen nem csak a legjobb fog jutalomban részesülni.

Ennyi tehát az egész, mindössze csatlakoznunk kell a Bónuszkódok hatalmas és folyamatosan bővülő közösségéhez, majd meg kell mutatnunk, hogy ismerjük az NBA csapatainak erősségét és képesek vagyunk megfelelően átlátni az aktuális dinamikákat. Ráadásul a sikeres tippek miatt érzett elégedettség mellé a Bónuszkódok még komoly nyereményalapot is szétoszt a legjobb tippelők között, tehát már csak ezért megéri csatlakozni a játékhoz!

1. Csatlakozás az NBA tippversenyhez

A csatlakozás nagyon egyszerűen végrehajtható, szimplán csak csatlakoznunk kell a Bónuszkódok közösségéhez a Regisztráció gombra való kattintással vagy a versenyhez való csatlakozással, ami szintén a regisztrálással kezdődik. Egyébként nem csak azért érdemes csatlakozni, hogy részt vegyél a tippversenyben. Számtalan exkluzív bónuszajánlatot is kaphatsz az oldaltól, a Bónuszkódok ugyanis összegyűjtötte a legjobb magyarországi promóciós kódokat - neked csak választanod kell közülük.

Az NBA tippverseny regisztrációja ingyenes, és miután csatlakozol, a hétfőtől-vasárnapig tartó ciklusokban a lehető legtöbb helyes választ kell adnod az adminisztrátor által feltett kérdésekre.

Nagyon fontos tudnivaló, hogy legalább 18 kérdésre kell válaszolnod egy ciklus során ahhoz, hogy részt vehess a heti nyereményalap szétosztásában. Azt is fontos kiemelni, hogy az NBA tippversenyt a Bónuszkódok oldala szervezi, amelyben a részvétel teljesen ingyenes és magyarok számára is gond nélkül elérhető.

2. NBA tippverseny nyeremények

A hétfőtől-péntekig tartó ciklusok során a Bónuszkódok adminisztrátora kérdéseket fog feltenni az NBA-vel kapcsolatban és minden helyes válaszhoz egy szorzó van hozzárendelve. Ha minimum 18 kérdésre válaszoltál egy ciklus során, akkor bekerülsz azok közé, akik osztoznak a heti nyereményalapon, ami 115 dollár, tehát közel 43 ezer forint.

Az első hét tippelő osztozik ezen az összegen a következő felosztás szerint:

  • az első helyezett 50 dollárt kap,
  • a második 25 dollárt,
  • a harmadik 15 dollárt,
  • a negyedik 10 dollárt,
  • a maradék három helyezett pedig egyaránt 5 dollárt.

Az NBA tipp bajnokság heti nyereményalapja viszont összességében 150 dollár, ami úgy jön ki, hogy a 115 dolláros nyereményalap mellett naponta 5 dollár kerül még kiosztásra. Ezt az összeget az adott nap legmagasabb pontszámát elérő tippelő fogja megkapni. Ebben a napi játékban való részvételhez legalább négy eseményt kell megtippelned az adott napon a szelvényeden. Lehet pontegyenlőség is, ebben az esetben a nyeremények szétosztásra kerülnek, de senki nem kaphat 1 dollárnál kevesebbet.

Az NBA tippekkel szerzett nyereményeket a fiókodban megadott PayPal számlára fizeti ki a Bónuszkódok csapata, de fontos, hogy csak az itt megadott számlára történhet kifizetés és nem lehet több fiókhoz ugyanazt a PayPal-számlát hozzárendelni.

3. Az NBA 2023/2024 szezonja

A 2023/2024-es NBA szezon a profi liga 78. szezonja lesz már, és az elmúlt két szezon rövidítései és változtatásai után végre ismét visszatér a teljes, mérkőzéses szezon. Október kezdődik hivatalosan a bajnokság és április közepéig mennek majd a mérkőzések, azt is tudjuk már, hogy februárjában tartják az All-Star gálát.

Az NBA-t a fogadók és a szurkolók is különösen szeretik azért, mert nagyon izgalmas minden egyes szezon és nagyjából mindenki megverhet mindenkit az egyes meccseken. Összehasonlítva például a futball Bajnokok Ligájával, ott sokkal egyértelműbbek a top esélyesek. Ha nem csak a kosárlabda, de a foci fogadást is szereted, nézd meg a BL fogadási tippjeinket az aktuális oddsokkal! Ha az esélyeseket meg akarjuk ismerni, akkor azért érdemes követni a híreket, hiszen például a Miami Heat és a Chicago Bulls is nagyon komoly nevekkel frissítette keretét, tehát nem lenne meglepő, ha tudnának egy jót menetelni.

Ettől függetlenül azonban Patty Mills Brooklyn Netse és a sztárokkal teletűzdelt Los Angeles Lakers azok a csapatok, amelyekre mindenkinek érdemes figyelni. A Milwaukee Buckst sem lehet leírni, már csak azért sem, mert ők a címvédők a bajnokságban. Tippek szempontjából azért érdemes megemlíteni, hogy a nulláról építkező Orlando, Oklahoma vagy Houston esélyes arra, hogy végigverik őket a bajnokságban.

Fogadási szempontból érdemes figyelembe venni a mérkőzés győztese piac mellett a negyedenkénti fogadásokat vagy a pontszámos fogadásokat is, de az NBA tipikusan az a bajnokság, ahol van értelme jövőbeli fogadásokat is kötni. Ha pedig szeretnél ingyen fogadni, érdemes megnézned a befizetés nélküli bónuszainkat, ugyanis most letét nélküli ingyenes fogadási bónuszt is kínálunk neked! És ha emellé még odatesszük a Bónuszkódok NBA tippversenyét, akkor láthatjuk, hogy komolyan profitálhatunk a világ legnagyobb kosárlabda bajnokságából.

hozzászólás NbaTippverseny
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen