BonuszKodok.net hu

1XBET Promóciós Kód

Szerző: Bonuszkodok,

Az 1XBET Promóciós Kód a BCVIP, ami hozzáférést ad a VIP üdvözlő bónuszokhoz, mind a sport, mind a kaszinó részlegen - ideje tehát regisztrálnod vele! Ha megadjuk az 1XBET bónuszkódot, akkor az alap ajánlathoz képest is kiemelkedően jó akcióban lesz majd részünk új csatlakozóként. Csak hogy érezzük ennek súlyát: a normál bónusz keretein belül sportfogadásban maximum 30 ezer forintos bónuszt kaphatunk. Ha használjuk az 1XBET regisztrációs kód lehetőségét, akkor ez felmegy 30%-kal, 130 euróért, azaz közel 50 ezer forintra. A kaszinóban a bónuszkód alkalmazása azt is jelenti, hogy az első négy befizetésünk után összesen akár 1950 eurós, majdnem 600 ezer forintos bónuszt is kaphatunk, plusz 150 ingyenes pörgetést. Megdöbbentően erős ajánlat - amit ráadásul valamennyi országban megkaphatsz, ahol elérhető az oldal.

1XBET Promóciós kód 2024

Bónusz Bónusz összege Bónuszkód
VIP Üdvözlő sportbónusz 130%-os bónusz 130€ összegig BCVIP
VIP Üdvözlő kaszinó bónusz 1,950€ összegig bónusz + 150 INGYEN PÖRGETÉS BCVIP
E-sport bónuszok Csekkold az E-sport Bónusznaptárat a napi ajánlatokért! BCVIP

Az 1XBET sportfogadási oldalát és kaszinóját még 2011-ben alapították és curacaói engedély mellett végzi tevékenységét. A legnagyobb fejlesztők kiemelkedő játékait találhatjuk meg kaszinója kínálatában, például az Evolution Gaming vagy éppen a NetEnt fejlesztéseit. Sportfogadási részlege is minden igényt kielégít, rengeteg mindig az elérhető esemény, több tucat különféle sportágban, amelyek nagy részére már élőben is fogadhatunk. Bónuszok tekintetében szintén elég erős az oldal, főleg, ha a Bonuscodes 1XBET promóciós kódját használjuk a regisztrációnál.

Fontos tisztában lenni vele, hogy jelenleg különféle szabályozási problémák miatt az 1XBET nem érhető el nagyon egyszerűen Magyarországról. Viszont külföldről szinte mindenhonnan elérhető magyar nyelven is, így ha külföldön élő magyarként akarunk játszani, akkor bátran csatlakozzunk, és ne felejtsük el az 1XBET promóciós kód ma elérhető ajánlatait.

1. 1XBET regisztráció

1XBET maximális bónusz (maximális bónusz online)
1XBET Promóciós kód június 2024
1XBET Promóciós kód július 2024
augusztus 2024 szeptember 2024
október 2024 november 2024
december 2024 január 2025
február 2025 március 2025
április 2025 május 2025

Annak érdekében, hogy csatlakozni tudjunk az 1XBET oldalához, és fogadni vagy játszani tudjunk a kaszinóban, regisztrálnunk kell. Fontos, hogy mindenképpen valós adatokat adjunk meg, hiszen a bukméker validálni fogja az adatainkat és a lehetséges nyereményeinkhez is csak így férhetünk majd hozzá. Alapvetően az 1XBET-nél négy módon regisztrálhatunk.

  • Használhatjuk az 1XBET 1-Click opcióját, amikor igazából semmit nem kell az első formon megadnunk, csak a tartózkodási helyünket és a számlánk devizanemét
  • Regisztrálhatunk telefon segítségével is, ekkor csak a telefonszámunkat és szintén a devizanemet kell megadnunk
  • E-mailben is működik a regisztráció első lépése, itt meg kell adnunk a lakóhelyünket, nevünket, e-mail címünket, jelszavunkat, mobiltelefonszámunkat és a devizanemet, amit használni akarunk
  • Ha szeretnénk, még a közösségi platformok, köztük a Facebook segítségével is regisztrálhatunk. Ilyenkor a devizanem mellett a platformot kell megadnunk és engedélyeznünk kell a hozzáférést.

Mind a négy opció esetén van egy mező, ahol kódot adhatunk meg, semmiképp ne felejtsük el megadni az 1XBET bónuszkódot, hogy 30%-kal nagyobb bónuszban részesüljünk! Fontos, hogy a bónusz átvételéhez a Bonuscodes oldaláról is meg tudod nyitni a linket, majd pedig szimplán csak másold be a kódot: BCVIP.

Szóval a regisztráció első lépésének végrehajtása után (ez a fenti négy opció valamelyike), meg fogjuk kapni az egyedi 1XBET azonosítónkat, amely segítségével aztán végig kell mennünk az azonosítási folyamaton. Ki kell töltenünk értelemszerűen a név, születési idő, lakóhely és kapcsolati adatok mezőket, majd később valamilyen dokumentummal is igazolnunk kell magunkat, hogy átvehessük a nyereményünket.

2. 1XBET alternatív link

Korábban írtuk, hogy Magyarországon nem olyan egyszerű elérni az 1XBET Hungary oldalát, hiszen a fő link blokkolva van. Viszont elérhetjük az 1XBET magyar felületét alternatív linkek használatával, ami nem jelent mást, mint hogy ugyanazt a felületet, amit a fő linkkel érhetünk el, más internetes címen is megtalálhatjuk. A magyar 1XBET alternatív linkek alapvetően mindig változnak, így ha ilyet akarunk, akkor mindig érdemes előzetesen keresgélni.

Az 1XBET alternative link mellett is léteznek egyéb megoldások is az 1XBET magyar fogadás oldalának elérésére, például az IP címünk megváltoztatása különféle szolgáltatások segítségével szintén megoldást jelenthet. De hogyha könnyedén szeretnénk Magyarországon fogadni, jó alternatíva a bet365 oldala. Itt hatalmas sport és kaszinó választékkal várnak, valamint a bet365 kuponkóddal még exkluzív kedvezményekre is szert tehetünk!

3. 1XBET Bónuszok

Az 1XBET oldalán elérhető bónuszok bőven a piaci átlag felett vannak, ráadásul ez a bukméker és kaszinó nem csak az új játékosok becsábításával foglalkozik, de a régi játékosok megtartásáért is indít promóciókat. Ismételni tudjuk csak magunkat, mindenképpen használjuk az 1XBET promó kód lehetőségét, hiszen az üdvözlő bónusz tekintetében ez 30%-os növekedést jelent.

A kaszinóban az 1950 eurós összeghatárig átvehető bónusz közel 600 ezer forintnak felel meg, és ehhez még 150 ingyenes pörgetés is jár az első négy befizetésünk után. A sportfogadás esetén 130 eurós, közel 50 ezer forintnyi bónuszra számíthatunk, ha használjuk az 1XBET kedvezmény kódját. De nézzük meg, milyen bónuszok vannak még!

VIP Cashback: minél többet játszunk a kaszinóban, annál több VIP pontot gyűjthetünk és ezzel a státuszunk is változni fog. Minél magasabb státuszban vagyunk, annál nagyobb visszatérítést kaphatunk veszteségeink után. Ennek mértéke 5%-tól indul.

Hűségbónusz: Ha teljesítettünk 10 befizetést az oldalon, akkor egy 50%-os hűségbónuszra számíthatunk, amelynek értéke akár 90 ezer forint is lehet plusz 100 ingyenes pörgetés. Az egyszeri hűségbónusz mellett bónusz pontokat is gyűjthetünk. Az 1XBET Promóciós kód Bolt lesz ezentúl a kedvenc helyed, hiszen a szorgalmasan gyűjtögetett pontjaidat itt válthatod be.

Folyamatos akciók vannak különféle slotokra is, például egy-egy meghatározott sloton teljesített 200 pörgetés után van, amikor az 1XBET Games 75 további ingyenes pörgetést is ad.

A sportfogadási oldalon például ott a Szerencsés Péntek bónusza, amelyben akár 30 000 ezer forintos befizetési bónuszt is kaphatunk, de van szerdai akció ugyanilyen összegben szintén befizetések után. A sportfogadási veszteségekre vonatkozóan is elérhető a fentebb említett 5%-ról induló cashback – minél többet játszunk, az 1XBET annál jobban igyekszik gondoskodni rólunk.

Az 1XBET E-sport rajongókról sem feledkezik meg: a hét minden napján új ajánlattal lepi meg az e-sport fogadás szerelmeseit, amelyet az 1XBET E-sport Bónusznaptárban követhetünk nyomon. Ha pedig további kedvezmény kódok és promóciók is érdekelnek, keresd fel a Bónuszkódok főoldalát, ahol hatalmas aktuális kínálatból válogathatsz!

4. 1XBET Sportfogadás

Az 1XBET sportfogadás részét talán nem nevezhetjük a piac legerősebb sportfogadói oldalának, de bőven a legjobbak között van, a kínálatot, de akár az 1xbet szorzók nagyságát és az események mennyiségét tekintve is. A legnépszerűbb sportágak egyértelműen ott vannak a listán, mint a labdarúgás, a kosárlabda, a kézilabda, vagy éppen a jégkorong, de kevésbé népszerű, ritkább sportokra is fogadhatunk: ausztrál futballra, lóversenyre, de e-sportokra, és dartsra is.

Maga a felület egyébként nagyon gyorsan és könnyen átlátható. Ahogy az oldalra belépünk, a főmenüben csak a Sportok menüpontra kell kattintanunk és máris látjuk a kínálatot. A bukmékerektől megszokott módon, a bal oldalon láthatjuk a kiemelt ligákat és az elérhető sportágakat, középen pedig az éppen fogadható, népszerű események láthatóak. Itt láthatjuk azt is, ha valamire éppen élőben tudnánk fogadni. És ha van pénzünk a számlánkon, akkor innen már csak néhány kattintás, hogy a szelvényre kerüljenek a mérkőzések és játékba is küldhessük tippjeinket.

5. 1XBET Élő közvetítés

Az 1XBET élő közvetítés szolgáltatást is nyújt fogadóinak, hogy így egyrészt élőben izgulhassák végig a legjobb eseményeket, másrészt az események változásának tükrében módosíthassanak fogadásaikon vagy éppen beszálljanak egy új tippel. Az 1XBET élő stream a legjobb online stream oldalak minőségével versenyzik, úgy felbontásban, mint sebességben. És ami különösen jó, hogy ez a szolgáltatás ingyenes, mindössze arra van szükség, hogy regisztráljunk az oldalon és legyen legalább egy befizetésünk. És itt ismét meg kell állnunk egy mondat erejéig – ne felejtsük el, hogy az 1XBET Promóciós kód használatával 30%-kal több bónuszt kaphatunk, mint egyébként!

És egyáltalán nem csak a legnépszerűbb vagy legnagyobb sportmérkőzéseket nézhetjük meg az 1XBET online stream széleskörű kínálatában, de nézhetünk például röplabdát, dartsot vagy akár rögbit is. A felbontás tökéletes minőségű és nem kell arra sem számítanunk, hogy nagyon akadni fog a kép, már ha a mi internetkapcsolatunk elég gyors.

6. 1XBET Kaszinó

Az 1XBET casino a legjobb játékokra kell számítanunk, a cég ugyanis az online kaszinók piacának legmeghatározóbb fejlesztőivel dolgozik együtt. Így megtaláljuk a fejlesztő cégek között a Microgaming, NetEnt, Playtech, Play ‘N GO, Endorphina, IGT, GameArt, Betsoft, Novomatic és Amatic Industries vállalatot is. Alapvetően az 1XBET főleg a slotok kategóriájában szárnyal, több száz ilyen nyerőgépet érhetünk el az oldalon és miután a fentebb említett fejlesztők teljes mellszélességgel az 1XBET mögött állnak, így folyamatosan számíthatunk új 1XBET nyerőgépes játékokra is. Plusz az ilyen nevek azt is jelenti, hogy a játékok teljességgel megbízhatóak és garantált, hogy véletlenszám-generálás adja a slotok pörgetésének eredményeit is.

De ha éppenséggel nem vagyunk az 1XBET slotok barátai, akkor sem kell csüggednünk, a megszokott asztali- és kártyajátékok is elérhetőek a kínálatban, így bőven lesz blackjack, baccarat vagy éppen póker, de akár rulett is, például európai, amerikai vagy francia. Szóval a játékok mennyisége és minősége miatt egyáltalán nem kell aggódnunk. Viszont ha szeretnénk bitcoin játékokkal is játszani, jobban tesszük, ha felkeressük az egyik legnagyobb kriptovaluta kaszinó, a Bitstarz oldalát, a Bitstarz Casino bónusz kód segítségével.

7. 1XBET Élő kaszinó

Egy magára valamit is adó online kaszinó ma már nem létezhet élő kaszinó nélkül. Így az 1XBET kínálatában is megtalálhatjuk az élő osztós asztalokat, közel 20 különböző fejlesztő munkájának eredményeként. 200-nál is több különböző asztalon ülhetünk le játszani mondjuk blackjacket, a közvetítés minőségére és a krupiék profizmusára biztos nem lesz panaszunk.

A játékok kínálata nagyjából az, ami minden más kaszinóban: van blackjack, baccarat, rulett, póker és szerencsekerék is, de ahogy a szoftveres résznél leírtuk, itt is elmondható, a kínálat folyamatosan bővül. Csak ne felejtsük el használni az 1XBET kedvezmény kódot, hogy 30%-kal több bónuszra tehessünk szert!

BK Exkluzív
Bónusz ezzel: BonuszKodok
Üdvözlő Bónusz 1950€-ig + 150 Ingyen Pörgetés
Standard bónusz itt: 1XBET
Bónusz akár 1500€-ig

8. 1XBET Fizetési módok

Az 1XBET kifizetés tekintetében a piac egyik legerősebb szereplőjének tekinthető, ebben nincs semmilyen túlzás. Az összes ismertebb fizetési módot megtaláljuk kínálatában, közte napjaink legnépszerűbb trendjét, a kriptovalutákat is. Nézzük csak meg ezeket a befizetési módokat csoportokra bontva a fizetési mód típusa alapján!

MasterCard és Visa kártyák használatával 1-3 napba telik, míg megkapjuk nyereményünket és a minimum kifizethető összeg 600 forint mindösszesen.

Rengeteg az elfogadott 1XBET e-pénztárca megoldás, ezeknél akár 1 órán belül feldolgozásra kerülnek a kiutalási igények és itt is akár már 600 forintot kiutalhatunk. Ilyen megoldások például: Skrill, Neteller, PaySafeCard, EcoPayz vagy a Trustly.

És végül említést kell tennünk a kriptovalutákról is - az 1XBET kriptovaluták közül 17 különböző fajtát fogad el jelenleg, köztük a legnépszerűbbet a bitcoint is. De játszhatunk litecoinnal vagy éppen Elon Musk nagy kedvencével, a dogecoinnal is. Az átfutási idő szinte azonnali, és itt is minimális a kiutalható összegre vonatkozó limit.

9. 1XBET Mobil applikáció letöltés

Az 1XBET tartja a lépést a modern technológiával is, hiszen a teljes oldal elérhető mobil eszközökről is, úgy a sportfogadási, mint a kaszinó rész. Kifejezetten 1XBET app nem elérhető, de talán nincs is rá szükség, hiszen a mobilos böngészőkről megnyitott oldal egy az egyben ugyanazt nyújtja, mint amit mondjuk asztali számítógépen látnánk. A képernyő mérete optimalizálva van, a gombokat könnyen megtaláljuk és könnyen kezelhetjük, ezzel nem lesz probléma.

Ahogy azzal sem, hogy milyen telefonunk van, ugyanis iOS, Android és Windows operációs rendszereken is tökéletesen működik, és letölthető az 1XBET alkalmazása, úgyhogy semmi akadálya, hogy utazás, ingázás vagy éppen a kertben ücsörgés közben pörgessünk egy jót! Csak az 1XBET kedvezmény kód használatát ne felejtsük el. Ebből is látszik, hogy egy ajánlókód minden esetben jól jöhet.

10. 1XBET Vélemények és áttekintés

Összességében elmondható, hogy minden játékos igényét kielégíti a sportfogadások és az 1XBET kaszinójátékok széles választéka. Megkockáztathatjuk, hogy a piac egyik legerősebb szereplőjéről van szó, amelynek egyetlen komoly problémája van Magyarországról nézve: nem érhető el közvetlenül a különféle jogi problémák okán. De külföldről vagy alternatív linkek (esetleg más megoldások) használatával ez sem lehet probléma. Könnyű elérni azonban Magyarországról is a Pinnacle fogadóiroda oldalát, ahol kiemelten nagy az e-sport választék. Ne hagyjuk ki ezt a bukmékert, és ha már ott vagyunk, a Pinnacle promóciós kódot is felhasználhatjuk.

Az 1XBET promóciós kódot pedig semmi esetre se felejtsük el, amikor regisztrálunk, hiszen így 30%-kal több bónuszra számíthatunk, mint egy átlagos új játékos. Ezt a kódot a Bónuszkódok oldal biztosítja - nézd majd meg az oldalunk további ajánlatait is.

11. Mit kell tudnom az 1XBET-ről?

11.1 ✅ Megbízható az 1XBET fogadóiroda oldala?

Igen, mind a sportfogadás részleg, mind az 1XBET kaszinó játékai folyamatos minőségi ellenőrzés alatt állnak, így teljesen biztonságosan és legálisan játszhatsz.

11.2 💻 Elérhető Magyarországon az 1XBET?

Nem, sajnos az 1XBET Magyarországról nem érhető el, viszont magyar nyelven használhatod az oldalt, ha például egy másik országban laksz, illetve alternatív linkek segítségével.

11.3 💎 Van az 1XBET-nél exkluzív bónusz?

Igen, amennyiben a BCVIP kóddal regisztrálsz, a sport részlegen 130 euró, a kaszinóban pedig 1950 euró összegig igényelhető bónusszal várunk téged, amihez még 150 ingyen pörgetés is tartozik.

11.4 🔐 Mi az 1XBET bónusz kód?

Az 1XBET promóciós kód a BCVIP, amelyet regisztrációkor kell bevetni az exkluzív üdvözlő bónuszokért.

hozzászólás 1xbetPromóciósKód
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen