Forma 1 közvetítés online

Szerző: BonuszKodok,
Forma 1 közvetítés online

Nagyon sok oldal kínál Forma 1 közvetítést online - a gond csak az, hogy sok oldal előfizetést kér, vagy pedig reklámokkal bombázza a nézőket. A következőkben összegyűjtöttük a legmegbízhatóbb oldalakat, ahol az F1 élő közvetítését ingyenesen tudod nézni! A 2022-es Formula-1-es világbajnokság most már a 73. világbajnoki szezon lesz a legnépszerűbb motorsport világában. A FIA által szervezett bajnokságban idén is 10 csapat 20 versenyzője vesz majd részt, ők fognak márciustól egészen novemberig 23 különböző helyszínen megmérkőzni a világbajnoki pontokért és így a világbajnoki címért valamint az autóknak/csapatoknak járó konstruktőri díjért.

A szezon március 20-án kezdődik a Bahreini Nagydíjjal Bahreinben, majd Szaúd-Arábiában és Ausztráliában folytatják a körözést a pilóták. A Hungaroring és a Magyar Nagydíj már hosszú évtizedek óta ott a versenynaptárban, az idei magyar F1 futamra július 31-én kerül majd sor.

Az új autókat már minden csapat bemutatta február során, túlságosan nagy változásokra nem kell számítani, ahogy az esélyesek vonatkozásában sem. Továbbra is Lewis Hamilton és Max Verstappen azok, akiktől a legtöbb győzelemre és a világbajnok cím megszerzésére számíthatunk, túlságosan nem fognak tudni valószínűleg beleszólni most sem mások. A futamok felépítése egyébként hasonló a korábbiakhoz, szabadedzés, időmérők és a verseny maga alkotják az egyes hétvégék programját. Minden egyes Forma 1 futamot élő közvetítéssel lehet végigkísérni, meg is nézzük, mik a legjobb lehetőségek erre!

1. F1 élő közvetítés online

Napjainkban azért már elég komoly elvárás minden sportág és esemény vonatkozásában, hogy ne csak televízióban lehessen követni a történéseket, hanem online is. Főleg azért, mert az okostelefonok korszakában már a telefonunk mindig velünk van, így egy kirándulás alkalmával, a hétvégi háznál vagy utazás során is tudjuk követni az eseményeket élőben.

A Forma-1 élő közvetítésre tökéletes lehetőséget kínálnak a nagy online bukmékerek, hiszen ők biztosítanak HD-minőségű online közvetítést a Forma-1 2022-es szezonjának minden futamjához.

Ott van mindjárt a Bet365, amely minden egyes F1-es versenyt 2022-ben is közvetíteni fog. Sőt, valószínűleg nem csak a futamokat, de még az időmérőket is tudjuk majd nézni live streamen. Fontos tudni, hogy a közvetítések megtekintéséhez érvényes regisztrációval kell rendelkeznünk a fogadóiroda oldalán, ahogy az is elvárás, hogy aktív egyenlegünk, vagy az elmúlt 24 órában játékba küldött fogadásunk legyen. Az F1 streamek így gyakorlatilag ingyenesek - nem kell külön előfizetés vagy havidíj a megtekintésükhöz.

Hasonló feltételek melletet követhetjük a Forma 1 élő stream videóját az Unibet bukmékerénél is, ahol egyébként számtalan Forma 1-es statisztika és élő fogadási esemény is javítja a szórakozási élményt.

A Bwin Forma 1 online streamjét is hasonlóan tudod elérni, egy regisztráció után, aktív egyenleggel. Ráadásul most nagyon megéri a Bwin online sportfogadás oldalán regisztrálnod, hiszen a linkünkön keresztül exkluzív befizetés nélküli bónuszt (1000 forint ingyen fogadást) kapsz!

Nézd a Forma-1 közvetítéseket online, ingyenesen:

bet365
bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Promóciós kód
Kód felfedése
Bwin
Bwin
Bónusz Sportágak
100%-os bónusz 30.000 Ft-ig + 1000 Ft ingyen fogadás magyaroknak

2. Forma-1 közvetítés menetrend és versenynaptár

Ahogy a bevezetőben már említettük, a szezon március 20-án indul a Bahreini Nagydíjjal, amelyet a bahreini Szahír városában rendeznek majd. A Magyar Nagydíjra majd július 31-én kerül sor a Hungaroringen, a sokak által kedvelt Monacói Nagydíj pedig majd május 29-én kerül lebonyolításra. Novemberben zárul a papíron 23, gyakorlatilag idén azonban csak 22 versenyből álló versenynaptár. November 13-án jön a Brazil Nagydíj majd november 20-án kerül megrendezésre Abu-Dzabiban az Abu Dhabi Grand Prix 2022, ahol valószínűleg a tavalyi eseményekhez hasonlóan még mindig komoly tétje lehet a pontoknak.

F1 versenynaptár 2022

F1 dátum Nagydíj helyszín
Március 20. Bahrain
Március 27. Szaúd-Arábia
Április 10. Ausztrália
Április 24. Emilia Romagna
Május 8. Miami
Május 22. Spanyolország
Május 29. Monaco
Június 12. Azerbajdzsán
Június 19. Kanada
Július 3. Nagy-Britannia
Július 10. Ausztria
Július 24. Franciaország
Július 31. Magyarország, Budapest
Augusztus 28. Belgium
Szeptember 4. Hollandia
Szeptember 11. Olaszország
Szeptember 25. Oroszország?
Október 2. Szingapúr
Október 9. Japán
Október 23. USA
Október 30. Mexikó
November 13. Brazília
November 20. Abu-Dzabi

Az F1 menetrend amúgy a versenyek tekintetében hasonló a korábban megismertekhez, lesz lehetőségük a pilótáknak szabadedzéseken tesztelni és gyakorolni a pálya dinamikáját, aztán lesz időmérő, ahol a legjobb időeredménnyel kerülhetnek a pole pozícióba és végül a rajtrács helyeinek kialakulása után kerül megrendezésre a hétvégék csúcseseménye, a Forma egyes futam maga.

3. Forma-1 TV közvetítés magyarul

A Forma-1 futamokat Magyarországon már nagyon hosszú ideje az M4 csatornája adja. Minden hétvégén külön műsorfolyam van felépítve a Forma-1-re, ami sok beszélgetést is jelent a tényleges események követése mellett. Nézhetjük a televízióban a szabadedzéseket és az időmérőket is, magyar kommentárral, ahogy azt egyébként már megszokhattuk.

Természetesen azért a televíziós F1 közvetítés helyhez köt minket, és ha futam közben fogadni akarnánk, akkor egyszerre több képernyőt is kell menedzselnünk. Ettől függetlenül még mindig népszerű a tévés Forma-1 élő közvetítés, főként azért, mert magyar nyelven érhető el.

4. Forma 1 élő fogadás

A Forma-1 élő közvetítés online követése valamelyik nagy online bukmékernél, például a fentebb említett Bet365-nél vagy az Unibetnél azért is kifejezetten jó és ajánlott, mert így egyetlen platformon közben még fogadhatunk is a futam eseményeire, ahogy éppen zajlanak. Ezek a bukmékerek egyébként rengeteg sporteseményre kínálnak streameket, így például Darts élő közvetítéseket vagy akár Jégkorong élő közvetítéseket is nézhetsz ezeken az oldalakon.

Az F1 élő fogadás lehetőséget teremt arra, hogy reagáljunk a bekövetkező változásokra, így egy balesetre, egy előzésre vagy éppen egy kiállásra a boxutcába. A szorzók az események tükrében folyamatosan változnak, így egy előzés megváltoztatja a végső győztesre vonatkozó szorzót szinte azonnal.

Ez azért különösen előnyös a meccs előtti fogadásokhoz képest, mert jóval nagyobb pénzt nyerhetünk így, hiszen a Forma 1 közvetítés online követésével láthatjuk, hogy Hamiltonnak vagy Verstappennek egyébként még mindig nagyon jó esélyei vannak, annak ellenére, hogy mondjuk aktuálisan nem az első helyen vezetnek, és így tovább.

hozzászólás Forma1KözvetítésOnline
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen