BonuszKodok.net hu

BL fogadási tippek

Szerző: Bonuszkodok,
BL fogadási tippek

A legjobb BL fogadási tippek lehetővé teszik, hogy a magyar fogadók is komoly pénzt nyerjenek a világ egyik legerősebb és legnézettebb labdarúgó sorozatával. A 2024/2025 UEFA Bajnokok Ligája szezonja szeptemberben kezdődött a csoportkör meccseivel, és egészen 2023. június 10-ig fog tartani. A törökországi Atatürk Olimpiai Stadionban kerül megrendezésre a BL döntő, ahol a Manchester City és az Inter Milán csapata küzd majd a bajnoki címért.

A BL végső győztesére fogadni tudsz minden nagy fogadóirodában, és az egyes meccsekre is elérhetőek már a szorzók. A következőkben részletesebben is megnézzük a BL menetrendjét és a lebonyolítás folyamatát, megosztjuk a legjobb BL tippeket és fogadási lehetőségeket is, a legjobb sportfogadási bónuszokkal!

1. A 2024/2025 BL menetrend

A Bajnokok Ligája csoportkörének és az utána következő egyenes kieséses szakasznak a meccsei a világ legjobb meccseinek számítanak. Ugye a 32 csapat 8 darab négycsapatos csoportban küzd a továbbjutásért és minden kvartett első két helyezettje jut be a legjobb 16-ba, ahol már egyenes kieséses küzdelemben mennek majd tovább egészen a BL döntőig.

A Bajnokok Ligája meccseire fogadhatsz élőben és előre is, illetve a BL végső győztesére is megéri tippelni. A BL meccsek dátumait alul láthatod:[/b]

Dátum BL menetrend
2022. szept. 6 - Nov. 2 BL csoportkör
2023. feb. 14 - márc. 15 BL nyolcaddöntő
2023. ápr. 11 - 19 BL negyeddöntő
2023. máj. 9 - 17 BL elődöntő
2023. jún. 10 BL döntő

2. Bajnokok Ligája fogadási tippek és végső győztes esélyek

A BL végső győztes fogadásánál a megszokott csapatok a legesélyesebbek. A top favoritok között van a Manchester City, a Bayern München, a PSG, a Liverpool, a tavalyi BL győztes Real Madrid, az FC Barcelona és a Chelsea.

A BL korai szakaszában még eléggé kockázatos a győztesre, vagy akár a döntős párosra tippelni. Ezért az egyes meccsekre jobban megéri pénzt fordítani. A Liverpool hazai pályán nagyon erős, a Bayern meccsein pedig érdemes a gólszámos fogadásoknál a 2,5 gólnál több találatot megcélozni.

3. Bajnokok Ligája szorzók

A legnagyobb bukmékereknél már elérhetőek az aktuális szorzók a BL végső győztes fogadás tekintetében. Nem nagy meglepetés, a Man City a legesélyesebb a döntő megnyerésére. Hatalmas a kínálat, rengeteg a speciális fogadási piac a BL meccsekre.

A sok esetben élő közvetítéseket is biztosító Unibet is hasonló esélyeket lát a végső győzelemre, mint a többi bukméker. A Manchester City tűnik esélyesnek a Bajnokok Ligája győzelemre, 3-4 körüli oddsal.

Habár a Pinnacle oldalán már Magyarországról nem tudsz regisztrálni, külföldön élő magyarok csekkolhatják bátran. A BL meccsek minden fordulójára is komoly kínálattal készül a bukméker. A Pinnacle VIP promó kódunkkal tudsz rá regisztrálni.

Ha a fentieken kívül szeretnél más bukmékereket is megismerni, nézd meg az Online sportfogadó irodák magyarországi toplistáját, amit csak neked állítottunk össze, extra bónuszokkal!

4. Bajnokok Ligája élő közvetítés

A Bajnokok Ligája mérkőzéseit az idei szezonban a Sport TV csatornáin tudjuk majd követni, komoly körítéssel és programokkal. Viszont ha nem akarunk belefutni a reklámokba, vagy nem érdekel minket a szakmai beszélgetés és esetleg még élőben is akarunk fogadni, akkor az online bukmékerek jelentik a legjobb BL online közvetítési lehetőséget.

Így az Unibet vagy éppen a bet365 is igen gyakran biztosít jó minőségű közvetítéseket együtt az élő fogadás lehetőségével. Ezen a két oldalon elérhetőek élőben a legfontosabb Bajnokok Ligája meccsek. Ha szeretnél többet megtudni az élő közvetítési lehetőségekről, kattints, és nézd a BL élő közvetítést online ingyenesen. A cikkünkből minden információt megtudhatsz! Ebből megtudhatod, hogyan tudod használni az Unibet TV-t, és hogy hol érhető el a bet365 streaming szolgáltatása.

Nézd élőben a Bajnokok Ligáját online:

Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

5. Bajnokok Ligája GYIK - Minden, amit a BL-ről tudnod kell!

5.1 ❓ Mikor kezdődik a Bajnokok Ligája?

A BL 2022/2023-as szezonja szeptember 6-án kezdődött, a csoportkörökkel. A Bajnokok Ligája döntő 2023. június 10-én lesz majd, a törökországi Atatürk Stadionban, magyar idő szerint 21 órakor.

5.2 🏆 Melyik csapatra érdemes fogadni a Bajnokok Ligája végső győztes fogadásánál?

A szorzók alapján top favorit a Man City, az Internek rosszabbak az oddsai.

5.3 ⚽ Milyen a szorzó a Manchester City Bajnokok Ligája győzelmére?

A City jelenleg 1.4 körüli oddsokat kapott a fogadóirodákban. A friss Bajnokok Ligája oddsokat megtalálod a cikkünkben, további BL fogadási tippekkel együtt.

hozzászólás BlFogadásiTippek
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen