BL fogadási tippek

Szerző: BonuszKodok,
BL fogadási tippek

A legjobb BL fogadási tippek lehetővé teszik, hogy a magyar fogadók is komoly pénzt nyerjenek a világ egyik legerősebb és legnézettebb labdarúgó sorozatával. A 2021/2022-es UEFA Bajnokok Ligája szezonja június 22-én elrajtolt az első selejtezőkkel és egészen 2022. május 28-ig fog tartani. A franciaországi Stade de France stadionban kerül megrendezésre a BL döntő. Már tudsz fogadni a Liverpool - Real Madrid döntő meccsre a Bet365-ön. A Liverpool a favorit, 2 körüli oddsal, a Realra pedig 3 feletti szorzóval tudsz fogadni.

A következőkben részletesebben is megnézzük a BL menetrendjét és a lebonyolítás folyamatát, megosztjuk a legjobb BL tippeket és a fogadási lehetőségeket is a legjobb sportfogadási bónuszokkal!

1. A 2021-2022-es BL menetrend

A Bajnokok Ligája csoportkörének és az utána következő egyenes kieséses szakasznak a meccsei a világ legjobb meccseinek számítanak. Ugye a 32 csapat 8 darab négycsapatos csoportban küzdött a továbbjutásért és minden kvartett első két helyezettje jutott be a legjobb 16-ba, ahol már egyenes kieséses küzdelemben mennek majd tovább egészen a döntőig. Ezek a nyolcaddöntős meccsek 2022. februárjában zajlottak. A Bajnokok Ligája elődöntője április 26 és május 4 között zajlott, a lenti táblázat és menetrend alapján.

Már csak a 2022-es BL döntő van hátra, a Liverpool és a Real Madrid között. A Bajnokok Ligája elődöntőjének eredményét, és a BL meccsek dátumait alul láthatod:

Dátum A BL elődöntők Eredmények
Április 26. Manchester City - Real Madrid 4-3
Április 27. Liverpool - Villarreal 2-0
Május 3. Villarreal - Liverpool 2-3
Május 4. Real Madrid - Manchester City 3-1
Május 28. 21:00 Döntő Liverpool - Real Madrid ?

2. Bajnokok Ligája döntő fogadási tippek és esélyek

A Real Madrid döntőbe jutása okozta talán a nagyobb meglepetést, hiszen még az elődöntő első meccsét is a Manchester City nyerte. Ennek ellenére a Real mégis kiharcolta magának a döntőt. A csapat legutóbbi meccsein mind 2,5 gólnál több született, ezért fogadásnál érdemes a gólszámos tippekben gondolkodni.

Liverpool - Real Madrid gólszámos fogadás (over/under) - Legjobb szorzók
2.5 felett
2.5 alatt
Utolsó frissítés: 1652265639

A meccs favoritja a Liverpool, az angolok elég könnyedén jutottak tovább a BL fordulókon. Nagy erejük a csatársorban van, de a hátvédek is első rangúak. Ha sikerül gólt szerezniük, a statisztikák alapján a zsebükben a kupa.

3. Bajnokok Ligája szorzók

A legnagyobb bukmékereknél már elérhetőek az aktuális szorzók a BL végső győztes fogadás tekintetében. Nincs nagy meglepetés, a Bet365 is a Liverpoolt látja a legesélyesebbnek a végső győzelemre. Hatalmas a kínálat, rengeteg a speciális fogadási piac a BL döntőre.

A sok esetben élő közvetítéseket is biztosító Unibet is hasonló esélyeket lát a végső győzelemre, mint a többi bukméker. A Liverpool tűnik esélyesnek a Bajnokok Ligája győzelemre, 2 körüli oddsal.

A Pinnacle oldalán is hasonlóan alakulnak a BL végső győztes oddsok. De a BL csoport meccsek minden fordulójára komoly kínálattal készült a bukméker, ezért valószínűleg a Bajnokok Ligája döntő meccsre is sok fogadási piac lesz elérhető. Ráadásul a Pinnacle az az oldal, ahol a szorzók sokszor sokkal nagyobbak, mint a többi oldalon, ráadásul a Pinnacle VIP promó kódunkkal tudsz rá regisztrálni.

A kriptovalutás fogadóiroda, az 1xBit mindig nagyon erős szorzókat biztosít a hosszútávú és rövidtávú fogadásokhoz is, nincs ez másként a Bajnokok Ligája fogadások esetén sem. Nagyon jó szorzókkal fogadhatunk a Liverpool vs Real Madrid BL döntőre. Ráadásul, ha a JohnnyBeten keresztül regisztrálsz, exkluzív bónusszal fogadhatsz!

Ha a fentieken kívül szeretnél más bukmékereket is megismerni, nézd meg az Online sportfogadó irodák magyarországi toplistáját, amit csak neked állítottunk össze, extra bónuszokkal!

4. Bajnokok Ligája élő közvetítés

A Bajnokok Ligája mérkőzéseit az idei szezonban a Sport TV csatornáin tudjuk majd követni, komoly körítéssel és programokkal. Viszont ha nem akarunk belefutni a reklámokba, vagy nem érdekel minket a szakmai beszélgetés és esetleg még élőben is akarunk fogadni, akkor az online bukmékerek jelentik a legjobb BL online közvetítési lehetőséget.

Így az Unibet vagy éppen a Bet365 is igen gyakran biztosít jó minőségű közvetítéseket együtt az élő fogadás lehetőségével. Sőt, a Bwin oldalán is elérhetőek élőben a legfontosabb Bajnokok Ligája meccsek. Ha szeretnél többet megtudni az élő közvetítési lehetőségekről, kattints, és nézd a BL élő közvetítést online ingyenesen. A cikkünkből minden információt megtudhatsz! Ebből megtudhatod, hogyan tudod használni az Unibet TV-t, és hogy hol érhető el a Bet365 streaming szolgáltatása.

Nézd élőben a Bajnokok Ligáját online:

Bet365
Bet365
Bónusz Sportágak
Üdvözlő 100% sportfogadás bónusz az új játékosoknak
Bónuszkód
BCODE
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig
Bwin
Bwin
Bónusz Sportágak
100%-os bónusz 30.000 Ft-ig + 1000 Ft ingyen fogadás magyaroknak

5. Bajnokok Ligája GYIK - Minden, amit a BL-ről tudnod kell!

5.1 ❓ Mikor kezdődik a Bajnokok Ligája?

A BL 2021/2022-es szezonja szeptember 14-én kezdődött, a csoportkörökkel. A Bajnokok Ligája döntő 2022. május 28-án lesz majd, a franciaországi Stade de France stadionban. Magyar idő szerint 21 órakor.

5.2 💯 Mire érdemes fogadni a BL döntőben?

A Liverpool - Real BL döntő meccsre sokféle fogadási piac elérhető. Mivel a győztes kétséges, érdemes a gólszámos fogadásokra pénzt tenned.

5.3 🏆 Melyik csapatra érdemes fogadni a Bajnokok Ligája végső győztes fogadásánál?

A szorzók alapján jelenleg első helyen áll a Liverpool.

5.4 ⚽ Milyen a szorzó a Liverpool Bajnokok Ligája győzelmére?

A Liverpool - Real meccs szorzójai 2 körüliek az angol csapat győzelmére. A friss Bajnokok Ligája oddsokat megtalálod a cikkünkben, további BL fogadási tippekkel együtt.

hozzászólás BlFogadásiTippek
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen