BonuszKodok.net hu

Tenisz közvetítés online

Szerző: Bonuszkodok,
Tenisz közvetítés online

Sok streaming oldalon érhető el tenisz közvetítés online, viszont sajnos a minőségük gyakran elég rossz, vagy pedig tele van a felület reklámmal. Éppen ezért most összeszedtük a legjobb oldalakat Magyarországon, ahol tenisz élő közvetítést nézhetsz jó minőségben - ráadásul ingyenesen. A tenisz élő közvetítés segítségével ráadásul kimaxolhatod az élő fogadás lehetőségeit is, ebben a könnyen fogadható sportban. Ezért élő fogadási tippeket is adunk a cikk végén, a következőkben pedig részletesen bemutatjuk az opciókat az élő tenisz közvetítések nézésére!

1. Tenisz élő közvetítések online

Ma már egyértelműen a legnépszerűbb módja a tenisz élő közvetítések követésének az online bukmékerek platformjainak használata. Tenisz online stsreamek elérhetőek például a bet365, és az Unibet platformjain is.

Természetesen ki kell emelni, hogy bár ingyenesek ezek a közvetítések, bizonyos feltételeket teljesítenünk kell, hogy nézhessük őket. Először is mindenképpen regisztrálnunk kell az adott online bukmékernél és pénzt kell befizetnünk, azaz aktív egyenleggel kell rendelkeznünk. Ha éppen nincs aktív egyenlegünk, akkor az előző 24 órában fogadást kell játékba küldenünk.

De igazából ezek olyan feltételek, amelyeket könnyen teljesíthetünk, ráadásul megnyitják az esélyt arra, hogy profitáljunk a tenisz élő fogadásából is. Ha bent vagyunk a fentebb említett bet365, vagy Unibet platformjain, akkor igazából nem lesz nehéz megtalálni a tenisz élő közvetítések lehetőségeit, hiszen az aktuálisan élőben követhető meccsek mellett ott van egy aprócska videólejátszó gomb, arra kattintva el is indul az élő tenisz videó.

Nézd az ingyenes tenisz közvetítéseket online:

Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

Értelemszerűen menüből is megtaláljuk a sport közvetítéseket (pl. a bet365 esetén az In-Play menüpontban), és mindegyik oldal előzetes műsorfüzetet is biztosít online, hogy tudjuk mikor mi kerül majd be a közvetítések közé. A rengeteg sport között még online kézilabda közvetítések is vannak, ami Magyarországon szintén nagyon népszerű. A tenisz live stream követése az online bukmékereknél számos előnnyel jár, nézzünk ezek közül néhányat:

  • HD-minőségű tenisz közvetítések
  • Sokkal több élő tenisz közvetítés érhető el, mint a televízióban vagy bárhol máshol
  • Ha egyben fogadni is akarunk, akkor egyszerre megvan minden egy helyen
  • Ha van aktív egyenlegünk, akkor korlátlanul nézhetünk minden sporteseményt
  • A natív mobil applikációk segítségével mindenhova magunkkal is vihetjük a közvetítéseket

2. Tenisz élő közvetítés a TV-ben magyarul

Magyarországon el kell mondani, hogy sajnálatos módon nem annyira sok tenisz élő közvetítést fogunk megtalálni a különféle sportcsatornákon. Ha van is ilyen, akkor az szinte mindig kizárólag a legnagyobb négy verseny, a Grand Slamekről van, de ott sem követhetjük a meccseket az első fordulóktól, csak a legnagyobb sztárok meccseit nézhetjük, illetve a legjobb magyar teniszezőket szokták még adni, általában az M4-en vagy a Sport TV csatornáján.

Tehát ha megnézzük, hogy van-e tenisz közvetítés ma, akkor azt fogjuk látni, hogy a televíziókban nem sűrűn kerül képernyőre kisebb tenisztorna. Meg hát ugye egy US Openre fogadás is sokkal nagyobb lehetőségeket biztosít az első fordulókban és azokhoz a televíziós csatornák még nem nagyon szoktak közvetítést adni. Ettől függetlenül a TV a jól megszokott platform, tudjuk, hogy mire számíthatunk egy tévés tenisz közvetítés kapcsán.

3. Tenisz élő közvetítés ma - menetrend

A tenisz egy globális sportág, hatalmas népszerűséggel szerte a világon, így igazából egész évben fogunk tenisz versenyeket találni, amelyekhez élő közvetítés és élő fogadás lehetősége is elérhető. Értelemszerűen a fogadáshoz a legnagyobb tornák biztosítják a legtöbb fogadási piacot és a legtöbb tenisz élő streamet is. A következőben megnézzük, hogy mikor rendezik a legfontosabb teniszversenyeket a világon!

Éves tenisz közvetítés menetrend

Teniszverseny neve Lebonyolítás időpontja általában
US Open Augusztus - szeptember minden évben
Roland Garros Május - június
Australian Open Minden év januárja
Wimbledon Június - július
Indian Wells ATP Március
ATP Finals November
WTA Finals Október-november minden évben
Magyar teniszbajnokság Általában nyár vége, szeptember

4. Tenisz Grand Slam élő streamek

Mivel az egyéni sportok közül az egyik legnépszerűbb a világon egyértelműen a tenisz, a legnagyobb versenyeket sok millióan követik élőben valamilyen platformon és a legnagyobb teniszezők népszerűsége az egekben van. Magyarországon is népszerű sportágról van szó, köszönhetően annak is, hogy vannak kiemelkedően jó teniszezőink a női és a férfi szakágban is. Szintén nagyon népszerű Magyarországon egyébként a Forma 1. A Forma 1 közvetítést online bónusszal tudod most nézni, ha elolvasod a másik cikkünket.

A tenisz a sportfogadások világában is népszerű, főleg azért is, mert a tenisz élő közvetítés közben nagyszerű lehetőség kínálkozik a sok tucat tenisz élő fogadási piac kihasználására, amely jóval nagyobb esélyt biztosít a nyereményre, mintha simán meccs előtt fogadnánk csak.

Tenisz élő közvetítés ingyen is elég sok helyen elérhető, ugye a televíziós csatornák a legnagyobb tornákhoz, vagyis a négy Grand Slamhez általában szoktak közvetítéseket biztosítani, de ma már a tenisz követése is inkább átmozdult az online térbe. Online tenisz közvetítés ingyen elérhető például a legnagyobb online bukmékereknél. Az Australian Openre, a Roland Garrosra, a Wimbledonra és a US Openre is mind elérhető élő közvetítés a fogadóirodákban. Kiemelten jó a bet365, és az Unibet közvetítése a Grand Slam tenisztornákról, ezért érdemes a fenti utasításokat követve regisztrálni az oldalakra.

Ennek számtalan előnye van, például hogy mindig HD-minőségű meccseket nézhetünk, élőben fogadhatunk egy platformon, ráadásul a mobil applikációk segítségével mindenhova magunkkal is vihetjük a tenisz online streameket.

Highest bonus on the market
100%-os üdvözlő bónusz 10.000 Ft-ig

5. Tenisz élő fogadási tippek

A tenisz már csak azért is nagyszerű fogadási lehetőség a sportfogadók számára, mert itt csak két esélyt kell figyelembe venni, nem hármat, mint a legtöbb sportágnál. A tenisz élő fogadás nagyon jó lehetőségeket rejt magában, egy tenisz mérkőzés akár több órán keresztül is eltarthat és folyamatosan változnak az események ezen idő alatt. Így ugye nagyobb eséllyel, jobb szorzóval fogadhatunk például a meccs győztesére egy szett után, de az alatta/felette piacok is nagyon ígéretesek, ha élőben követjük közben a labdameneteket. Külföldön jó a tenisz live stream követésére a Bwin is, ahol még Bwin online sportfogadás bónuszt is szerezhetsz.

Plusz a teniszben láttunk már nagy feltámadásokat és nagy összeomlásokat, az élő fogadás pedig segít abban, hogy ezeket kihasználjuk vagy éppenséggel cashout segítségével kilépjünk egy vesztesnek tűnő fogadásból. Érdemes élő fogadásnál a szettek fogadását is megfontolni, ahogy az ászok számára vonatkozó speciális piac is jó fogadási stratégiákat tesz elérhetővé. Mindezt persze akkor a legkönnyebb megtippelni, ha közben a tenisz közvetítést online nézed az egyik fent ajánlott bukméker oldalán.

hozzászólás TeniszKözvetítésOnline
Hozzászólások (0)
Játssz felelősségteljesen